InCertify Opiniones 277

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag har fått jätte stor hjälp från första start och är så himla nöjd. Då det hade gått ett tag sedan min akne började så har min ärr bleknat en del, men InCertify gav sig inte och var på försäkrings... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trodde aldrig att jag skulle få så mycket ersättning som jag fick för mina akneärr. Även om det tog tid innan allt blev klart så var det SÅ skönt att slippa ta fighten själv med försäkringsbolag och l... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De var professionella, snabba på att svara och gjorde det enkelt att förstå vad som behövde göras i varje steg. Tack vare deras hjälp gick ärendet bra och jag fick ersättning. Jag uppskattar verklige... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gick väldigt smidigt att få ersättning för mina akne ärr. Det ända jag behövde göra var att lämna in ansökan, skicka in bilder och signera fullmakt. Därefter var det bara att vänta. Nu precis fick jag... Ver más

La empresa ha respondido

1. Seguros personales

Sobre InCertify

Escrito por la empresa

Om oss

Vi strävar efter att alla som har åsamkats akneärr ska få rätt ersättning från sina försäkringsbolag.

Skapa ett ärende via vår hemsida, så hjälper vi dig till att maximera din försäkringsersättning.

Hem Tips & Råd Vanliga Frågor

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dem fick igenom min ansökan och jag…

Dem fick igenom min ansökan och jag fick ersättning för mina ärr och dem var väldigt duktiga med att meddela och berätta vad som händer och vad som behövs!

17 de mayo de 2024

Respuesta de InCertify

Tack för ditt fina omdöme! 🌟 Det gläder oss att vi kunde hjälpa dig få ersättning för dina ärr och att du kände dig informerad genom hela processen. Vi strävar alltid efter att göra det så tydligt och smidigt som möjligt för våra kunder.

Mycket nöjd

Mycket nöjd! Enkel process som resulterade i en god utdelning för mina akneärr på axlarna.

20 de mayo de 2024

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt fina omdöme! 🌟 Vi är glada att du upplevde processen som enkel och att vi kunde hjälpa dig få en god utdelning för dina akneärr.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dem tog verkligen tag i att hjälpa mig…

Dem tog verkligen tag i att hjälpa mig och nu har dem gjort färdigt all bedömning! Verkligen bra service & kommunikation!

17 de mayo de 2024

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt fina omdöme! 🌟 Vi är glada att du är nöjd med vår service och kommunikation och att vi kunde hjälpa dig hela vägen fram. Det är precis det vi strävar efter!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Känner mig total lurad

Känner mig total lurad. Var noga med att ni kollar upp alternativa vägar till att få ersättning! Går lika bra att ansöka om ersättning själv. De tar 30% vilket i mitt fall blev 50.000kr!!!! Vilket är pengar jag hade fått i vilket fall, utan Incertifys hjälp. Ingen information under ärendets gång, ingen återkoppling när jag ville avsluta mitt ärende. Det jag ansökte för och det jag fick pengar för var inte samma sak, men enligt incertify gick allt under samma tak. Usch.

13 de mayo de 2024

Respuesta de InCertify

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar verkligen att du känner dig missnöjd med vårt arbete och hur ditt ärende har hanterats. Vår ambition är alltid att vara tydliga med villkor och avgifter, samt att underlätta processen för våra kunder. Vi tar din feedback på största allvar och ser över hur vi kan förbättra både vår kommunikation och kunduppföljning framöver.

Om du vill diskutera ditt ärende vidare eller få en förklaring kring detaljerna, är du varmt välkommen att kontakta oss direkt så vi kan reda ut eventuella oklarheter.

Otroligt tacksam…

Hade glömt bort ärendet men fick en underbar överraskning att inCertify lyckats få ut ett härligt belopp inför sommaren pga mina ärr, tacksam att man ”får lite tillbaka” efter alla år med dålig självkänsla och alla pengar som lagts ut på diverse produkter. Tack inCertify!

