I find no words to appreciate your service. The credit goes to your staff Ms. Pudens and to Mr. Akbar. They are extending excellent customer service. Simply put, India Barcodes company is second... Ver más

My experience with India Barcode is good. They gave me total clarity about barcode that where n how can i use this.

It was easy to get the bar code. Hope there will be no issue with retailers or authentications for further processing it.

Very convenient to get the barcode and have them registered. Would definitely recommend it to others! Great job team

1. Tienda de suministros para empaquetado

We provide low cost, certified barcodes for a one-off cost. When you buy from us, you can be sure that - they are legitimate numbers and will be owned by you - retailers will accept them - they aren’t being used on any other retail products worldwide

4,6

Reasonable price

Reasonable price, fast processing and easy to fill up. Great

15 de junio de 2023

Good

Easy payment options and immediate response.

25 de mayo de 2023

Barcode

All good and very useful for new traders

1 de mayo de 2023

Good customer service

23 de marzo de 2023

Pricing is high

4 de febrero de 2023

Respuesta de India Barcodes (.com)

Thanks for your feedback. We will definitely work towards reducing our prices.