Ilvino Opiniones 8

4,3

Información sobre la empresa

1. Tienda de vinos

Escrito por la empresa

Ilvino er en lille niche-vinimportør, der henvender sig til folk med interesse for kvalitetsvine fra mindre vinproducenter. Vi sælger vores vine i vores webshop og i vores lagerbutik (begrænset åbningstid). Ilvino har udgangspunkt i Niels og Pias passion for god vin og mad og ikke mindst i glæden ved at dele den med andre mennesker. Derfor holder vi mange vinsmagninger, som vi inviterer til i vores nyhedsbrev og på Facebook og Instagram. Vi kan også bestilles til lukkede vinsmagninger hos virksomheder eller private, hvor vi sammensætter en smagning som passer til den enkelte gruppes ønsker. Ilvino har udelukkende vine, som i følge vores opfattelse har et højt kvalitetsniveau. Og der er fokus på den “gamle klassiske vinverden” - det vil sige Frankrig, Italien og Tyskland.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sublim oplevelse med handel hos Ilvino

Sublim oplevelse med handel hos Ilvino gennem kontakt med Niels. Kendte ikke til Ilvino, da jeg fik dem anbefalet gennem en god vinkender-ven, som kun havde godt at sige. Jeg forespurgte på et bestemt produkt, som tidligere havde været på tilbud, og selvom tilbuddet ikke længere var gældende, var det Niels, som henvendte sig til mig, for at tilbyde mig samme pris, da jeg havde ærgret mig til ham over, at jeg netop ikke nåede tilbuddet i tide. Derudover meget hurtig levering og super imødekommende dialog samt vin/champagne i verdensklasse. Kan kun medgive mine bedste anbefalinger. 5🌟’er🍾🥂

22 de mayo de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er altid en smilende og venlig…

Det er altid en smilende og venlig betjening, jeg har fået, og altid modtaget en rigtig god service.

18 de octubre de 2021

Kære Anja,

Mange tak for den fine feedback. Den sætter vi stor pris på.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ilvino en god oplevelse.

Ilvino en god oplevelse.
Vi besøgte Ilvino en torsdag aften og fik serveret en oplysende og spændende Barolo smagning.
Hyggelige lokaler, nemt og tilgængeligt.
Pia og Niels brænder for den gode vinoplevelse og formåede at levere nogle intensive timer både for den øvede og mindre øvede. Tak for det.

14 de octubre de 2021

Kære René,
Dejligt at læse, at du havde en god oplevelse. Håber vi ses til vinsmagning igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har kun gode ting at sige om…

Jeg har kun gode ting at sige om Ilvino. Vinene har en høj kvalitet, men alligevel er priserne rimelige. Med andre ord ”Value for Money”. Smags-/vinpræferencer er naturligvis forskellige, men vil man gerne udfordre sine egne vinfordomme 😊, så er der rig mulighed for dette hos Ilvino.

Det er gode og ordentlige personer, som står bag Ilvino. Man mærker tydeligt passionen for vin i samværet med dem.

13 de octubre de 2021

Kære Ernst,
Mange tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse med Ilvino.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Høj kvalitet & fantastisk service!

Ilvino har personlighed og charme og vine af høj kvalitet!
Jeg er vild med deres champagner, som man heldigvis kan få til alle lejligheder - Så bliver det ikke bedre!

Respuesta de Ilvino

Kære Bolette, tak for de pæne ord :-)

Skøn vin

Skøn vin til gode priser, hyggelige vinsmagninger, fantastisk service og vejledning. Det er altid en god oplevelse at besøge Ilvino.

Respuesta de Ilvino

Kære Olivia, tak fordi du brugte tid på at anmelde Ilvino

Ilvinos champagne middag

Deltog i Ilvinos champagne middag på restaurant Ralphs. Der blev serveret et omfattende og varieret sortiment af lækre champagner fra Ilvino. Alle glas blev fulgt af en grundig og interessant introduktion fra Ilvino. Et fantastisk arrangement!

Kære Henrik,
1000 tak for den fine anmeldelse. Det glæder os meget, at I var glade og tilfredse med arrangementet.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.