Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Inges køreskole. Bestod både teori- og køreprøve i første omgang på grund af de dygtige undervisere. Jeg kan klart anbefale denne køreskole og Per som kørelære... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har lige taget kørekort i en relativ høj alder - 57 år. Jeg bestod både teorien og den praktiske prøve i første hug :-) . Det kunne jeg kun fordi Jeg har fået rigtig grundig teoriundervis... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Inges køreskole gav mig et rigtigt godt forløb. Havde Junaid som kørelærer. Udover det altid var hyggeligt at have ham som kørelære. Gav han mig nogle gode faste rutiner om at være en god bilist, s... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Vildt god køreskole!

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Inges køreskole. Bestod både teori- og køreprøve i første omgang på grund af de dygtige undervisere. Jeg kan klart anbefale denne køreskole og Per som kørelærer!

14 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk oplevelse hos Inges…

Fantastisk oplevelse hos Inges køreskole det har været et godt forløb hele vejen igennem og med per som kørelære har det været en fornøjelse han har gjort det på en måde der til at bestå en køreprøve så en klar anbefaling fra mig.

1 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

En rigtig god oplevelse fra start til slut

Jeg er meget glad for at jeg valgte Inges køreskole.
Især var jeg glad for Per som både var min teori og kørelærer. Per er en utrolig dygtig og tålmodig lærer, som er med til at skabe tryghed i bilen, specielt når man er noget nervøs for at kører.

De varmeste anbefalinger herfra til både Inges køreskole og især Per!

19 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har altid været lettere præget af…

Jeg har altid været lettere præget af angst ift. at skulle tage kørekort. Jeg har derfor fået det lidt senere end normalt som 31 årig. Per fik hurtigt styr på min angst og både teori og køreprøven blev bestået i første forsøg. Fænomenal køreskole og kørelærer 🙌😁

4 de noviembre de 2025

Rigtig god køreskole

Rigtig god køreskole
Min oplevelse hos Inges køreskole har været virkelig god, professionel og effektiv. Forløbet gik også relativt hurtigt, feks havde jeg allerede planlagt en teoriprøve blot en uge efter, at jeg havde afsluttet mine timer.

Jeg fik tildelt Per som kørelærer, som var virkelig tålmodig og professionel, og der var aldrig noget bøvl mht. planlægning af køretimer -og prøve. Han var nem at snakke og joke med, og forbedret min oplevelse yderligere. Alt i alt var det en virkelig effektivt forløb og kan stærkt anbefales herfra.

21 de marzo de 2025

Fem stjerner herfra

Super god oplevelse hos køreskolen! Per var en fantastisk kørelærer som var rolig og god til at skabe en meget afslappet stemning, så jeg aldrig følte mig stresset bag rattet. Allan gjorde teoritimerne både sjove og nemme at huske. Inges Køreskole kan helt klart anbefales!

7 de julio de 2025

Per som kørelærer.

Havde Per som kørelærer.
Han vidste hvad han talte om, stemningen var altid god, jeg var ikke bange for at lave fejl. Alt var præcis som det skulle være ift. et perfekt køreskoleforløb.
Lauge

10 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan klart anbefale Julie!

Kan anbefale Inges køreskole, og især Julie! Jeg havde hende som kørelærer i praksis og har været enormt glad for det!🩷 Hun er rar og rolig, trods jeg lavede samme fejl under kørsel var hun super tålmodig og ikke mindst ærlig! Let at koordinere med, og hun var så god til at hjælpe mig trygt gennem mine prøver, selvom jeg ikke havde den bedste oplevelse i teori, og er klart grunden til jeg bestod. 5 stjerner til hende🩷

20 de junio de 2025

God køreskole

Jeg vil helt klart anbefale denne køreskole.
Jeg havde Per som køre/teori lærer, han var mega god til at lærer, give gode anbefalinger, og er super sjov.

27 de febrero de 2025

Kan stærkt anbefale Inges køreskole og især Julie

Kan stærkt anbefale Inges køreskole, og vil især fremhæve Julie, jeg havde hende både til teori og praksis og hun er meget stille og rolig og selv om der var meget larm fra de unge, så lod hun sig ikke påvirke, det samme galt når jeg gentagne gange lavede samme fejl i den praktiske del, meget tålmodig og god til at forklare ting på forskellige måder 5 stjerner herfra

5 de junio de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.