Det værste firma ever. Køre ind for tanke, kort afvist pga en fejl så får ingen benzin. Alligevel opdager jeg de har reserveret 1250 kr på mit kort. Ringer til kundeservice som mener det er bankens sk... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
👎👎👎👎👎👎👎👎 Riktigt okunniga kundservice som har svårt att förstå mig eller de vill inte hjälpa. Jag har haft kontakt med två omgångar med 3 minuter mellan samtalen och båda samtalen vi... Ver más
Har nu brugt Ingo i 10 år uden nogensinde at opleve nogle problemer. Dette gælder også for deres vaskehaller, har altid været meget tilfreds . Har også fået mange gratis litter hen ad vejen, også ude... Ver más
Når man ikke modtager kvittering efter køb pga automatfejl, skal man "ansøge" INGO om, at få en kvittering til regnskabet på hjemmesiden - EN KRIG af tidsforbrug - HVIS man ikke tog foto af automaten,... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Nu ændrer vi navn til INGO, men det meste bliver ved med at være, som det plejer. Fremfor alt de lave priser. Det lyder måske som en stor forandring, men faktum er, at den eneste forskel mellem JET og INGO er navnet og udseendet. Alt andet bliver ved med at være, som det plejer – samme flinke mennesker, der sidder klar i kundeservice, og samme flinke mennesker som sørger for tankstationerne og sikrer, at vi altid kan tilbyde vores kunder så lave priser som muligt. Velkommen til INGO!
Información de contacto
Grådig kundeservice.
jeg har købt benzin hos Ingo den 22.06.20 for 153,- kr. Ingo reserverer 1100,- kr på mit Visa debetkort, så jeg ikke kan bruge kortet på grund af reserveringen.Ifølge min netbank ophæves spærringen først den 07.07.20.
Jeg låner penge til Ingo i 15,- dage og kan ikke bruge mit kort p.g.af spærringen,det må siges at være grådig kundeservice. Jeg har nu annulleret mit Visakort og handler ikke mere hos Ingo.
HOLD JER LANGT VÆK FRA INGO
FYLDT MED FEJL
Først og fremmest, hver ENESTE gang jeg har tanket hos jer har der været problemer, enten har i reserveret alle mine penge på mit kort i flere uger, så jeg går rundt uden noget på mit kort, ellers virker jeres TANK IKKE!! Jeg puttede kontanter i, der kom INTET benzin ud.... og derefter svarer i ikke på mailen så man skal ringe ind og få afvide “vi skal lige igennem sagen” come on...
Ingos "liter-spil" favoriserer de unge
Ingos spil favoriserer i høj grad unge mennesker, der er hurtige "på aftrækkeren", og diskriminerer ældre mennesker og andre med knap så hurtig en reaktion. Hvis det i høj grad er de unge, der er målgruppen for Ingos produkter (benzin, diesel, vask ..) er det forståeligt, men sådan forholder det sig vel ikke?
I øvrigt har jeg en mistanke om, at nogle af deltagerne i spillet har fundet ud af at lade computeren svare på de 5 spørgsmål, da deres tider for mig virker fysisk umulige at opnå!
Jeg føler mig en smule til grin, når jeg spiller spillet, så det har jeg nu gjort for sidste gang.
Det er nogle rene stationer i ishøj
Har intet imod jeres benzin
Har intet imod jeres benzin, men spillet, i har kørende, er det de samme der vinder, jeg vinder som regel en liter, men at komme i top ti kan ikke lade sig gøre, for de pladser er optaget af de samme personer. Geden-Nicolai-Hurtig- miss brøndby-Nicky. Osv. Osv lige meget om det er quiz eller rundkørsel. Måske de er ansatte hos jer 😉 Fks har første pladsen i quizen klaret 5 spørgsmål på 1,25 sekund her i uge 27 det er dælme hurtigt 😳 Nu er det 10 andre der vinder, så de har nok skiftet navn, og score kassen på det. Min tanke er mere og mere at det er svindel, fra ingo der spiller ind, for man kan da ikke være interesseret i at der er snydere så folk bliver sure, eller kan man???? Hermed frataget en stjerne mere for jeres ligegyldighed.
