imove AS Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,1

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Litt vanskelig å finne lokasjonen når jeg skulle hente bilen. Manglende skilt ? Det var gjenglemt papirer i hanskerom (sensitive) som burde vært fjernet. Det var også et brukt kjøkkenglass i midtkon... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er meget fornøyd med mitt kundeforhold hos iMove. Hver eneste gang jeg har hatt behov for å kontakte dem, har jeg møtt på serviceinnstilte og høflige medarbeidere. Vi har vært på utkikk ette... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg benytter imove til å leie bil. Jeg er kjempe fornøyd med bilen, tjenesten og servicen. Jeg har alltid opplevd en fantastisk kundeservice og de svarer raskt. I tillegg har de ingen skjulte utgifter... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Sendte forespørsel på varebil, som hyttebil. Fikk beskjed om at de skulle sende saken videre til Oslo-teamet for å se etter mulig løsning. Her fikk jeg kun tilbakemelding på at det per dags dato ikke... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de arrendamiento de automóviles
  2. Concesionario de autos
  3. Agencia de alquiler de automóviles
  4. Coches compartidos
  5. Servicio de leasing

Escrito por la empresa

imove er en gjeng grønne entreprenører, digitale do'ere og bilentusiaster som har flere ideer for nye konsepter som kan være med å forme fremtidens mobilitetsbransje. imove består av engasjerte entreprenører og ivrige bilentusiaster som jobber med å forenkle mobilitetshverdagen din. Bestil din neste bil her; https://secure.imove.no/postcode

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Alt gikk som smurt

Alt gikk som smurt . Dette gjør jeg helt sikkert igjen!

12 de octubre de 2021

Respuesta de imove AS

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Du er hjertelig velkommen tilbake :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flott tjeneste og bra service

Bra service, rask levering og bra biler. Eneste sted jeg fant med fri km. Alt i alt meget fornøyd så langt.

11 de octubre de 2021

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Best option for short-term carleasing.

I have been a customer for 1.5month and iMove has been outstanding on everything from pricing to customer service. I also really like the "hyttebil" concept.

8 de octubre de 2021

Respuesta de imove AS

Thank you for the kind review :)

Bra konsept

Meget bra opplegg og et bra konsept jeg vil anbefale andre å prøve. Bra kundeservice og oppfølging.
Forbedringspotensiale er å ha litt mer automatikk rundt henting og levering med nøkkelbox og en kommunikasjonsordning hvor man kan enkelt komme i kontakt med den man trenger når man skal avtale henting og levering uten at dette må gå til felles chat. Nettsidene er litt knotete og det hadde vært en god ide med en app som virker for bilordningen også.

8 de octubre de 2021

Respuesta de imove AS

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vi setter stor pris på nye forslag til forbedringer og tar med oss dette i videreutviklingen av tjenesten vår :)

Svært fornøyd

Svært fornøyd. Løser transportbehovet mitt kjapt, effektivt og All Inclusive.

6 de octubre de 2021

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I had a great experience using Imove

I had a great experience using Imove. I have rented a BMW i3 for 6 months and everything runs flawless. Service, tire change, the car, etc. We used the car for both shorter and longer trips, approx 17000km without any problems. Definitely going to use iMovie again,

5 de octubre de 2021

Respuesta de imove AS

Thank you for the kind review :) Hope to see you as our customer again.

Søt liten Honda e

Har hatt en søt, liten Honda e som ekstrabil i sommer. Grei bestilling og utlevering. Håper imove finner en stabil stall i Oslo etter hvert, så den blir enklere å finne. Kommer gjerne igjen til våren.

1 de octubre de 2021

Respuesta de imove AS

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vi håper å se deg som kunde igjen :)

Strålende

Strålende. Alt er enkelt og greit med Imove. Veldig fornøyd.

28 de septiembre de 2021

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veldig fleksibel og god ordning

Veldig fleksibel og god ordning. Og alle som jobber der er utrolig serviceinnstilt. jeg kommer definitiuvt til å leie her igjen når behovet endrer seg.

26 de septiembre de 2021

Great experience!

Best terms i have experienced for a rental car. No obligations or complicated conditions. Low price, good quality and good service. The terms gave me as a user room as to how to use the car. Free km, not limited to one driver only and easy to continue or stop my license, one month at a time.

17 de septiembre de 2021

Respuesta de imove AS

Thank you for the kind review :)

Veldig hyggelig personell

Veldig hyggelig personell! Rene og pene biler, og enkelt å ha med å gjøre!

Prisene er litt stive på de bilene som koster 15000kr, men ellers er det ganske greit!

14 de septiembre de 2021

Respuesta de imove AS

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding :-)

Problemfritt leieforhold! Anbefales!

Praktisk og fleksibel løsning når behovet melder seg! Ubegrenset km er unikt tilbud i markedet og gjør at leieforholdet blir helt stressfritt.
Meget fornøyd med ansatte som jeg hadde kontakt med. Alle har vært vennlige og løsningsorienterte hele veien (takk til Ikra, Vito og Kim).
Bruker imove gjerne igjen!

13 de septiembre de 2021

God pakke

Gode priser, god og rask oppfølging fra kundesupport. Et godt og fleksibelt alternativ til egeneid bil, eller leasing.

12 de septiembre de 2021

Respuesta de imove AS

Hei Rune, takk for tilbakemeldingen din :-)

Ypperlig kundeservice

Leide en bil i ett år og har vært så fornøyd. Ypperlig kundeservice og kjempegod bil. Kommer til å leie her igjen dersom det blir behov og vil absolutt anbefale de videre.

10 de septiembre de 2021

Respuesta de imove AS

Hei Cecilia, det er hyggelig å høre! Tusen takk for tilbakemeldingen din :-)

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.