Inbalance Livsstil AS Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Verdens beste, Nathalie Jeg har hatt Nathalie som coach i 66 uker! Ukentlige innsjekk, gode samtaler og refleksjoner. Hun ble min største støttespiller!❤️ Vi har nådd mange mål sammen! Jeg har bl... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Anbefaler virkelig Nathalie som coach! Hu er god på å se hvor man er i livssituasjonen og klarer å tilrettelegge godt etter hvilke behov man har. Pga allergi hos baby har jeg måtte kutte melk, soya og... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har over mange år prøvd forskjellige coacher, men fikk aldri den oppfølgingen og tilretteleggingen som trengtes. Var derfor veldig skeptisk når jeg igjen bestemte meg for å prøve coach, men jeg har ik... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg startet med Nathalie i slutten av juni, noe jeg ikke angrer ett sekund på!😍 har en hektisk hverdag med jobb å ei lita ei på hjemmebane. Nathalie gjør det «lett» å få et balansert fint kosthold so... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de fitness y nutrición

Escrito por la empresa

Online Coaching Tilpasser kosthold og treningsprogrammer for en bærekraftig og varig livsstilsendring. Kompetanse innen trening under og etter graviditet og jobber mye med post partum, livsstilsendring, vektreduksjon og styrke kroppen.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

14 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Supert opplegg!

Veldig fornøyd med opplegget Nathalie leverer! Tilpasningsdyktig og lett tilgjengelig på chat i appen. Måltidene er supergode, og tilpassa mitt ønske om matvarer og hvor lang tid jeg er villig til å bruke på kjøkkenet! 😄

11 de marzo de 2024

Fantastisk coach♥️

Fantastisk coach♥️

En fantasktisk coach som vet hva hun holder på med. Er god på å ta hensyn til kundenes ønsker både når det gjelder kosthold og treningsplan. En god støttespiller som lytter når det kan være tungt å holde fokus i blant.🥰♥️

TIDENES beste coach!

Nathalie har skreddersydd fantastiske måltider til meg og mitt behov og fått meg til å gå fra å plukke med meg en sjokolade til kassa hver butikk-besøk til å kun handle litt godteri på lørdag. Fordi hun har dekket mitt behov slik av jeg ikke har så ustabilt blodsukker og søtsug! Hun har også ordnet kjempe gode å luksuriøse middager til meg og hele familien! Alt fra pannekaker til grillet biff! I tilleg har hun årnet med ett fantastisk trenings program for hjemmetrening til meg. Nathalie er også en veldig motiverende å flink coach, hun har mye motiverende ord hvis dager er motivasjonen ikke er helt på plass.. samboeren min har også skreddersydd kostholdsplan fra Nathalie, og han er også stor fornøyd!🥰

2 de marzo de 2024

I trygge hender ❤️

Jeg kom til Nathalie med et mål om å sakte men sikkert føle meg vel i egen kropp etter endt svangerskap. Allerede før gutten min var født hadde vi snakket sammen og lagt en plan. Da jeg var klar for å starte på planen, hadde Nathalie skreddersydd en plan som fungerer helt perfekt for meg! Det er god og lettvint mat som passer godt inn i hverdagen som fullammende mamma. Jeg føler meg godt ivaretatt og vet at Nathalie alltid tar seg tid til å legge til rette for meg om det ikke alltid blir som planlagt (noe som er ganske vanlig med en liten baby). Jeg kommer sakte men sikkert nærmere målet mitt hver uke, og jeg føler meg trygg, ivaretatt og sikker på at jeg får i meg det jeg trenger for å ta vare på meg selv og mini! Anbefaler Nathalie til alle ❤️

20 de febrero de 2024

En varmhjerta coach

En varmhjerta coach

Kjempe fornøyd! En coach som virkelig stiller opp for deg. Lurer du på noe eller trenger en ny matoppskrift er det bare å sende henne en melding så får du noe nytt før du vet ordet av det! En coach som virkelig bryr seg, og jobber på for at du skal nå de målene som du har satt deg. Jeg har alltid vært en stor person, men nå forandrer ting seg. Helt utrolig. Jeg har virkelig troen på dette.

1 de enero de 2024

Nathalie er rå!

Nathalie har laget en god matplan, og er alltid støttende og oppmuntrende når jeg trenger det. Både matplan og treningsprogram er tilpasset startnivået litt, og Nathalie er åpen for endringer når det trengs. Det hjelper godt å ikke gå gjennom disse endringene alene, og Nathalie er alltid tilstede når jeg trenger det.

Flink, dyktig og motiverende ❤️

Nathalie er en enormt flink og dyktig coach! Hun er veldig motiverende og kommer med mange gode ord, tips og hjelp langs veien🥳 selv når du kanskje føler du har hatt en dårlig uke, kommer Nathalie med gode å fine ord. Så sitter du der med tårer i øynene og tenker at «kanskje jeg gjorde noe riktig til tross for en dårlig uke»❤️ anbefaler henne på det sterkeste om du ønsker en fin, snill, god og motiverende coach!

Tidenes beste coach ✨

Koser meg sånn på denne reisen takket være Nathalie!! Jeg får fantastisk god hjelp til å nå målene mine, med kjekke treningsøkter og sinnsykt digg mat💪🏻 Hun er alltid tilgjengelig og om jeg lurer på noe får jeg kjapt svar uansett dag! Kunne ikke vert mer fornøyd med coachen min og opplegget hun har laget til meg ❤️ Anbefaler videre til alle jeg kjenner😍

29 de febrero de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nathalie er en helt rå dame

Nathalie er en helt rå dame. Jeg har fått skreddersydd mat og trening til min hektiske hverdag med to små. Det å ha coach har endret mye hos meg, jeg har fått tilbake selvtillit, syntes kroppen er sterkere og psyken har det bedre. Det å ha en som oppmuntrer, sier gode ord å heier de ukene man føler alt bare er blæh har SÅ MYE Å SI. Og hvem har funnet på det at man skal ikke smake når man skal ha kostholdsplan? For det gjelder ikke her. Er du i tvil om coach? Du vil ikke angre.

29 de febrero de 2024

Enestående

Nathalie er helt enestående❤️ Hun legger til rette for at du skal lykke. Skreddersyr et opplegg som passer deg og din familie❤️
Uten Nathalie hadde jeg aldri kommet igang igjen og hatt troen på at målet mitt er innen rekkevidde❤️

27 de febrero de 2024

Motiverende coaching

Nathalie er en engasjert coach med mye kompetanse, og hun har hjulpet meg godt i gang med min livsstilsendring. Med tilpasset trenings- og kostholdsplan er det enklere (og ikke minst mye mer motiverende) å komme seg gjennom travle dager med turnusarbeid og småbarnsliv. Jeg har blitt bedre på å finne en balanse i hverdagen, og jeg har lært at man fint kan dempe søtsuget samtidig som vekta går ned. Veldig fornøyd med opplegget så langt, og veldig motivert for veien videre🤩

22 de febrero de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har fått akkurat det lille dytte…

Jeg har fått akkurat det lille dytte jeg trengte. God og rask på tilbakemeldinger, tilrettelegger godt på både trening og mat etter ønsker og behov.
Inbalance livsstil hjalp meg opp av en tung grop og har gjort med sterkere både fysisk og psykisk.

19 de febrero de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.