Bilvask hos Ingo københavnsvej 112 4000 roskilde
Den 19-04-2020 kl 16:25 er jeg nede for at få min helt nye bil på det tidspunkt kun en måned gammel og næsten ingen ting kørt , første gang den 05-04-2020 jeg får den vasket kommer den mere beskidt ud med hvide pletter på og jeg kører ned 14 dage senere for at få den vasket igen og da den kommer ud fra vaskehallen er der 2 tydelige risser på frontklappen lige under sprinklerdysserne samt at noget vaskebørste sidder fast i den ene forlygte ( her er så ikke sket noget ) . Jeg melder det samme dag inden for 30 min med billeder , men da det er en søndag får jeg svar om mandagen at nu skal jeg oprette en skadessag til washtech som står for deres bilvask .
Der går så 14 dage og selvfølgelig bliver den afvist da de ikke har fundet fremmedlegemer i børsterne eller at der har været andre skader på biler denne dag , Deres argument er at til trods for at disse 2 risser er i børstens/lamellerne rotationsretning kan det ikke lade sig gøre fordi så ville mere at bilen være risset , i det hele taget har denne forsikringsmægler skrevet en lang smøre om noget han intet aner om . Nu er det ikke et problem for mig at få det lavet da jeg har en forsikring der dækker min selvrisico , men det er princippet i at Ingo bare kan afvise enhver klage på et vaskeanlæg der har lavet en skade på en bil . Jeg kunne godt tænke mig at se en liste over hvor mange gange de har godkent en vaskeskade der betød at bilen skulle til reparation .
Jeg kan kun sige at man skal holde sig langt langt væk fra Ingo som reklamere med billig vask , men glemmer lige også at reklamere med at får du ødelagt din bil så afviser vi med en smil som burde væres deres nye reklame text :(
Efter at have haft min bil i vaskehal…
Efter at have haft min bil i vaskehal får den nogle voks aflejringer på siden af bilen hele vejen rundt. Jeg kontakter ingo straks og der bliver oprettet en sag. Efter 3 ugers ventetid med mange opkald til ingo får jeg fra deres forsikrings mand en besked hvori der står: Når man som kunde kører ind i et vaskeanlæg, sker det som udgangspunkt på eget ansvar.
Jeg får intet dækket og står med en bil der trænger til en proffessionel polering.
Jeg sætter Aldrig mine ben på en ingo station igen.
0 Stjerner..
0 Stjerner..
Tankede henholdsvis 7. og 14. April. Første gang ca 5-6kr, intet brændstof kom ud.
Tænkte, at der var for meget bøvl, tidsmæssigt ved at komme med en indsigelse, men tog fotos af stander og pris.
Den 14. skete det samme, samme tank, samme stander, men denne gang ca. 10kr..
Tænkte, at jeg i første omgang ville være flink og kontaktede kundeservice, så de kunne få liv i standeren igen.
Efter en længere snak, modtog de så modvillige min indsigelse, da jeg havde været kunde der længe. Dette kunne ellers ikke lade sig gøre...
Nu har jeg fået svar: Ingen fejl på anlægget, hvorfor mit krav ikke kunne imødekommes.
Hvorfor, skulle jeg/ nogen gide at påstå manglende brændstof for ca. 15kr, når man tanker for ca mellem 500-2500kr om måneden?
Samt, at jeg stod og så på, st det INTET brændstof kom ud..
Elendig kundeservice, samt kundehåndtering.
Jeg har tanket for sidste gang hos Ingo...
Trak kr. 250 for meget på mit kort!
Tanker op på Ingo Holbæk for kr. 200. Modtager derefter en besked på min telefon at der er blevet hævet kr. 450 på mit kort. Har netop sendt en reklamation. Skriver og fortæller om jeg har fået mine penge tilbage.
Det viser sig så, at beløbet var spæret fra Ingos side, men at de kun har hævet hvad de skulle. Det kunne de jo godt oplyse, så man ikke får et chock.
Jeg havde en god oplevelse med…
Jeg havde en god oplevelse med kundeservice med at få pengene tilbage efter en vask gik i vasken (defekt port). Hurtig hjælp.
Jeps.... Dårlig service
Jeps....
Så er jeg endnu en af de mange kunder som af en eller anden grund ikke kunne komme til at tanke på Ingo skanderborgvej i viby j den 1-3-2020. På trods af afvisning så tilbage holder de stadig de 1200kr som er helt hen i skoven at gøre. Ringede igår og idag igen igen..
Det er de sidste 1200kr på mit debitkort, så jeg kunne ikke købe mad igår og heller ikke idag. På min netbank er den reserveret helt frem til den 10-3.
Deres svar er at deres bank i sverige lige skal snakke med min bank om at frigive mine penge som de tilbageholder........
