Duidelijke communicatie en goede afspraken. Alles is supervlot gegaan van begin tot einde. Professioneel team met goede adviezen en kennis van zaken. Zowel bij aankoop als bij eigen verkoop niets op a... Ver más
Afspraken werden correct nageleefd. Verkoop werd goed en kort opgevolgd. Verkoopovereenkomst werd netjes opgemaakt wat het werk van de notaris drastisch vermindert. Vragen werden op korte termijn op... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
We kijken met een zeer positief gevoel terug op de samenwerking met Immo Top Invest. Elke persoon in zijn/haar specifieke functie heeft er alles aan gedaan om ons goed vooruit te helpen wat wij heel e... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Immo Top Invest, de vastgoedexpert in Limburg sinds 2008, waarbij makelaardij en projectontwikkeling onder één dak samenkomen. Bij Immo Top Invest kan je rekenen op een onberispelijke service van a tot z, met een warme en persoonlijke aanpak Het toegewijde team begeleidt je stap voor stap in het koop- en bouwproces, zodat jouw droomhuis werkelijkheid wordt. Voor meer informatie over een nieuwbouwproject of het verkopen van jouw eigendom, neem snel contact met ons op. Immo Top Invest: de sleutel tot een nieuw begin.
Guffenslaan 108 bus 0.01, 3500, Hasselt, Bélgica
- 011222295
- info@immotopinvest.be
- immotopinvest.be
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Alles zeer vlot verlopen en steeds…
Alles zeer vlot verlopen en steeds duidelijke communicatie.

Respuesta de Immo Top Invest
Wij hebben een top ervaring met Immo…
Wij hebben een top ervaring met Immo Top Invest! Iedereen is bijzonder aangenaam, professioneel, snel, transparant, erg discreet en heel enthousiast! Het ganse team is goed op mekaar afgestemd en perfect op de hoogte! Door deze positieve begeleiding en prachtige foto’s werd ons huis in een mum van tijd verkocht! Nooit gedacht dat het zó snel kon gaan. Niets dan lof voor dit super team en een absolute aanrader!

Verkoop huis
Al bij al is de verkoop heel goed verlopen.
Hebben heel mooie foto's gemaakt en op de website gezet.
Was iets onder de geschatte waarde maar meer wat ik zelf wou.
De persoonlijke login dat je alles kunt volgen vind ik wel heel tof en overzichtelijk.
Na de bezichtiging contacteerde ze me hoe het bezoek is geweest.
Dus kan ik niet meer dan te vreden zijn

Respuesta de Immo Top Invest
Ze geven een goede uitleg
Ze geven een goede uitleg, en ze gaan ervoor ! vooral de foto's kwamen tot zijn recht zodat er een beter zicht was van het huis. Een aanrader. Bedank nogmaals aan IMMO TOP INVEST

Super makelaars bureel
Super makelaars bureel
Met zeer gemotiveerde medewerkers
Dat is mijn 2 verkoop en 1 aankoop gedaan hebben een zeer correcte bemiddeling gekregen.
In korte bewoording Super Super
Met dank aan alle medewerkers.

Respuesta de Immo Top Invest
Ik ben heel tevreden over jullie aanpak…
Ik ben heel tevreden over jullie aanpak en opvolging voor het verkoop van de drie huizen. Proffesioneler kon het niet

Respuesta de Immo Top Invest
Geweldige service van Immo Top Invest .
Ben bij de verkoop van mijn huis super goed bijgestaan door Immo Top Invest. Snelle, correcte, volledige en vriendelijke service.
Een dikke 10/10 wat mij betreft.

Respuesta de Immo Top Invest
Een team dat perfect werkt
Een team dat perfect werkt .
Schatting prijs is ook de verkoopprijs. Professionele mensen met een warm gevoel. Eigenaars site is een echte meerwaarde.
Top / perfect 👍

Beste
Beste
Nadat wij een bod hadden uitgebracht, moesten we te lang wachten op reactie. Er werd steeds beloofd dat we teruggebeld werden, wat niet gebeurde.
Nadat we een telefonisch akkoord hadden bereikt en mondeling gekocht hadden, werd ons 3 uur later gemeld dat het toch niet meer aan die prijs verkocht werd. Voor en na onze bezichtiging kwamen andere mensen kijken waardoor de spanning niet aangenaam was. Afspraak voor een tweede bezichtiging nadat we gekocht hadden, verliep heel moeizaam. ( daarvoor was eigenlijk geen tijd en geduld ) Verder vond ik het personeel wel oprecht en vriendelijk. Ik hoop dat ik u met mijn bevindingen kan helpen beter te worden.

Professioneel team.
Professioneel team.
Het maandelijks overzicht laat je als klant goed meekijken welke stappen er worden gezet om tot een verkoop te komen.

Verkoop appartement
Zeer tevreden over verloop van verkoop appartement. Mooie foto's en goede advertentie. Afspraken verliepen steeds correct.
Nu nog een vlotte afhandeling bij de notaris en dan is het 10/10 :-)

Supertevreden van de service
Supertevreden van de service! Allemaal zeer vriendelijke en professionele mensen. Ook heel tof dat je zelf alles kan meevolgen als verkoper door de persoonlijke code op hun website.

Er zijn er toch al 4 App verkocht op een tijd van 4 MAAND
Er zijn er toch al 4 verkocht van de 6 op een tijd van 4 maand gaat toch de goede kant uit.
Meer kunt ge niet verwachten moet hun werk kunnen doen en doen ze ook .
Zeer vriendelijke mensen mag ook gezegd worden.
TOPPER ploeg 😃😃😃😃😃

annemie reygel
Deze hoeve gelegen te Mal Tongeren wordt geadverteerd als een vrijstaande hoeve met B&B .....aldaar aangekomen keken we even rond op de parkeerplaats en merkten op dat er nog twee huisnummers aanwezig vervolgens kwam de makelaar Annemie Reygel uit de hoofdingang en op mijn vraag waarom daar nog twee huisnummers waren vertelde ze mij dat daar nog twee gezinnen woonachtig waren in dezelfde hoeve die als vrijstaand wordt verkocht.....op mijn vraag waarom dit niet in de brochure of op het internet stond kreeg ik als antwoord dat het geadverteerd staat als halfopen bebouwing??? Wij konden het niet als zodanig terugvinden ook niet in de brochure....terwijl dit toch wel noemenswaardig hoort te zijn voor de prijs van 749.000 euro. Jammer dat ons budget (1 miljoen euro) weggelachen werd voor een kleine gerenoveerde hoeve...... Angeliek Jonkers