Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk team af medarbejdere, super søde og dybt professionelle. Man er altid i trygge og smilende hænder, de lytter til ens ønsker og samtidig er helt ærlige og vejleder en i de enkelte behandling... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kim lytter og vejleder . Jeg havde en idé om hvad jeg ønskede at få lavet , men han sagde nej til nogle af mine “ideer” hvilket viser han ikke går op i penge , men at kunden er glad . Har gået ho... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid 5-stjernet service hos inito. Jeg fik for første gang lavet filler hos Henrik for et år siden og han var simpelthen så behagelig både med konsultation og da filleren skulle laves. Guidede... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har været kunde hos Inito i ca. 2år og blev behandlet af Kim flere gange, med yderst tilfredstillende resultat. Sidst havde Kim ikke ledige tider, bestilte derfor tid his Henrik. Jeg fik en utroli... Ver más

Información sobre la empresa

1. Clínica especializada
  2. Salón de belleza
  3. Tienda de cosméticos
  4. Clínica dermatológica

Escrito por la empresa

Inito er specialister i behandlinger med Botox og fillers. Vi fokuserer på skønheden hos hvert enkelt menneske for det perfekte resultat.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,8

Todas las opiniones

4 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Utrolig professionelt

Jeg har haft 3 fantastiske og top professionelle oplevelser hos Inito, foruden virkelig hurtigt svar, da jeg sendte en mail.

Efter første møde, følte jeg mig helt sikker på, at Henrik var et rigtigt valg for mig. Henrik er meget kompetent og ærlig omkring mine ønsker og hvad der er muligt. Henrik giver sig god tid og forklare grundigt.
Under selve behandlingen var jeg helt igennem tryg, og jeg gik meget glad og tilfreds der fra.
To uger efter var jeg tilbage på klinikken for lige at blive tilset af Henrik, og en snak om hvad jeg synes om resultatet.
Jeg har fra start til slut følt mig velkommen, tryg og rigtig godt tilpas, og ikke mindst lyttet til i forhold til mine ønsker.
Jeg kan ikke forestille mig, at gå et andet sted hen i fremtiden!

Har gået hos Kim i over 10 år

Har gået hos Kim i over 10 år, har enkelte gange været "utro" og prøvet andre, med dårlige resultater. Jeg vil altid bruge Kim..og kun Kim, så jeg er ærlig talt uforstående overfor nedennævnte dårlige anmeldelse. Et par enkelte gange, har botox lagt sig lidt underligt, Kim har hjulpet og korrigeret uden beregning de få gange, han er sød, hjælpsom og enormt serviceminded..Og så er han en der har uddannet rigtig mange andre behandlere. Jeg ser ham som ekstremt dygtig, og er trofast kunde. Jeg har meget svært ved at tro på, at han har lavet skævt resultat.

Det bedste sted !!!

Kim Nova har behandlet mig over flere omgange, og altid er der intet sætte en pebefinger på…

Klinik inito er det eneste sted som får lov røre mit ansigt..!!!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mit nedre ansigt er blevet helt skæv

