Abonnerat bil via imove flera gånger (nu senast ID4 GTX) vid olika tillfällen och älskar tjänsten. Fantastisk möjlighet att få köra marknadens nyaste elbilar med den flexibilitet som bolaget erbjuder,... Ver más
La empresa ha respondido
Vi letade länge efter att hyra en Tesla och fick tips om iMove från en familjemedlem. Riktigt proffsigt bemötande och smidig process med upphämtning och avlämning. Teslan vi fick var en sprillan... Ver más
Jag har varit kund hos iMove sedan april 2021 och varit nöjd hela tiden. Blev dock riktigt besviken över prishöjningen som skedde. Jag tycker att som lång och trogen kund och som inte bytt bil sen sta... Ver más
La empresa ha respondido
Lämnade precis tillbaka vår ID.3 som vi haft i 3 månader och kommer definitivt komma tillbaka! Tidigt i våras hörde jag av mig om vårt intresse av ett bilabonnemang inför sommaren. iMovegänget ko... Ver más
Prenumerera på elbil 30 dagar i taget. Inklusive allt.
Cylindervägen 18, Box 1113, 13126, Nacka Strand, Suecia
Invita a los clientes a opinar
A little expensive but an excellent alternative to the more established rental companies if looking for a long term rental.
There was an issue with the availability of my initial reservation but quickly resolved.

Respuesta de imove
Jag hyrde en Mercedes EQA från iMove-gänget. Supernöjd. Trevlig personal, fräsch bil. Sett till att det är helt flexibelt så tycker jag ändå det är en prisvärd tjänst. Jag kommer att återkomma som kund.

Respuesta de imove
Enkelt och väldigt fördelaktigt speciellt om man bor i Stockholm med tvätt bla

Respuesta de imove
Bra upplägg för att testa elbil. Bilen var i perfekt skick (helt ny!). Alla kontakter med bolaget var väldigt smidiga.

Respuesta de imove
Spelar ingen roll hur smidig och bra denna tjänst är när priserna är som dom är. En schysst familjebil ligger på ca 12-15k per månad. Då kan man ju lika gärna spara den summan i 1-2 år och köpa en bra bil istället.

Respuesta de imove
Smidigt system med bokningar och super service ❤️ bästa!

Respuesta de imove
Supersmidigt från början till slut. Bokning, upphämtning, återlämning. Jättetrevlig personal både på plats och i supporten. Kändes modernt och serviceinriktat hela vägen. Och ny fräsch bra bil på det. Kunde inte vara nöjdare.

Respuesta de imove
Trevligt bemötande. Bra urval av bilar.
Lite dyrt men kort bindningstid kostar alltid.

Respuesta de imove
Snabbt, smidigt och enkelt. Bra bil, trevlig och serviceminded personal.

Respuesta de imove
imove är by far den bästa bilstjänsten jag har använt! Deras flexibilitet och vilja att hjälpa överträffar både förväntningarna och andra tjänster jag har provat.

Respuesta de imove
Väldigt smidig lösning. Snabba på att svara och väldigt hög service. Trevligt bemötande.

Respuesta de imove
Excellent team and service. William, Pierre and Victor, good job!

Respuesta de imove
Fantastisk service, bra bil och bra koncept!
Jag hyrde en bil i 3 månader i väntan på min nya, fungerade perfekt

Respuesta de imove
Smidig service, snabb respons. Dock för dyrt, ffa efter kommande höjning.

Respuesta de imove
Riktigt bra och bekymmersfri bil lånande lätta att få tag på om det händer något