Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig lækker indisk mad. Altid god oplevelse og alle retter bliver tilberedt helt fra bunden. Høflig personale, rene borde og smagfulde retter. Kom og kig forbi!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi fik buffet fra Indian Kitchen til vores bryllup - og alt var megalækkert! Før det rigtig gode og fleksible snakke om sammensætning af menu mv. Og så hyrede vi personale derfra til at hjælpe i et... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vejles suverænt bedste indiske restaurant med det sødeste personale. Favorit retten er : Chicken Spinach med garlic Naan. Fantastiske smagsnuancer, det er en vinder hver gang. Hvis man ikke har prø... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En lille perle med lækker autentisk indisk mad lavet fra bunden og så er det den eneste indiske restaurant i Vejle, der laver naanbrød på den rigtige måde i tandooriovn. Prem og hendes søde og servi... Ver más

Información sobre la empresa

1. Restaurante indio
  2. Restaurante especializado en curry indio
  3. Takeaway de comida india
  4. Restaurante de comidas para llevar
  5. Restaurante nepalí
  6. Restaurante de platos pequeños

Escrito por la empresa

Hos Indian Kitchen kæler vi for detaljerne. Vort menukort er bygget op omkring de lækreste og bedste råvarer, der sikrer, at vi kan servere indiske specialiteter af bedste kvalitet. Alle vore retter er tilberedt fra bunden og med stor kærlighed for det nordindiske køkken. Du finder noget for enhver smag, hvad end du er til lette forretter som Samosa og Pakora, et hjemmelavet Naan-brød i ægte Tandoori-ovn, hjemmelavede Momos eller foretrækker de varme indiske gryderetter som Butter Chicken eller en mere krydret Chicken Tikka Masala. Vi har også et stort udvalg af vegetariske retter, som Chana Masala, veg. Momo og Aloo Palak. Alle retter lavet fra bunden, med friske råvarer. du finder os i Paladspassagen Social Dining Vejle. Følg os på Facebook og Instagram Namaste fra Indian Kitchen.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækker indisk mad til meget rimelige…

Lækker indisk mad til meget rimelige priser og høflig betjening af det friske personale.
Og så er det den eneste indiske restaurant i Veje, der laver naanbrød på den rigtige måde i tandoriovn.
Vi kommer helt sikkert igen.

18 de junio de 2022
Opinión espontánea
Logotipo de Indian Kitchen by Prem didi

Respuesta de Indian Kitchen by Prem didi

Hej Boje
Tak for den fine anmeldelse.
Vi gør vores bedste for, at oplevelsen bliver god.
Vi glæder os til at betjene dig igen

🌶 Namaste fra Indian Kitchen 🌶

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.