WFT.... Har prøvet det før på en anden tankstation hvor standeren gik i sort, 10min efter jeg havde snakket med deres kundeservice var mine penge frigivet... Og det var kun 750kr de tilbageholdt der..
ALDRIG MERE INfuckingGO....
Mega dårlig kundeservice!!!
Mega dårlig kundeservice!!!
Jeg skulle tanke for mine sidste penge (500kr) og standeren godkender mit kort og jeg begynder tankning. Men der kommer intet benzin ud, så jeg prøver i standeren igen hvor at mit kort bliver afvist, jeg går så på min netbank og kan se 500 kr er tilbage holdt.. Jeg ringer til kundeservice og fortæller dem at jeg ikke kan komme nogen vejne da min bil er tom for benzin.. hende jeg snakker med siger bare, så må du vente 2-3 min op til et par timer... så her holder jeg så....🤬 ingo!!!!
Super ringe "service"
Super ringe "service" hvis man overhovedet kan tillade sig at bruge det ord. For service i deres verden er bestemt ikke det samme som i min.
Hver måned skal jeg selv ringe ind og få åbnet mit kort, da de manuelt lukker kortet fordi jeg ønsker at betale via en opkrævning inkl. gebyr, og ikke ønsker tilmelding til betalingsservice.
De siger at de kan se, min betaling, men da arbejdet skal foregå manuelt, så skal jeg selv kontakte dem hver gang, for at få kortet åbnet. De lukker det manuelt uden jeg kontakter dem, men åbner det ikke igen uden der bliver taget kontakt, selv om der er faldet betaling.
Jeg har flere gange kontaktet dem, men har endnu ikke oplevet en venlig medarbejder der yder service, eller i det mindste kan komme med en forklaring herom. De virker som om de ikke er til for at hjælpe med de problemer de selv skaber for deres kunder (nu tidligere kunde).
Jeg tanker ikke længere hos INGO, men benytter gerne mange andre. Har man som virksomhed en kundeserviceafdeling, så bør man også yde den service der skal til, for at holde på sine kunder.
Benzin og Diesel køb
Benzin og Diesel køb. Nu benyttet siden 2010, ikke noget at pege fingre af. Kommer der noget så skal jeg nok komme igen.
Mht vaskehal ingen problem, ved fejl har de noteret mig og jeg har efterfølgende fået min vask både privat og erhvervskøretøj.
Dårlig kundeservice
Har været trofast og loyal kunde i utallige år og lagt titusinder af kroner i dette firma.Så får man lige en rykker som er uforskyldt og som de ikke kan se bort fra.Får en kold og kynisk behandling af en medarbejder fra kundeservice.Ingen medmenneskelighed,ingen følelser og forståelse som det jo er hos kapitalister! det drejer sig kun om penge og 100 kr, er mere værd for dem end en tilfreds kunde.Alt i alt en meget dårlig oplevelse.Jeg har tanket for sidste gang hos dem!
Underlig behandling efter 10 år
Underlig behandling efter 10 år med faste store benzinkøb (pendler). Ikke kunde mere.
Hvad er INGO Hvem er INGO
Hvad er INGO Hvem er INGO.
Jeg har lige prøvet at oprette et kunde kort. Men det kunne jeg ikke.
jeg er ikke i RKi jeg har ikke før haft kort hos iNGo.
Problemet er at jeg ikke får af vide hvorfor jeg ikke kan ansøge.
:-( Nicolai
Tankede diesel
Tankede diesel - og den fyldte benzin på min bil!!!
Efter motorstop, vejhjælp og værksted kører bilen igen men ingo vil ikke vedkende sig fejl.
Køb ALDRIG benzin hos Ingo
Ville fylde benzin på i Aalborg, men automaten sagde de ikke tog mit kort. Kørte derfra og opdagede så, at de på trods af at de ikke tog mit kort, havde hævet 1200 kr på mit kort...!!!!
Kontaktede straks Ingo, og bad dem venligst, men bestemt, om at tilbageføre pengene straks, da de jo IKKE tog mit kort og jeg jo ikke fik en dråbe benzin... Jeg har rykket dem hver dag for pengene, men på trods af det, har de ENDNU ikke tilbageført pengene til min konto. Syntes virkeligt det er flabet, at de på trods af, at de ikke tager mit kort, ALLIGEVEL hæver 1200 kr og så ved efterfølgende kontakt, toralt igonrere min henvendelse om tilbagebetaling... Det må jo kendetegnes som tyveri...
Havde jeg kunne vælge 0 stjerne, havde jeg gjort det...
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.