Grymma!
Alltid ett väldigt proffsigt bemötande och väldigt kunniga. Har anlitat dem vid flera tillfällen och kommer fortsätta med det, det borde du med!
Grafisk formgivning | Original och foto | Trycksaker | Skyltar, banderoller & vepor | Etiketter - klistermärken - dekaler | Bilgrafik | Tröjtryck | Solskyddsfilm | Wordpress
Brännerigatan 19, 263 37, Höganäs, Suecia
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Tusen tack bästa ni för trycket på ryggen på våra Sverige tröjor 🇸🇪🇸🇪
Är sååååå nöjda.
Ni är bäst.
Mvh Lotta Adelstam

Respuesta de Indieprints Höganäs AB
Första klassig kundservice, trevlig personal och gör ett riktigt bra jobb!! Kan starkt rekommenderas!!

Respuesta de Indieprints Höganäs AB
Superbra kundservice och själva processen från en beställd produkt till att den är hemma är riktigt bra. Rekommenderar verkligen Indieprints, kvalitativt material för ett riktigt bra pris.
Bara bra upplevelser med indieprints. Serviceminded, duktiga på det dem gör och mycket trevliga. Produkterna blir mycket bra! Kvalitativa tryck för ett bra pris! Blir inte bättre. 5/5 stjärnor.
Väldigt nöjda med våra produkter till vårt UF-företag. Lätta att arbeta med, bra kommunikation och bra kundkontakt. Snabb leverans med bra kvalité på tröjor och tryck. Rekommenderar verkligen.
Vårt företag gjorde våra visitkort genom Indieprints och vi är mycket nöjda. Vi upplevde bra samarbete och kommunikation men även väldigt bra kvalitet på den färdiga produkten.
Alltid lika nöjd med beställningar som blir som man tänkt sig samt bra och snabb service. Ett plus är att man åker med ett leende när man hämtat beställningen