Valorada con 5 estrellas sobre 5

Abonnerat bil via imove flera gånger (nu senast ID4 GTX) vid olika tillfällen och älskar tjänsten. Fantastisk möjlighet att få köra marknadens nyaste elbilar med den flexibilitet som bolaget erbjuder,... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi letade länge efter att hyra en Tesla och fick tips om iMove från en familjemedlem. Riktigt proffsigt bemötande och smidig process med upphämtning och avlämning. Teslan vi fick var en sprillan... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jag har varit kund hos iMove sedan april 2021 och varit nöjd hela tiden. Blev dock riktigt besviken över prishöjningen som skedde. Jag tycker att som lång och trogen kund och som inte bytt bil sen sta... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lämnade precis tillbaka vår ID.3 som vi haft i 3 månader och kommer definitivt komma tillbaka! Tidigt i våras hörde jag av mig om vårt intresse av ett bilabonnemang inför sommaren. iMovegänget ko... Ver más

1. Coches compartidos

Escrito por la empresa

Prenumerera på elbil 30 dagar i taget. Inklusive allt.

4,2

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

4,2

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Great service and great cars...

A little expensive but an excellent alternative to the more established rental companies if looking for a long term rental.
There was an issue with the availability of my initial reservation but quickly resolved.

10 de agosto de 2023

Respuesta de imove

Thank you for your kind and honest words. We hope to have the honor of having you as a subscriber again in the future.

Trevlig personal

Trevlig personal, bra bil

12 de agosto de 2023

Respuesta de imove

Tack tack, nu blir vi glada när vi läser detta! Ha en fin dag.

Funkade super

Jag hyrde en Mercedes EQA från iMove-gänget. Supernöjd. Trevlig personal, fräsch bil. Sett till att det är helt flexibelt så tycker jag ändå det är en prisvärd tjänst. Jag kommer att återkomma som kund.

1 de agosto de 2023

Respuesta de imove

Tack för dina fina ord! Vi ser fram emot att ha dig som prenumerant igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Enkelt och väldigt fördelaktigt…

Enkelt och väldigt fördelaktigt speciellt om man bor i Stockholm med tvätt bla

10 de julio de 2023

Respuesta de imove

Vad kul och höra att vi levde upp till era förväntningar. Hoppas vi får äran att ha dig som prenumerant igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra upplägg för test av elbil

Bra upplägg för att testa elbil. Bilen var i perfekt skick (helt ny!). Alla kontakter med bolaget var väldigt smidiga.

12 de julio de 2023

Respuesta de imove

Tack för ditt fina betyg! Det var ett nöje att ha dig som prenumerant.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Spelar ingen roll hur smidig och bra…

Spelar ingen roll hur smidig och bra denna tjänst är när priserna är som dom är. En schysst familjebil ligger på ca 12-15k per månad. Då kan man ju lika gärna spara den summan i 1-2 år och köpa en bra bil istället.

31 de mayo de 2023

Respuesta de imove

Tack för att du delar ditt omdöme om vår tjänst på Trustpilot, även om du ännu inte har provat den. Vi uppskattar feedback och åsikter från potentiella kunder, eftersom det ger oss möjlighet att förbättra och kommunicera vårt erbjudande tydligare.

Vi förstår att du är bekymrad över prissättningen för våra tjänster. Vi strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser som återspeglar fördelarna med vår modell, där kunder kan prenumerera på en elbil i 30 dagar med fria mil. Genom att erbjuda flexibilitet och undvika bindningstider och stora initiala investeringar, strävar vi efter att ge människor möjlighet att använda och njuta av en högkvalitativ bil utan långsiktiga åtaganden.

Vi förstår också att det kan finnas olika preferenser när det gäller att äga eller hyra en bil. Att spara pengar för att köpa en bil på sikt kan vara ett alternativ för vissa personer. Men genom att använda vår tjänst får du möjlighet att uppleva en ny bilmodell varje månad utan att behöva oroa dig för underhåll, reparationer eller försäkringar. Detta kan vara särskilt attraktivt för dem som värderar variation och flexibilitet.

Tack igen för din åsikt och för att du har tagit dig tid att uttrycka dina tankar. Vi strävar alltid efter att bli bättre och din feedback är värdefull för oss.

Teamet på iMove.se

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Supersmidigt från början till slut

Supersmidigt från början till slut. Bokning, upphämtning, återlämning. Jättetrevlig personal både på plats och i supporten. Kändes modernt och serviceinriktat hela vägen. Och ny fräsch bra bil på det. Kunde inte vara nöjdare.

24 de marzo de 2023

Respuesta de imove

Vilka fina ord! Vi på imove blir så glada av att höra att all vårt slit ger resultat. Hoppas vi ses snart igen.

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande. Bra urval av bilar.
Lite dyrt men kort bindningstid kostar alltid.

17 de marzo de 2023

Respuesta de imove

Tack för det fina betyget! Vi önskar dig en fin dag.

Bra!

Snabbt, smidigt och enkelt. Bra bil, trevlig och serviceminded personal.

13 de marzo de 2023

Tack för dina fina ord!

Toppentjänst!

imove är by far den bästa bilstjänsten jag har använt! Deras flexibilitet och vilja att hjälpa överträffar både förväntningarna och andra tjänster jag har provat.

12 de enero de 2023

Respuesta de imove

Vad glada vi blir när vi får läsa dina rader! Stort tack för att du tar dig tiden att skriva detta. Det var ett nöje att ha dig som prenumerant.

Väldigt smidig lösning

Väldigt smidig lösning. Snabba på att svara och väldigt hög service. Trevligt bemötande.

29 de noviembre de 2022

Respuesta de imove

Stort tack för ditt omdöme! Det var ett nöje att ha dig som prenumerant.

Excellent team and service

Excellent team and service. William, Pierre and Victor, good job!

5 de enero de 2023

Thanks for your wonderful feedback! We rejoice to hear what you write <3

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service och bra koncept

Fantastisk service, bra bil och bra koncept!
Jag hyrde en bil i 3 månader i väntan på min nya, fungerade perfekt

3 de enero de 2023

Respuesta de imove

Tack för dina fina ord! Ett nöje att ha dig som prenumerant.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Smidig service

Smidig service, snabb respons. Dock för dyrt, ffa efter kommande höjning.

1 de enero de 2023

Respuesta de imove

Tack för din feedback. Det var ett nöje att ha dig som prenumerant.

Väldigt praktiskt

Väldigt praktiskt och mycket för pengarna.

24 de diciembre de 2022

Respuesta de imove

Vad kul ovh höra! Dina ord gör oss glada. Hoppas du får ett fint 2023.

Smidigt och prisvärt

Smidigt, prisvärt och enkelt.

4 de noviembre de 2022

Respuesta de imove

Stort tack! Är det för tidigt att säga God jul? Vi önskar dig en fin helg.

Enkelt

Enkelt, smidigt och bra upplägg.
Rekommenderas

18 de octubre de 2022

Respuesta de imove

Tack så mycket! Detta gör oss så glada. Ha en fin dag!

8 consejos para escribir buenas reseñas.