Inmiddels rijd ik drie-en-een-half jaar op de Imove President en ben nog steeds heel erg enthousiast over deze fiets. Het is echt genieten om erop te rijden. Vorige week nog even bijgehouden hoe het... Ver más
La empresa ha respondido
Wat ben ik blij met mijn iMove First Lady! Tijdens een testrit bij iMove in Ede was ik direct overtuigd. De fiets rijdt fantastisch en ziet er prachtig uit. Lars heeft ons ontzettend goed geholpen. O... Ver más
La empresa ha respondido
Ik ben nu 2 jaar in het bezit van de i-move first lady en hij is echt fantastisch Ik fiets erg veel vind alleen jammer dat hij niet meer dat 70 kilometer haalt met de minste ondersteuning maargoed... Ver más
La empresa ha respondido
Na bestellen in januari, zijn onze fietsen (heren en dames model) in juli geleverd. In grijs met zwarte afwerking (handvatten/zadel/rekje) en gekozen voor de wat bredere banden. De fietsen war... Ver más
La empresa ha respondido
Oer-Nederlandse design e-bikes met oog voor detail. Bij iMove zijn we al jaren fietsgek. Met de benen op de pedalen en gaan. In de stad, op vakantie of in het buitenland. Het maakt niet uit waar. Geen rekening houden met waar je je auto moet parkeren. Fietsen geeft ons energie en vrijheid! Join us!
Darwinstraat 9H, 6718XR, EDE, Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Zeer aangename ervaring met het testen van de iMove fiets (president en First Lady), zowel de persoonlijke ontvangst als het testen van de fietsen zelf ervaarden we zeer positief.
Enthousiaste uitleg met kennis over de fietsen! Wij kregen voldoende tijd om de fietsen, in alle mogelijkheden, te testen. Geen probleem met een vraag te stellen, er werd duidelijk naar onze vragen geluisterd en beantwoord. Zo konden wij de voor ons perfecte iMove ervaren.
De vooraf berekende tijd voor het testen werd door ons ‘redelijk’ overschreden.
Wij ervaarden ook geen opdringerige verkoop: test rustig overlopen, niet direct een bestelbon maar offerte van de ‘gekozen combinatie’, en denk er rustig over na.
We moesten er ver voor rijden, maar ik ben blij dat ik er de tijd voor heb uitgetrokken.

Respuesta de iMove e-bikes
Uitstekende ervaring. Lokatie is makkelijk bereikbaar met de auto, er is voldoende parkeergelegenheid. Veel keuze ook qua opties, goede uitleg en uitgebreide mogelijkheden om fietsen te testen.
De fiets zelf rijdt heerlijk, maar dat is niet zo vreemd, want mijn vergelijkingsmateriaal is mijn huidige zware oude ebike.
Desondanks is de proefrit voor mij voldoende geweest om een matzwarte imove president te kopen. Redenen: fiets is vrij licht, lange accuduur, sober en toch mooi (natuurlijk smaakgevoelig) en de acceptabele prijs. En onderhoud kan gewoon bij je eigen fietsenmaker.

Respuesta de iMove e-bikes
Ik kon op korte termijn langs komen om een proefrit te maken. Mijn vader was ook mee en die kreeg zowaar ook een fiets mee. Super service. De man in de zaak was net nieuw dus wist op een aantal vragen het antwoord niet zeker. Maar hij was zeer attent, wordt vast een topverkoper.

Respuesta de iMove e-bikes
Heel hartelijk ontvangen bij Imove in Ede voor een proefrit op een van hun elektrische fietsen. Prachtige fiets en het fietste heel soepel en makkelijk. Enthousiaste eigenaar met passie voor zijn fietsen. Eerlijk en kundig advies gehad en er werd ruim de tijd voor ons genomen. Hele positieve ervaring dus! Nu nog even verder twijfelen over de kleur ;).

Respuesta de iMove e-bikes
Nette service, al was er wat vertraging, maar dit is na telefonisch contact allemaal keurig opgelost!
Ook de meldingen omtrent de levering vanuit de chauffeur.

Respuesta de iMove e-bikes
Ik ervaar de fiets als een fijne fiets, die je snel pakt voor een kort ritje of voor een langere rit. Het opladen van de accu is gebruiksvriendelijk, je hoeft de accu niet van de fiets te nemen. Heb vele reacties gehad van omstanders over de sportieve blik van de fiets. Ben er heel tevreden mee.

Respuesta de iMove e-bikes
We rijden nu bijna een jaar op een iMove e-bike en moeten nog steeds wennen aan de bewonderende blikken en de goedkeurende inspecties van andere e-fietsers. Hadden ze dat maar geweten! Het design, het bedieningsgemak en de perfecte service hebben van ons absolute fans gemaakt! iMove forever

Respuesta de iMove e-bikes
Ik werd prettig geholpen. Goede en kundige informatie. Ik meerdere fietsen uitproberen.

