Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde længe kigget efter et lækkert herresmykke som ikke kostede det hvide ud af øjnene, dog synes jeg at det var umuligt at finde noget. Men så faldt jeg over Infinitycph og jeg må bare konstater... Ver más

Información sobre la empresa

1. Joyería

Información proporcionada por diversas fuentes externas

"Infinity Cph designs jewelry in Denmark, which are 100% handmade and the best possible quality. Infinity designs bracelets for men and women and also necklaces for men and women. The designs are all unique. The prices are affordable and Infinity Cph hopes to convince people that jewelry should not cost a fortune but should definitely not focus less on the quality of the products. We want to combine affordable prices with high quality products."

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækkert produkt - lækker service!

Jeg er yderst tilfreds med købet af en halskæde. Først og fremmest fordi det er et super lækkert produkt. For det andet grundet en helt ekstraordinær service, man efterhånden ikke oplever mange steder. Efter at have bestilt varen, var ejeren personligt selv ude og levere blot 2-3 timer efter jeg havde bestilt. Suverænt!

3 de junio de 2020

Hey Danijel,

Vi er utroligt taknemmlige for din fine anmeldelse og vi er glade for at du er tilfreds med dit køb :-D

Vh,
Nicolai Lindhage Jacobsen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super gode og lækre smykker i god…

Super gode og lækre smykker i god kvalitet for en god pris. Hurtig levering og god service og noget for hver en smag.
Kan varmt anbefales

28 de mayo de 2020

Hej Frederikke,

Tusind tak for de fine ord :-)

Vi er evigt taknemmlige for at du er glad og tilfreds med dine smykker :-D

Vh,

Mere af det!

Jeg er så glad for mine smykker fra infinitycph - De flotteste farver og kvaliteten er fantastisk! Og det blev leveret med det samme.
Er vild med at jeg kan kombinere det med mine andre smykker og ure. Det er den perfekte gave til kæresten da der er noget Til alle - fra det helt sorte og stilrene til en vild farvefest! Det kan virkelig noget :)

29 de abril de 2020

Hej Mia,

Vi takker mange gange, for at du havde lyst til at dele din positive oplevelse med os.

Fremragende produkter!

Har efterhånden fået mange kommentarer på mine smykker fra Infinity - de kan klart anbefales! Jeg har både armbånd og halskæde derfra, og de går godt til alle outfits! Armbåndenes smidighed bliver kun bedre når de bliver brugt :-)

10 de abril de 2020

Hej Jonathan,

Tusind tak for din fine anmeldelse, det betyder meget for os :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Her vil jeg gerne komme igen

Jeg havde bestilt et lækkert armbånd, og det blev leveret inden for to dage.
Det er af virkelig høj kvalitet og med en følelse af eksklusivitet.

Kan varmt anbefale Infinity Cph!

Kommer med sikkerhed til at købe her igen.

9 de abril de 2020

Hej Harald,

Vi takker mange gange for din anmeldelse, det betyder utroligt meget for os :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lige hvad jeg ledte efter

Startede med at købe et armbånd fra Infinitycph og har efterfølgende også købt en halskæde derfra. Skide god kvalitet og fornuftige priser, kan varmt anbefales :-)

25 de marzo de 2020

Hej Alexander,

Tusind tak for dine fine ord. Det betyder meget for os 😊

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.