Trodde aldrig att jag skulle få så mycket ersättning som jag fick för mina akneärr. Även om det tog tid innan allt blev klart så var det SÅ skönt att slippa ta fighten själv med försäkringsbolag och l... Ver más
De var professionella, snabba på att svara och gjorde det enkelt att förstå vad som behövde göras i varje steg. Tack vare deras hjälp gick ärendet bra och jag fick ersättning. Jag uppskattar verklige... Ver más
La empresa ha respondido
Gick väldigt smidigt att få ersättning för mina akne ärr. Det ända jag behövde göra var att lämna in ansökan, skicka in bilder och signera fullmakt. Därefter var det bara att vänta. Nu precis fick jag... Ver más
La empresa ha respondido
Jag är väldigt nöjd med InCertify. Jag fick ersättning för mina akneärr väldigt snabbt och hela processen var enkel och tydlig från start till slut. Det var lätt att skicka in underlag och jag fick sn... Ver más
Sobre InCertify
Escrito por la empresa
Om oss
Vi strävar efter att alla som har åsamkats akneärr ska få rätt ersättning från sina försäkringsbolag.
Skapa ett ärende via vår hemsida, så hjälper vi dig till att maximera din försäkringsersättning.
Hem Tips & Råd Vanliga FrågorInformación de contacto
Kontrabasgatan 5D, 421 50, Göteborg , Suecia
- 031-86 44 00
- arende@incertify.se
- incertify.se
Nöjd kund
Jag är tacksam för den hjälp och support som InCertify gett mig i samband med mitt försäkringsärende. Deras professionalitet och snabbhet har varit oerhört värdefull för mig.
Tacksam över att de gjort hela processen så smidig och för att de alltid varit tillgängliga för att svara på frågor och ge vägledning. Rekommenderar verkligen!!!

Smidigt och bra löst
Smidigt och bra löst.
Lite seg återkoppling i vissa fall men annars var det mycket bra service.

Till slut nöjd kund.
Till en början var jag sjukt besviken för att dem ej svarade när man skrev. Väntade säkert i 2-3 veckor för att få svar på ett Mail. Så där måste dem bli bättre på sin kundservice. Men när jag väl fick kontakt så löste dem så att jag fick ut ytterligare försäkringspengar som jag ej trodde jag skulle få ut. Så i slutändan är jag ändå nöjd.

Respuesta de InCertify
incertify är toppklass det hjälpte mig…
incertify är toppklass det hjälpte mig med att få ut en väldigt bra summa för mina acneärr. Bra kontakt hela tiden med deras handläggare

Dom sköter allt
Dom sköter allt, skickade bara in bilder och fick ersättning snabbt.

Tacksam för Incertify
Skulle verkligen rekommendera att använda Incertify för att få ersättning för dina akneärr. De har hjälpt till hela vägen och tagit fram alltifrån rätt försäkringsbolag till journaler och drivit hela processen. Kommunikationen har varit snabb och professionell och de har alltid varit enkelt att få tag på dem på mejl som telefon. Fick inte en superstor summa men är tacksam då jag inte ens visste att jag var berättigad till det. Tack snälla Incertify för all er hjälp!

Jätte bra
Jätte bra! Hjälpte mig få ut en ersättning som jag inte ens visste jag hade rätt till.
10/10 skulle verkligen rekommendera

Mycket bra hjälp!
Jag trodde inte jag skulle kunna få några pengar för mina ärr men de löste det. Hade troligen inte fått några pengar om jag gick direkt till mitt försäkringsbolag med ärendet.

Respuesta de InCertify
Jätte hjälpsamma och otroligt bra…
Jätte hjälpsamma och otroligt bra bemötande en bra ersättning pågrund av dom

Fick ersättning!
Fick veta i fredags att jag fått ersättning för mina acneärr! Det var otroligt bekvämt att lämna över arbetet till incertify. De tar 30% av det man får tillbaka men det är det väl värt!

Respuesta de InCertify
Tog ett tag innan jag fick återkoppling…
Tog ett tag innan jag fick återkoppling & allmän info, men efter jag påpekade att jag ville ha mer återkoppling så blev dom bättre och hörde av sig mellan jämna mellan rum. Utbetalningen blev över förväntan och båda parter är nöjda även fast 30% går till dom. Utan dom hade jag inte tagit ärendet vidare heller så jag är nöjd med dom. :)

Respuesta de InCertify
Ett toppen bolag med seriös personal!
Jag fick en handläggare hos InCertify som var helt fantastisk. Tycker definitivt det var värt att anlita InCertify för att utföra dessa tjänster, mycket kompetenta och bra kommunikation, de skötte allt och det enda som behövdes från mig var tid då försäkringsbolagen tar sin tid att svara. Aldrig lagt tid på att skriva en recension, men dessa skriver jag för och rekommenderar till nära och kära!
10/10.

Respuesta de InCertify
Allt har gått bra under…
Allt har gått bra under ansökningsperioden. Fick ett trevligt bemötande av alla jag har varit i kontakt med :)

Respuesta de InCertify
Fick tillbaka 30 tusen helt sjukt!!!!
Fick tillbaka 30 tusen helt sjukt!!!!

Väldigt bra hjälp
Väldigt bra hjälp. Trodde aldrig jag skulle få ut dessa pengar för mina akneärr. Väldigt nöjd!

Respuesta de InCertify
Dom va lätt tillgängliga när jag…
Dom va lätt tillgängliga när jag behövde fråga om något.
InCertify Hjälpte mig att få ut ersättning som jag inte trodde jag kunde få ut för mina Akne ärr. Jag skulle stort rekommendera InCertify till andra med Problem med akne ärr

Väldigt bra och professionella
Väldigt bra och professionella. Fick 57 000 av försäkringsbolaget för mina akneärr

Jätte bra tjänst !
Jätte bra tjänst !! Så tacksam, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge :) om jag har frågor svarar de direkt och vägleder under processen.

Respuesta de InCertify
Más información sobre otros tipos de reseñas.