3 de mayo de 2024

Respuesta de InCertify

Stort tack för dina fina ord! 🌟 Vi är så glada att vi kunde hjälpa dig få ut en välförtjänt ersättning och att det kom som en positiv överraskning. Vi vet hur påfrestande ärr kan vara både känslomässigt och ekonomiskt, och det betyder mycket att vi kunde bidra med ”lite tillbaka” efter allt du gått igenom.

Tack för att du valde InCertify – vi önskar dig en härlig sommar!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Nöjd

Nöjd , de gjorde vad de sa de skulle gick fort och de svarade bra på mejlet vid frågor

3 de mayo de 2024

Respuesta de InCertify

Tack för ditt omdöme! 🌟 Det gläder oss att du är nöjd och att allt gick snabbt och smidigt som utlovat. Vi strävar alltid efter att ge tydliga svar och bra service.

Väldigt enkelt

Väldigt enkelt, kontaktade via telefon och var tydlig och trevlig. Kunde även svara på sms personligt när jag var upptagen, blev väldigt smidigt också.

19 de abril de 2024

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt fina omdöme! 🌟 Det gläder oss att du upplevde kontakten med oss som tydlig, trevlig och smidig. Vi strävar alltid efter att göra processen så enkel som möjligt för våra kunder.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Så tacksam för all hjälp och kommer…

Så tacksam för all hjälp och kommer få ut en betydligt högre summa än jag nånsin kunde anat! Mitt ärende tog underfär 5 månader men så värt väntetiden! Ett proffesionellt företag jag kan rekommendera till alla!

19 de abril de 2024

Respuesta de InCertify

Tack för ditt fina omdöme och för att du delar med dig av din upplevelse! 🌟 Vi är så glada att vi kunde hjälpa dig få ut en högre summa än du förväntade dig och att du känner att väntetiden var värd det. Professionalism och resultat är något vi alltid strävar efter.

Din rekommendation betyder mycket för oss – stort tack för att du valde InCertify!

Jättetacksam för all hjälp

Jättetacksam för all hjälp! Hade skickat in för över ett år sen och helt glömt bort men dom fortsatte ändå mitt ärende och lyckades få ut en stor summa tack vare Incertify. Jättetrevlig och hjälpsam kille som ringde upp från kundservice också. Rekommenderar till alla som haft liknande besvär.

8 de abril de 2024

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt fina omdöme! 🌟 Vi är glada att vi kunde hjälpa dig med ditt ärende, även efter en längre tid, och att du är nöjd med resultatet. Det är extra kul att höra att vår kundservice gav ett trevligt och hjälpsamt bemötande.

Din rekommendation betyder mycket för oss – tack för att du valde InCertify!

Bästa bolaget någonsin

Bästa bolaget någonsin, rekommenderas starkt till den som alltid har gått o undrat om ersättning för ärr, detta e stället du ska vända dig till isåfall!

4 de abril de 2024

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt fantastiska omdöme och dina värmande ord! 🌟 Det är precis sådana upplevelser vi strävar efter att skapa för våra kunder. Vi är glada att du rekommenderar oss och att vi kunde hjälpa dig med ersättning för ärr.

Fick tillbaka 18000 för min acne

Fick tillbaka 18000 för min acne! Toppen service!

4 de abril de 2024

Respuesta de InCertify

Tack för ditt fina omdöme! 🌟 Vi är glada att du är nöjd och att vi kunde hjälpa dig få tillbaka ersättning för dina akneärr. Toppen service är precis det vi strävar efter!

Topp!

Sjukt bra assistans, hårt jobbande och bra uppgradering. Rekommenderar starkt!

26 de marzo de 2024

Respuesta de InCertify

Stort tack för dina fina ord och din rekommendation! 🌟 Vi är glada att du uppskattar vår assistans och vårt arbete. Det betyder mycket för oss!

Otroligt smidigt

Otroligt smidigt, hade inte fått ut samma summa själv! Bra handledning genom hela ärendet, kan starkt rekommendera!!

