La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn hond is allergisch voor veel dierlijke eiwitten. Dus een proefverpakking van Imby op basis van insecteneiwit geprobeerd. Ik merkte direct verschil in de ontlasting en ook de jeuk is weg. Zowel de... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de alimentos para animales

Escrito por la empresa

At Imby we believe that the health of our pets and the sustainability of our planet, should go hand in hand. That's why we are making well balanced and nutritious pet food recipes with insect- and plant-based ingredients that are rich in proteins, fatty acids, vitamins and anti-oxidants.

4,3

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vet recommended, genuine results for complex stuff

The probiotics by Imby were recommended by our vet, due to the chronic gut issues from our labrador. It helped almost immediately and to this day perfectly, so we are super fan. Also we have been helped with the sleep bites, in the period where our Jax experienced some more discomfort from his medical issues, and interrupted nights due to that, so I was glad I had this as support.

14 de enero de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Kat krabt zich nu helemaal kapot.

Sinds kort deels over gegaan op Imby vanwege de jeuk en allergie van ons poesje. Ze ging redelijk op anallergenic van RC en Vitality hypoallergenic. Maar omdat ze toch soms nog jeuk heeft Imby geprobeerd. Sinds een paar dagen is ze helemaal los met krabben etc. Ineens zelfs weer wonden.
Echt zielig en jammer.
Zegt overigens mogelijk niks over de kwaliteit van het voer. Maar wel over het effect. Terwijl het juist voor katten met allergieën wordt aangeraden.
Daarom 2 sterren...

17 de octubre de 2025

Otis is trouwe fan

Otis is extreem fan van zijn imby eten. Zowel zijn brokjes als de snacks zijn een schot in de roos!

14 de mayo de 2025

Respuesta de Imby Pet Food

Bedankt voor de positieve feedback en het vertrouwen Vincent!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn hond Jack van 7 jaar is al jaren…

Mijn hond Jack van 7 jaar is al jaren kieskeurig als het op voeding aankomt. Bij zijn eerste kennismaking met Imby was hij direct verkocht. Niet enkel de voeding maar ook de supplementen zijn fantastisch. Zijn vacht straalt weer en hij is actiever dan ooit!

11 de junio de 2025

Respuesta de Imby Pet Food

Leuk te horen, bedankt voor de positieve feedback!

Super product

Super product! Moest onze hond kunnen spreken zou deze dat 100% beamen!

29 de mayo de 2025

Respuesta de Imby Pet Food

Haha, staat genoteerd. Dankjewel !

Zeer tevreden

Wij geven deze voeding inmiddels 3 jaar aan onze hond. Hij smult er nog steeds elke dag van 👍🏻

1 de mayo de 2025

Respuesta de Imby Pet Food

Bedankt voor de trouwe bestellingen Nick :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

My dogs love their insects based food

My dogs love their insects based food. I am also happy because I am vegetarian so I was not comfortable feeding my dogs with the suffering and CO2 impact that implies meat consumption. I want to try also the veggy option in the future.

29 de abril de 2025

Respuesta de Imby Pet Food

Thanks a lot for the positive feedback Eduardo!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

De producten zullen best goed zijn

De producten zullen best goed zijn. Maar mijn hond reageert niet goed op de supplementen allergie.
Gebruik ze nu 11 dagen en de jeuk is toegenomen en ook het zwarte op zijn huid. Stop nu dus met deze biotica. Jammer had net 2 potten besteld. Ter aanvulling. Contact gehad met imby en hun suggereren dat het niet voor voedsel allergie is. Dat staat duidelijk vermeld??? Nu ik kan daar niets over terugvinden. Kan de potten retour doen maar wel 9 euro verzendkosten. Kom op waar blijft jullie klanten service.? Ik met zieke hond door de verkeerde supplementen en geen enkel excuses of medeleven van jullie kant???

22 de marzo de 2025

Respuesta de Imby Pet Food

Beste Hannah, vooreerst vinden wij het jammer dat je hond blijvend last heeft van jeuk. We wensen jullie alvast veel beterschap toe.
Zoals op onze website en verpakking vermeld, zijn onze anti-jeuk supplementen ontwikkeld voor een omgevingsallergie, niet voor een voedselallergie. Dit staat vermeld op onze HomePage, op onze productpagina's en op onze verpakking. Dit hebben we voor jouw aankoop ook reeds toegelicht via een privé bericht. Wij vinden het ontzettend jammer dat je hond met een voedselallergie niet goed op dit product reageert, maar het product is niet ontwikkeld voor dieren met een voedselallergie. Daar hebben we andere oplossingen voor, zoals hypoallergeen hondenvoer. Wij wensen jullie alvast een spoedig herstel en hopen dat jullie snel een goede oplossing vinden voor je viervoeter!

Ontzettend tevreden over Imby

Ontzettend tevreden over Imby, mijn hond vindt het heerlijk en ik merk dat hij meer energie heeft. Het feit dat het duurzaam en hypoallergeen is, geeft me een fijn gevoel.

25 de febrero de 2025

Respuesta de Imby Pet Food

Bedankt voor de positieve feedback Laura!

Zeer tevreden klant

Zeer tevreden van de service! Ze hebben mij goed geholpen om de juiste voeding aan te raden voor mijn 2-jarige Labradoodle. Onze doodle heeft sinds een halfjaar last van allergie, vooral jeuk maar ook slechte darmen. Zeer tevreden van de voeding en ook prijs-kwaliteit heel goed voor een hypoallergene voeding!

20 de enero de 2025

Respuesta de Imby Pet Food

Leuk te horen Annabelle! Bedankt voor het vertrouwen.

Ideale voeding voor Labradors

Ideale voeding voor Labradors. Wij gebruiken de insect variant inmiddels 3 jaar en hebben sindsdien nooit meer last gekend van allergische klachten.

17 de enero de 2025

Respuesta de Imby Pet Food

Bedankt voor de feedback Nicolas!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Waardeloze supplementen

Heb onlangs een bestelling ontvangen van imbypetfood. Het gaat om de calming supplementen.
Onze hond is er gewoon ziek van. Diarree en overgeven.
Weet niet wat voor een troep in de supplementen zit. Maar het is niet oké

12 de enero de 2025

Wat een top service

Wat een top service, ik had gemaild voor te vragen als ik 2 zakken voer kon wisselen, hij heeft normaal de rode maar ik dacht ik ga toch eens de groene proberen, maar daar krabt mijn hondje nog meer van, ze antwoordde onmiddellijk en hebben 2 rode zakken opgestuurd met een retourlabel voor de andere zakken terug retour te sturen, daar kunnen veel
Bedrijven zeker een voorbeeld van nemen.

20 de diciembre de 2024
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.