Banner for INCOVER

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Produktet fungerte fint i starten, men etter bare tre uker løsnet den ene sømmen. Den viste seg å være limt, og da klokkereimen ble våt, ga limet etter. Jeg fikk et nytt produkt tilsendt, men det s... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Oppdaget INCOVER for en uke siden! Uvanlig rask leveringstid, ut ifra hva jeg er vant til - og med tanke på at bestillingen ble sendt fra Danmark! Jeg kommer til å bruke INCOVER fremover, jeg er veldi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Produktet kom frem uten skade. Rask levering (som kan avhenge av om man har produktet på hovedlager og ikke hos underleverandør) Mottok helt riktig produkt for Moto G06 som var større enn andre mobt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har hatt dette dekselet før og ville bytte det til akkurat likt. Elsker kvaliteten og du kan ta av "lommedekselet" og kun ha coveret vis du har behov får det. Men liker godt at det er lommebok til all... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios para teléfonos celulares
  2. Tienda de accesorios para computadoras
  3. Tienda de ordenadores y accesorios
  4. Tienda de electrónica
  5. Tienda Hi-Fi
  6. Tienda de artículos relacionados con Internet

Escrito por la empresa

INCOVER er stedet hvor du kan kjøpe tilbehør til mobil og nettbrett. klikk deg innom vår nettbutikk og se et utvalg av tilbehør til skarpe priser. Vi gleder oss til å hjelpe deg.

INCOVER

Escrito por la empresa

Rask levering
INCOVER leverer din pakke i løpet av 2-6 hverdager etter at vi har mottatt bestillingen.
Gratis frakt over kr. 600
Enkel og sikker betaling
På INCOVER kan du velge mellom flere forskjellige betalingsformer. Det er ingen gebyrer i forbindelse med betalingen, og du har hele 365 dager til å bestemme deg for om du vil bytte varen. Etter bestillingen er fullført, holder vi deg løpende oppdatert på din ordre- og forsendelsesstatus.
Sertifisert nettbutikk - Trygg E-Handel
Du kan trygt handle hos INCOVER.NO - Vi er nemlig godkjent av Trygg E-Handel. Vår nettbutikk overholder derfor gjeldende regelverk, og det betyr at du kan få råd og hjelp som forbruker.
E-post og Telefon
E-post: support@incover.no Tlf.: +47 23 96 01 69 (Mandag - Fredag 09:00-12:00 & 13:00-17:30 Alm. takst)

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Produktet ser bra ut

Produktet ser bra ut, men leveransen var treg!
Bestilt 5. april og levert 16. april.
Fra Grimstad til Evje..

6 de abril de 2026

Hei Alf Morten,

Takk for anmeldelsen din – hyggelig å høre at du er fornøyd med produktet.

Vi beklager leveringstiden. Det du beskriver tyder på at det kan ha oppstått en feil eller forsinkelse underveis i leveringen, og det er selvfølgelig ikke slik det skal være.

Du er veldig velkommen til å kontakte oss på telefon, så kan vi se nærmere på saken og finne en løsning.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kjøpte en skjermbeskytter til iPhone 17…

Kjøpte en skjermbeskytter til iPhone 17 Pro, men den passer rett og slett ikke ordentlig på skjermen. Har prøvd flere ganger, men samme resultat hver gang. Sendte bilder til kundeservice, men de avviste problemet og tilbød ingen løsning.

Veldig skuffende opplevelse.

6 de abril de 2026

Hei Muhammad,

Takk for tilbakemeldingen din – og vi beklager virkelig opplevelsen du har hatt.

Det du beskriver tyder på en feil med glasset, og det er selvfølgelig ikke slik det skal være. Dette er noe vi naturligvis vil erstatte.

Vi er allerede i gang med å se nærmere på saken din, og håper å kunne gi deg en løsning som gir en langt bedre opplevelse.

Du er også veldig velkommen til å kontakte oss på telefon, så hjelper vi deg raskt videre.