26 de marzo de 2024

Respuesta de InCertify

Tack för ditt fina omdöme! 🌟 Vi är så glada att du upplevde processen som smidig och att vår handledning hjälpte dig genom hela ärendet. Din rekommendation betyder mycket för oss!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sjukt bra företag och tjänst

Sjukt bra företag och tjänst, precis fått en utbetalning för acneärr på 119 000kr. Jonathan hjälpt mig med detta ärende under 2 års tid då jag i början hade pågående acne. Sjukt proffsigt och förstaklassig service. Rekommenderar alla att använda sig av InCertify.

13 de marzo de 2024

Respuesta de InCertify

Stort tack för dina fantastiska ord! 🌟 Det gläder oss enormt att du är nöjd med vår tjänst och att vi kunde hjälpa dig få ut en så betydande ersättning. Teamet strävar alltid efter att ge förstklassig service, så det betyder mycket att du upplevt det.

Din rekommendation är värdefull för oss – tack för att du valde InCertify!

Rekommenderar

Hela ärendet gick väldigt smidigt och snabbt. Rekommenderar starkt!

7 de marzo de 2024

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt fina omdöme och din rekommendation! 🌟 Vi är glada att du upplevde ärendet som smidigt och snabbt – det är precis det vi strävar efter.

Väldigt enkelt och smidigt1

Väldigt enkelt och smidigt, kunde bara sitta tillbaka och vänta medans de sköter alla processer åt en!

Rekommenderas!

5 de marzo de 2024

Respuesta de InCertify

Tack för ditt fina omdöme! 🌟 Det gläder oss att du upplevde processen som enkel och smidig – precis som vi vill att det ska vara. Vårt mål är att våra kunder ska kunna luta sig tillbaka medan vi sköter allt.

Toppbetyg!

Incertify hjälpte mig att få ut cirka 70.000kr. De drar 30% så ursprungsumman var cirka 100.000kr. Såklart oehört nöjd över summan jag fick ut men vissa saker går att förbättra. Hade gärna hållits mer uppdaterad under tiden som passerade, cirka 6 månader. Hade nog inte fått ut denna summan själv, men 30% är rätt kraftig summa, så 25% tror jag hade setts som mer fördelaktig. Men oavsett är jag tacksam! Akenärr är något fruktansvärt att leva med, så det blir lite plåster på såren. Nu blir det att använda för ärrbehandlingar :D Tack!

20 de febrero de 2024

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt utförliga och ärliga omdöme! 🌟 Vi är glada att vi kunde hjälpa dig att få ut en betydande ersättning – det är precis därför vi finns. Vi förstår att processen kan kännas lång, och vi tar till oss din feedback om att hålla våra kunder mer uppdaterade under handläggningstiden.

När det gäller vår avgift är den satt för att täcka allt arbete vi lägger ner på att driva ärenden framgångsrikt, men vi uppskattar din synpunkt och ser alltid över hur vi kan förbättra oss.

Det gläder oss att ersättningen kommer till nytta för ärrbehandlingar – det är verkligen ett steg i rätt riktning. Tveka inte att höra av dig om du behöver vår hjälp igen. Tack för att du valde InCertify och för att du tog dig tid att lämna feedback!

Grymma

Grymma! Och stort tack för er hjälp!

20 de febrero de 2024

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt fina omdöme och dina vänliga ord! 🌟 Vi är glada att vi kunde hjälpa dig och att du är nöjd med vår service.

Hör gärna av dig om du behöver vår hjälp igen i framtiden. Tack för att du valde InCertify!

Magisk överraskning

Minns inte ens när jag gjorde en ansökan men de behandlades för 1,5år sen och antar att det är sedan dess. Idag fick jag samtal om en utbetalning på 44 000kr (30 000kr), vilket kom extremt lägligt och utan att jag behöver göra någon process.

14 de febrero de 2024

Respuesta de InCertify

Tack för ditt härliga omdöme! 🌟 Det gläder oss att utbetalningen kom som en positiv överraskning och dessutom i rätt tid. Vårt mål är alltid att hantera ärenden smidigt och se till att våra kunder får den ersättning de har rätt till – utan krångel.

Stort grattis till din ersättning, och tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa dig eller någon i din närhet igen. Tack för att du valde InCertify!

Teamet på InCertify

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.