Mit nedre ansigt er blevet helt skæv, efter fillers behandling hos klinikken. Har klaget over det til dem, men fik kun at vide at jeg tager fejl, at de ikke kunne se det 🧐 og at mit ansigt var sådan, før behandlingen 🤯 og at vi alle mennesker ikke var lige i ansigtet…..bl.a. bl.a. alle dem jeg kender har lagt mærke til mit skæve ansigt efter behandlingen, men initos læger/sygeplejerske kunne åbenbart ikke ☹️ Fordi det vil jo koste dem penge…. De sagde at jeg kan få opløst fillers, som jeg har betalt 5.500kr hvis jeg var utilfreds med dette. Så er det bare penge ud af vinduet og skulle betale for at få fillers opløst, fordi de ikke synes var en fejl fra deres side. Fik også botox før det, hvor jeg blev stukket rigtig hårdt og havde buler og blå mærker også efter en uge, følt mig som en prøve kanin, som skulle klares på ingen tid, men det var event og tænkte at jeg betalt kun 2500kr og sparede lidt….Fik botox før i andre klinikker og kunne slet ikke mærke noget af det. Min veninde har prøvet at skrive en anmeldelse på fb om min oplevelse, fordi hun var virkelig sur, men anmeldelse blev slettet med det samme. Dårligste behandling nogensinde ☹️ De vil bare tjene masser af penge på kort tid, og på andres bekostninger. Hold jer væk folkens 🙏🏼 Er så ked af over min oplevelse og havde hørt så godt om dem på social medier at jeg valgte at betale dyrt for at få ødelagt mit ansigt ☹️ Efter min anmeldelse herinde blev jeg anklaget af klinikken at jeg er psykisk syg og med lav selvværd osv… Klinikken kunne bare skrive at de beklager min oplevelse. Jeg er blevet bedt om beviser om min oplevelse, før de kunne verificeret mig. Klinikken ved godt hvem jeg er og har aldrig prøvet at kontakte mig, men de prøvede at svine mig til, i stedet for at beklage min oplevelse. Har billeder af hele min oplevelse, hvis nogen har spørsmål. Min oplevelse er hverken fabrikeret eller købt, og klinikken ved det godt. Trust pilot er det eneste sted, hvor jeg kunne fortælle om min oplevelse, og takker dem for det 🙏🏼 Læg mærk at man ikke kan anmelde en dårlig oplevelse på deres fb, de har lukket for alt. Det eneste jeg vil få ud min anmeldelse er, at andre ikke oplever det samme, som mig.

2 de abril de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har gennem mange år brugt Kim Nova…

Jeg har gennem mange år brugt Kim Nova og som mand ligger man ekstra vægt på man er i trygge hænder og det har jeg personligt følt hele vejen, altid mødes jeg med et smil, et fast håndtryk en lille hyggelig snak... ja og som en sidegevinst bliver man jo bare pisse lækker og 10 år yngre se på komme hos Inito.

Tak for jer ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

8 de febrero de 2022

Kun positive oplevelser hos Inito

Jeg fik lavet læber for første gang og jeg gik udelukkende efter det naturlige look. Jeg kom til forundersøgelse hos Henrik, som virker rigtig professionel og god til at vejlede. Selve behandlingen foregik hos Kim.

Mine læber blev super flotte, men efter ca. 3 uger, var det meste fylde væk. Jeg kontaktede klinikken og fik en tid til kontrol hos Kim. Han var meget enig i at jeg ikke havde fået det ønskede resultat og gav mig en ny behandling.
Denne gang er fylden blevet i læberne, og jeg er mere end tilfreds med resultatet. Jeg har været inde og få rettet dem efterfølgende, da der var minimale fejl. Kim har været så professionel, lyttende og forstående hele vejen igennem. Og ingen tvivl om at kunden altid bliver mødt.
Jeg kommer helt sikkert igen.

15 de noviembre de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Både Kim og Henrik er utrolig dygtige…

Både Kim og Henrik er utrolig dygtige og professionelle.

Jeg var til forundersøgelse hos Henrik og han var utrolig lyttende, forstående og kom med gode forslag til mine udfordringer. Jeg følte mig i trygge hænder fra jeg kom til jeg gik. Henrik var utrolig god til at vejlede mig i hvordan behandlingerne foregår, og gjorde mig helt tryg. Nu her efter forundersøgelse fik jeg en tid hos Kim, og har nu fået mine drømmelæber og jeg kunne ik ønske mig et bedre sted. Jeg vender uden tvivl tilbage til både Kim og Henrik. Tusind tak for jer begge 🙏💉

7 de noviembre de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hos klinik Inito er man i trygge…

Hos klinik Inito er man i trygge hænder. Kim er meget professionel og dygtig 👌🏽

Og også stor ros til Cecilie der tager i mod en når man træder ind af døren - Altid smilende og imødekommende

5 de octubre de 2021

Fantastisk sted

Fantastisk sted. Top professionelle. Kunne jeg give 10 ☆ så havde I fået det. Tak Henrik for du lavede så smukke læber på mig igår. Det var en fantastisk oplevelse.

