Hurtig levering selv om jeg var syg og ikke kunne hente. Flexibel hjælp når jeg ville tilføje noget til min order. Superfint!
La empresa ha respondido
Jeg købte ultralydstandbørsten til hunde og havde nogle spørgsmål. Jeg ringede til Miriam og mødte verdens mest venlige, imødekommende og bedste kundeservice til dato. TAK Miriam ❤️ Tandbørsten har v... Ver más
La empresa ha respondido
Super hjælp under bestilling ift at vælge den rigtige størrelse på et thermo ulddækken. Lyn hurtig levering der kom dagen efter. Det er anden gang jeg handler hos Indog og er super tilfreds med både... Ver más
La empresa ha respondido
Vi tilbyder håndplukkede exclusive hundeprodukter. Vi designer flere højkvalitets hundeprodukter med fokus på kvalitet og funktionalitet. Vi har en B2B afdeling udover vores B2C
Dinamarca
Tak Miriam for at forsyne mine 3 hunde med hundemad, snacks og lækre dækkener ❤️

Respuesta de INDOG APS
Mega fod og hurtig service. Hurtig levering og super sød ejer..

Respuesta de INDOG APS
Jeg havde ledt efter en web shop, som både havde tøj til min hund og jeg.
Da jeg blev anbefalet INDOG
DK, lykkedes det.
Nemt at bestille de ønskede varer og hurtig levering.
Kan varmt anbefales 👍

Respuesta de INDOG APS
Lynhurtig levering. Modtog pakken under 24 timer efter bestilling, og alt var, som det skulle være.

Respuesta de INDOG APS
Fantastisk hundedækken - hurtigt levering - det eneste minus er min sele er for lille og skal have en ny. Jeg har en arbejdshund som er med som rottehund og hun har ikke frosset idag - der hvor jeg ikke kunne have motoren i tomgang. Klart en anbefaling her fra
Ville gerne Sætte et foto ind af hende men den mulighed er der ikke 🫶

Respuesta de INDOG APS
Altid virkelig god service og kommunikation. Jeg har købt flere Canelana produkter og jeg er vild med kvaliteten af dem. Stor anbefaling herfra.

Respuesta de INDOG APS
Fantastisk god og personlig tilpasset service - hurtig hjælp og gode råd - kan varmt anbefales.

Hurtig ekspedition/ modtog
Varen allerede dagen efter.
Har tidligere handlet og altid en god
oplevelse.

Respuesta de INDOG APS
Køber du hos indog kan du være sikker på det er af god kvalitet.
Og altid hurtig levering

Respuesta de INDOG APS
Får altid varen dagen efter den er bestilt. Alt fungerer perfekt som altid

Respuesta de INDOG APS
Virkelig skønne produkter og god kundeservice
Jeg bestilte om eftermiddagen og dagen efter var varen på min adresse
Mine varmeste anbefalinger

Respuesta de INDOG APS
Bestilte om eftermiddagen og modtog dagen efter.

Respuesta de INDOG APS
Fedeste dækken til min hund, passer lige som jeg havde håbet. Mega god kvalitet. Mega hurtig levering

Respuesta de INDOG APS
Personen, som jeg talte med i telefonen, var yderst hjælpsom og god til at vejlede mig. Min varer blev ekspederet hurtigt og er som forventet af fin kvalitet og god pasform.

Respuesta de INDOG APS
Más información sobre otros tipos de reseñas.