De reklamerer med 365 dager retur

De reklamerer med 365 dager retur. Men det er jo umulig å returnere noe som helst via adressen angitt på nettsiden deres. Alle pakker fra Posten/PostNord går til en adresse som krever mobilnr/epost. AI roboten deres påsto at jeg kunne gjøre dette .

Styr unna! Jeg har tapt 286+69 i porto.

Totalt useriøst. Men hvis du ikke skal returnere noe er kvaliteten forsåvidt bra. Men 365 dager retur er bare tull

27 de marzo de 2026

Hei Terje,

Takk for at du deler opplevelsen din – og vi beklager virkelig at dette er det inntrykket du sitter igjen med. Det er absolutt ikke slik vi ønsker at det skal fungere.

Vi tilbyr 365 dagers retur, men det skal selvfølgelig også være mulig å gjennomføre returen i praksis. Det du beskriver her, høres ikke riktig ut, og vi vil veldig gjerne undersøke hva som har gått galt i ditt tilfelle.

Vi opplever normalt ikke denne typen problemer, og derfor vil vi gjerne se nærmere på saken din, slik at vi kan finne en bedre løsning for deg.

Du er veldig velkommen til å kontakte oss direkte på telefon, så vi kan få alle detaljer på plass og hjælpe dig videre med det samme.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

En uke gått og posten har ikke mottatt…

En uke gått og posten har ikke mottatt pakke. Og Ai svare på mail!! Bli seriøse !! Svenske forkledd som norske.
Blir aldri bra

17 de abril de 2026
Opinión espontánea

Hei,

Vi beklager virkelig opplevelsen du har hatt – dette er ikke godt nok.

Det skal selvsagt ikke gå en uke uten at Posten har mottatt pakken, og vi har full forståelse for frustrasjonen din. Det er heller ikke meningen at du skal oppleve svar fra oss som upersonlige eller utilstrekkelige.

Ta gjerne kontakt med oss direkte, så vi kan se på saken din med én gang og finne en løsning. Du er også velkommen til å ringe oss, så hjelper vi deg raskt videre.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Produktet fungerte fint i starten

Jeg fikk et nytt produkt tilsendt, men det samme skjedde igjen. Endte til slutt med å sy noen sting selv for at det skulle holde. En klokkereim til en sportsklokke bør tåle vann.

Kundeservicen var heldigvis veldig imøtekommende og sendte nytt produkt uten spørsmål.

9 de junio de 2025

Hei Fredrik,
Takk for anmeldelsen din – og for at du deler opplevelsen din så konkret.
Dette er selvfølgelig ikke tilfredsstillende. En klokkerem til sport skal tåle vann og daglig bruk, og det er ikke den kvaliteten vi ønsker å levere. At problemet har oppstått igjen etter utskifting, tar vi på alvor, og vi følger dette opp internt for å se nærmere på konstruksjonen.
Vi setter pris på at du opplevde kundeservicen vår som imøtekommende, men produktet skal selvsagt også leve opp til forventningene.
Du er veldig velkommen til å kontakte oss direkte på support@incover.no, så finner vi en løsning som holder.

Hinnsides dårlig leveringstid

Hinnsides dårlig leveringstid. Varen er registrert, ikke sendt på 11. Dagen. Håper den kommer snart🤞

28 de marzo de 2026

Hei Vidar

Tusen takk for din anmeldelse.

Vi beklager den lange leveringstiden – det er absolutt ikke den opplevelsen vi ønsker å gi.
Vi kan se at din ordre er blitt pakket og sendt fra oss som avtalt, men dessverre har det oppstått en forsinkelse hos transportøren.

Vår kundeservice har vært i kontakt med deg for å finne en løsning, og vi jobber med å få saken løst så raskt som mulig, slik at du mottar varen din snarest.

Du er selvfølgelig alltid velkommen til å kontakte oss dersom du har spørsmål eller trenger ytterligere hjelp.

Takk for din tålmodighet.

Vennlig hilsen Support INCOVER.NO

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.