Hilsner fra
Anette

9 de agosto de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Enestående behandlinger og de flotteste resultater.

Jeg er kommet hos Kim Novaa siden 2008, og jeg elsker hans professionelle måde at behandle mit ansigt på.
Han laver aldrig mere, end han selv kan stå indenfor og i flere år ville han fx ikke give mig Botox, da han mente, at det var overflødigt. Mange behandlere tænker udelukkende på at tjene penge, mens Kim går meget mere op i hvordan han optimerer en kundes udseende på den mest forsvarlige og smukke måde.
Den nye superviserende læge Henrik Owman er også en dygtig behandler og meget rolig og behagelig af natur, så man går aldrig galt i byen når man booker en tid hos Klinik Inito.
5 stjerner herfra.

2 de agosto de 2021

Yderst professionel behandling

Jeg var til konsultation hos Henrik, som var rigtig sød & professionel. Henrik var god til at forklare hvilken behandling der var den rette for mig & hvorfor.

Kim har lavet mine læber & hage & jeg er meget tilfreds. Kim har styr på sit arbejde, ingen tvivl om det. Han er rigtig god til at forklare & illustrere hvad det er han skal lave, så man føler sig helt tryg, når man sætter sig i stolen.

Cecilie skal også have ros for hendes venlighed & profesionelle arbejde. Hun var super sød & støttende & jeg er ikke i tvivl om at hun bidrager med meget positivitet til klinikken.

19 de abril de 2021

Kim er vanvittig dygtig

Kim er vanvittig dygtig, man mærker straks han lange erfaring. Har gået andre steder før ham, men skal aldrig behandles af andre nu, hvor jeg har prøvet hans yderst kompetente vejledning og perfekte resultater. Udover at klinikken er meget professionel, føler man sig også tryg og vel taget i mod hver gang. Tak for jer.

15 de enero de 2021

Guru

Guru - botoxkonge - Guardian Angel Yez you name it.
Alt i en Kim novaa Inito👑
Jeg har siddet i kimz stol i ca. 12 år og det bliver jeg ved med til jeg ikke trækker vejret mere. Kim er ikke kun den dygtigste, han er det mest ydmyg og gavmilde menneske ever 😇han er den samme person idag, som for ca. 12 år siden, trods hans formue er vokset og han i dag er et kendt ansigt i medierne👍
Han er altid glad overskudsagtig og imødekommende. Han går 1000% ind for kun bedste service som alle sine behandlinger😇
Jeg er så glad og lykkelig for at jeg fik den chance, at sidde i Kimz stol🙏😍om det er læber, rynker el korrigering....så sidder det altid lige som jeg ønsker og det vi aftaler. Jeg har 1000% tillid til ham🙏Han er gennemført grundig og forklare tingene så man forstår det.
Så kan man undre sig over hvorfor jeg først anbefaler Kim nu, men ærligt, troede ikke det ville gøre en forskel når alt er i top og bedste anbefalinger fra andre. Idag tænkte jeg, selvfølgelig skal jeg da skrive en note om at være patient hos Kim, det fortjener han Big time. Men omvendt så er jeg jo kommet hos ham i rigtig mange år, og ved lige præcis hvad jeg taler om. Jeg giver Kim 5 stjerner og havde det været muligt, så var der røget 10 stjerner afsted⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hvis du skal vælge den ultimative ærlige og dygtigste behandler i Danmark/ Norden mm, så er det Kim Novaa...Ejer af klinik Inito👑

16 de octubre de 2019

Fantastisk vejledning

Fantastisk vejledning , smukke resultater. Jeg kan kun anbefale et besøg hos Kim, man er i gode hænder og jeg går altid derfra opløftet, smukkere og
med et naturligt udseende.

6 de septiembre de 2018

Kim er bare den bedste

Super god, professionel og kompetent behandler. Kim møder altid en med et smil og åbenhed. Stoler 100% på ham og vil komme der i mange mange år. Har været der så sent som i dag og Dankortet bliver altid kørt igennem med glæde :-)
Kim kan kun anbefales.
/Irene

6 de febrero de 2018

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.