Respuesta de iMove e-bikes
Proefrit gemaakt op de iMove First Lady. Heerlijk lichte fiets. Geen ketting maar een riem. Mooi design! Geen gerammel. Ik denk dat ik deze ga aanschaffen. Mooie prijs-kwaliteit verhouding

Respuesta de iMove e-bikes
Proefrit gemaakt met de Imove en ik was onder de indruk van deze fiets. Je bent in het begin een beetje sceptisch omdat het een single drive is, maar dit fiets beter als met versnellingen. Ondersteuning is ruim voldoende en goed te doceren en de fiets is ook prima zonder ondersteuning te rijden. Mooie fiets ook en zit netjes in elkaar….een aanrader.

Respuesta de iMove e-bikes
Je krijg ruim schoots de tijd om verschillende fietsen te testen en vervolgens is er nog voldoende tijd om vragen te stellen.

Respuesta de iMove e-bikes
Mijn First Lady fiets bevalt prima, een van de grote voordelen is het lichte gewicht, gemakkelijk bij gebruik fietsdrager. Mooi ontwerp en simpel te onderhouden.
Wij hebben recent een onderhoudsbeurt gehad, zeer vriendelijk ontvangen en de fiets is helemaal op mij afgesteld, met name door aanpassing van het stuur.

Respuesta de iMove e-bikes
Ik rij al een halfjaar met veel plezier op mijn Imove en krijg regelmatig complimenten en vragen vanwege het stijlvolle ontwerp. Je ziet bijna niet dat er een accu inzit. Fijne fiets, licht van gewicht dus elektrische ondersteuning is ook lang niet altijd nodig. Onderhoud is minimaal.

Respuesta de iMove e-bikes
Ik heb de Imove President nu ruim een half jaar in gebruik nadat ik veel andere merken bekeken en getest had, ik kan niet anders zeggen dan dat dit nog steeds iedere dag genieten is!!
De fiets geeft de juiste ondersteuning en is volledig stil waardoor je een erg natuurlijke fietservaring hebt.
Wat mij betreft dus een echte aanrader!

Respuesta de iMove e-bikes
Proefrit gemaakt, de fiets fietst geweldig en verkoopt in feite zichzelf. Veel opties om de fiets te bestellen zoals je zelf zou willen. Het tijdvak van 45 minuten voor een proefrit en de opties bespreken is te kort om de juiste en volledige informatie over de fiets te verkrijgen. Basisprijs lijkt niet verkeerd. Maar… het krijgen van een concrete prijs is daarentegen niet vanzelfsprekend en er is geen ruimte (tijd) om direct na de proefrit de deal rond te maken. Gelukkig hebben wij dat ook niet gedaan want de opvolging van het verdere verkoopproces verliep uiterst stroef met, voor ons gevoel, veel smoesjes en onjuistheden waardoor wij het gevoel hebben gekregen dat het later, bij eventuele technische problemen aan de fiets, ook een moeizaam contact zou opleveren. Wij hebben tijdens de proefrit over de service/onderhoud/continuïteit uitvoerig met de verkoper gesproken en later gaf hij zelf telefonisch aan dat we wellicht de “verbintenis” van de koop niet aan kunnen gaan. Is dat omdat zij als bedrijf niet aan de gewenste en de te verwachten service kunnen voldoen??
Uiteindelijk is de koop voor de fiets dus ook niet afgerond.

Respuesta de iMove e-bikes
Mijn eerste gedachte op de imove first lady was "dit gaat wel heel soepel". Na bijna een jaar 60 km per week te fietsen denk ik er nog steeds zo over. Wow... wat een fijne fiets. Snel, sportief. Het ziet er niet uit als een elektrische fiets.. wat ook een reden voor mij was om deze fiets te kopen. Ook de aandrijving door middel van een band was een goede reden. De "jongens" van imove zijn vriendelijk, denken mee, en de service is prettig 😁
Adeline

Respuesta de iMove e-bikes
Uitstekende fietsen waar we veel plezier van hebben. Zijn erg licht en wendbaar maar toch stevig genoeg voor zo nu en dan een bospad. Lijkt niet op de traditionele elektrische fiets en wordt dus maar zelden als elektrische fiets herkend. Batterijduur en kracht zijn uitstekend voor ons. Enig minpunt is dat de lak snel beschadigd door steenslag en fietsendrager.

Respuesta de iMove e-bikes
Een sportief uitziende fiets waarmee je lekker hard kunt zoeven over de weg. Ook heerlijk licht om op te tillen op de hoge fietsendrager van onze camperbus. Jammer dat de lak snel beschadigde door de fietsendrager.

Respuesta de iMove e-bikes
Fietsen besteld! Aangezien ze nog niet leverbaar zijn, krijgen we leenfietsen mee voor onze vakantie 👌🏼🙏🏼✅
Deze worden door Olivier helemaal opmaat geleverd.
Stuur fiets niet lekker, ander stuur erop, geen probleem. Superrrr service 🙏🏼

Respuesta de iMove e-bikes
Wat een heerlijk gevoel geeft deze fiets en zo licht, je zoeft over de weg.
Bij de gewone fietswinkel hebben ze van die lompe fietsen. Wat ik een mega pluspunt vindt is dat je deze fiets ook bij een gewone fietsenmaker kan laten repareren. Dat in tegenstelling met bv van moof. (Ook mooi) maar als je er wat mee krijgt….
Ga hem zeker kopen en raad ook iedereen aan om het in ieder geval te proberen, je bent gelijk verkocht.
Groet van Rob.