Consulta las opiniones de los clientes
Ik werd gebeld over payroll mogelijkheden, en of dit wellicht beter/ goedkoper kon. We hebben een afspraak ingepland, en inderdaad kwamen ze met een scherpe prijs. Hierna is alles super goed en voorsp... Ver más
Sinds kort zit ik bij Indexpay en ben super tevreden over dit bedrijf. Alles was overzichtelijk en makkelijk te regelen. Van mij krijgen ze een ruime voldoende.
Enorm goed geholpen. Zelf wou ik niet de risico's en de andere lasten van het werkgeverschap. IndexPay heeft mij uitstekend voorgelicht, en inmiddels worden mijn werknemers via Indexpay uitbetaald. Ze... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Payrollbedrijf met de focus op; eenvoud, geautomatiseerde processen en meedenkend met de klant.
Información de contacto
Rouaanstraat 21 Z, 9723CB, Groningen, Holanda
- 0850604223
- info@indexpay.nl
- indexpay.nl
Transparant en scherp in de markt
Snelle, heldere communicatie. Transparante werkwijze en zeer scherpe tarieven. Kortom; aanrader!
Zeer prettige ervaring
Goede partij, eindelijk een keer geen gezeur!
Nooit problemen
Nooit problemen, goede deskundigheid, tijdige verwerking en vragen snel beantwoord.
Top!
Zeer tevreden over Indexpay
Ik werk nu sinds een paar maanden via Indexpay. Goed en snel contact. Zeer tevreden over dit bedrijf. Een aanrader om voor te werken.
Professioneel en vriendelijk geholpen
Professioneel en vriendelijk geholpen. Duidelijk wat de voordelen zijn en snel geïmplementeerd.
Super chille mensen
Super chille mensen, zijn heel behulpzaam en regelen dingen snel. Zo wil je het graag als werknemer…
Betrouwbaar en de juiste prijs!
Indexpay is een erg fijne partner voor ons. We wilden met ons bedrijf al een geruime tijd de payroll gaan uitbesteden, alleen wij vonden het altijd te duur. Indexpay biedt een duidelijk portaal, goede communicatie en vooral het belangrijkste echt een goede prijs. Zo zijn onze risico's een stuk minder groot geworden en hebben we door Indexpay ook echt goed bespaard.
Goed initiatief van dit bedrijf
Goed initiatief van dit bedrijf, je denkt er vaak niet bij na maar besparen op je loonkosten levert elke maand wat op. Eerlijk en transparant, over de kosten en de verdiensten. Er wordt op tijd betaald en als je vragen hebt kun je ze persoonlijk bellen. Bedankt Jeffrey!
Recentelijk overgestapt op index
Recentelijk overgestapt op index. Geweldige communicatie en hele goeie service. Altijd oplossingsgericht!
Zeer blij met overstap naar Indexpay
Ik ben tot nu toe blij met de overstap naar Indexpay. De salarisadministratie is stukken eenvoudiger geworden en kost daarnaast aanzienlijk minder tijd. Jeffrey en Jelmer zijn altijd bereikbaar en staan open voor suggesties en verbeteringen.
Ben inmiddels twee maanden klant bij…
Ben inmiddels twee maanden klant bij indexpay. Scheelt me een serieuze vakantie per jaar aan loonkosten nu.
De app is overzichtelijk
De app is overzichtelijk, duidelijk en makkelijk te bedienen. voor de rest heb ik geen op- of aanmerkingen.
Top!
Top, wordt goed geholpen als ik vragen heb over m'n salaris. Nemen snel te telefoon op, en antwoorden duidelijk.
Makkelijk systeem en een goede service
Zelf heb ik een horeca zaak waarmee ik sinds kort ben overgestapt naar indexpay. Makkelijk systeem voor de urenregistratie en bij vragen word ik altijd snel geholpen.
Persoonlijke Aandacht en Gebruiksvriendelijkheid
Als eigenaar van een klein bedrijf was ik op zoek naar een efficiënte payrollservice. IndexPAY heeft mijn verwachtingen overtroffen! Hun eenvoudige systeem is zeer gebruiksvriendelijk en hun automatiseringen hebben ons geholpen om de loonadministratie zonder problemen af te handelen. De persoonlijke aandacht van hun team maakt het verschil. Ik beveel IndexPAY ten zeerste aan voor elke ondernemer.
Sinds kort zit ik bij Indexpay en ben…
Goed en snel bedrijf
Sinds een tijdje word ik verloond via Indexpay. Mijn uren wisselen per week maar door de app weet ik precies hoe en wat. Veel chiller dan de vorige verloning!!! ✌🏼 me collega’s zijn het met me eens
ik word sinds 4 maanden verloond via…
ik word sinds 4 maanden verloond via dit bedrijf. Systeem werkt echt super, zowel voor op de mobiel en op de computer. uren invullen gaat heel gemakkelijk en elke maand op dezelfde dag mijn geld binnen.
Más información sobre otros tipos de reseñas.