Keurige en snelle levering. Een lade was heel erg kleurverschil met de rest maar dat was geen probleem er werd keurig een nieuwe lade opgestuurd en de andere konden we terugsturen
Wat we besteld hebben ,hebben we binnen 4 dagen gekregen. Daar was ik blij mee. Ergens anders ook de zelfde bijzettafels besteld 20 weken wachten en dan niks ontvangen. Bij jullie ging het super snel... Ver más
Mooie echte houten producten. Echter waar we niet zo blij mee met beschadigde en gebruikte artikel. Het was een set teakhouten plankjes (2 sets van 3 besteld) 1 set al gebruikt was, zaten geb... Ver más
La empresa ha respondido
Ik zou eerst beginnen met 1 ster maar uiteindelijk is het na een goed gesprek met Industrieelinhuis alsnog goed gekomen. PostNL was degene die er een week over deed en de volgende keer bel ik e... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Bij Industrieel in Huis geloven we in betaalbaar design, kwaliteit en uitstekende service. Met een passie voor stijlvol wonen bieden we een zorgvuldig geselecteerd assortiment meubels die jouw interieur tot leven brengen. Persoonlijke aandacht en klanttevredenheid staan bij ons voorop!
Veldweg 5B, 5447BH, Rijkevoort, Holanda
Goede kwaliteit artikel.
Goede kwaliteit artikel.
Snelle bezorging.
Was al gemonteerd.
Ga er zeker meer bestellen.
Snelle reactie emailcontact
Mijn produkt was per ongeluk kapot en snel vervangen, top service
Keurige en snelle levering
goed af geleverd
Want ik op de hoogte wan mijn bestelling
Want ik op de hoogte wan mijn bestelling
Het ging makkelijk om te bestellen en snelle levering
Het ging makkelijk om te bestellen en het werd snel geleverd. Zondags besteld woensdag in huis. Mijn bestelling kwam overeen met wat ik zag op de afbeelding. Ben dus zeer tevreden.
Duidelijke afspraken
Duidelijke afspraken. Helpdesk zeer klantvriendelijk. Fantastische service. Prima geholpen en uiteraard, een prachtig meubel!
Wat we besteld hebben ,hebben we binnen…
Bij jullie ging het super snel, heel blij mee.
Was vlug in huis
Ik ben erg blij met deze bijzettafel…
Ik ben erg blij met deze bijzettafel die nauwelijks ruimte inneemt, functioneel is en van een mooie stevige kwaliteit is.
Beetje jammer dat 1 bol niet over…
Beetje jammer dat 1 bol niet over geleverde licht lamp gaat 1 bol te te klein

Respuesta de Industrieelinhuis
Excellente service
Wij waren onder de indruk van de excellente klantenservice, emails met vragen werden per omgaande beantwoordt. De wijze van vervoer was ook zorgvuldig en zo was ook de levering. Het bestelde garderobe meubel overtreft onze verwachtingen, we zijn er superblij mee.
Bijzonder snel en correct geleverd…
Bijzonder snel en correct geleverd ...items voldeden goed aan de beschrijving en afbeelding
Keurig bezorgd goed verpakt en mooie…
Keurig bezorgd goed verpakt en mooie kwaliteit
Más información sobre otros tipos de reseñas.