injinji.nl Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik maak regelmatig lange wandelingen, 20,30,40km enz... Ik heb snel last van blaren, bij deze is het opgelost door injinji teensokken te gebruiken, vaarwel blaren. Ik gebruik ze zelfs dagelijks, oo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Topkousen! Heb ze ondertussen al meerdere malen gebruikt tijdens zowel korte als verdere wandelingen en ze zitten echt zalig. Geen blaren meer en ze zijn ook echt comfortabel. Ook heel snelle verzendi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering! Zoals op de site van Injinji wordt beloofd. Draag al een tijd verschillende soorten Injinji sokken (hardlopen en hiking) en ben erg tevreden. Maar, let op: Injinji sokken vallen... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfecte sokken voor wandelen, fijne kwaliteit, juiste pasvorm. Nu alleen nog soort schoenlepel (teenlepel in dit geval) om al je tenen op de juiste plek in de sok te krijgen. Mogelijk word ik steeds... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de ropa

Escrito por la empresa

Injinji verkoopt teensokken voor allerlei momenten: of je nu gaat hardlopen, hiken of een dag op kantoor bent. Voor ieder moment een Injinji teensok.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

21 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ik draag al een tijdje deze sokken ,in…

Ik draag al een tijdje deze sokken ,in de winter voornamelijk de merino medium weight sok,nu valt mij op dat de sokken binnen 5/6weken kapot zijn bij de grote teen(de coolmax variant heeft dit niet) de merino sokken slijten overmatig ook al was ik ze op 30gr Celsius en droog ze op een rek
Verder tevreden met de injiji sokken,dus ik blijf ze kopen voor nu

17 de enero de 2024
Opinión espontánea

Beste Coen,

Allereerst dank voor je review en fijn om te horen dat je tevreden bent met de Injinji sokken. Merino wol is een natuurlijk product en slijt over het algemeen sneller dan synthetische materialen. Mogelijke redenen van sneller slijten:
- Ruwe(re) voeten;
- Dragen van te strakke schoenen.

Mochten er nog vragen zijn, dan horen we het graag.

Groet,
team Injinji

Coolmax teensokken

Prima service snelle levering mooi product 👍

22 de noviembre de 2023

Respuesta de injinji.nl

Dank Nienke, fijn om te horen!

Uitstekend

Zoals afgesproken, zo is het ook afgehandeld. Prima

20 de noviembre de 2023

Respuesta de injinji.nl

Dank voor de mooie review!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Zitten fijn, maar na 1 wandeling al een gat..

Recent deze sokken gekocht. Gelijk uitgeprobeerd met een wandeling. Sokken zaten fijn en schuurden niet in mijn wandelschoenen! Toen ik ze uittrok zag ik echter dat er een gat zat tussen mijn 4de en 5de teen. Had wel iets beter kwaliteit verwacht van zulke dure sokken...

3 de noviembre de 2023

Beste Pieter,

Allereerst dank voor de review, maar vervelend om te horen dat er nu al een gat in zit. Zou je contact willen opnemen met klantenservice@injinji.nl, dan helpen we je zo verder.

Groet,
team Injinji

Op tijd

Op tijd, de juiste sokken

6 de noviembre de 2023

Respuesta de injinji.nl

Dank voor de mooie review, geniet van je aankoop!

Overzichtelijke site

Overzichtelijke site, snelle levering en geweldige sokken.

3 de noviembre de 2023

Respuesta de injinji.nl

Dank voor de mooie review, Akseona!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snel, goede maatvoering en kwaliteit breiwerk

Perfecte sokken voor wandelen, fijne kwaliteit, juiste pasvorm. Nu alleen nog soort schoenlepel (teenlepel in dit geval) om al je tenen op de juiste plek in de sok te krijgen. Mogelijk word ik steeds handiger.

23 de octubre de 2023

Respuesta de injinji.nl

Dank voor de mooie review, Marc! Heel fijn om te horen. En inderdaad, het wordt steeds gemakkelijker om de sok aan te trekken ;)

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Teensokken zijn ideaal

Teensokken zijn ideaal. Geen blaren meer. Jammer dat het enorm zoeken is naar dezelfde sokken die ik al heb. Die ik nu heb gekregen zijn dunner terwijl het dezelfde zouden moeten zijn volgens beschrijving

18 de octubre de 2023

Respuesta de injinji.nl

Dank voor de mooie review, Marja!

Goed product

Snelle levering van de sokken. Goed product, moest wel wennen aan de teensokken tijdens de trailrun.

17 de octubre de 2023

Respuesta de injinji.nl

Dank Kaspar voor de mooie review! En de eerste keer is inderdaad altijd even wennen, maar dat komt vanzelf ;)

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Geen klachten

Geen klachten, ik ben heel tevreden maar het kan altijd beter.

9 de julio de 2023

Respuesta de injinji.nl

Dank voor de review en geniet van uw aankoop!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering van heerlijke sokken

Snelle levering van heerlijke sokken, veel keus, hele goede ervaring mee voor lange afstanden lopen zoals o.a. de Nijmeegse vierdaagse zonder blaren!

25 de junio de 2023

Respuesta de injinji.nl

Dank voor de mooie review, Astrid. Heel fijn om te horen dat je zo content over de Injinji sokken bent!

8 consejos para escribir buenas reseñas.