Allereerst zijn de tattoo's erg leuk, makkelijk op te brengen EN ze blijven lang zitten. Maar ten tweede is de service zo goed bij Inkdays. Ik had per ongeluk de verkeerde tattoo's besteld en ze hebbe... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Ik heb een goede ervaring gekregen omdat ik via TikTok hier een advertentie gezien heb, toen gelijk een keer geprobeerd. Het werkte voor mij alleen niet top want de tatoe kwam door water en wrijving t... Ver más
Snelle levering. Hele goedkope prijs alleen verzendkosten was jammer maarja. Verder kreeg ik er een extra gratis tattoo bij. Echt leuk om tattoo's op specifieke plekken uit te proberen. Ook heel makke... Ver más
Ik heb nu al meerderen keren besteld bij inkdays en kan met volledige zekerheid zeggen dat ik het heel leuk vind wat ze verkopen en het aan iedereen zou aan raden die twijfeld over een tatoe!!! Perf... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Tijdelijke tattoos gemaakt van plantaardige inkt die tot twee weken blijven zitten.
Información de contacto
Holanda
- contact@inkdays.nl
- inkdays.nl
No ha contestado las opiniones negativas
Ik heb zelf een eigen ontwerp die ik al…
Ik heb zelf een eigen ontwerp die ik al 6 jaar heb staan. Nooit zeker geweest om een echte tattoo te nemen. Met inkdays heb ik 1/2 wkn plezier met mijn tattoo’s en zal nog mijn ontwerp toesturen om deze te personaliseren want dit is ook mogelijk!
Blijven uitstekend zitten en zien er…
Blijven uitstekend zitten en zien er echt uit
Prachtige tattoo
De tattoos zijn snel geleverd en het maatwerk van mijn eigen ontwerp is zeer goed geslaagd. En het ziet er ook nog eens prachtig uit. Net echt!
Jammer waar leuk:)
Mijn tatoos blijven een kleine 6 tot 7 dagen zitten. Ik vind dit jammer omdat ik langer had verwacht. Maar die eerste dagen zijn ze dus ook nog niet goed zichtbaar. Ik heb maar 3 dagen plezier er van. Dit kan aan mij liggen. Maar dan ben ik er wel erg blij mee. Ik vind dit een goede oplossing voor mij om te testen of ik echt een tatoo wil.
Heb jij een tattoo ??????
Niet van echt te onderscheiden. Zag er prima uit 👌
Ik was zeer verbaasd van het resultaat…
Ik was zeer verbaasd van het resultaat van de tattoos... was voor mij écht een "probeersel" en werkelijk MEGA GOED GESLAAGD.... voor herhaling vatbaar.... om het dan nog niet te hebben over de schitterende en perfecte levering....... alvast bedankt en nog veel suc6 ... van mij hoor je nog !
Erg realistisch
Doet wat ie belooft. Ik heb de tatoe gebruikt tijdens een theatervoorstelling en leek verbazingwekkend echt. Doet er ongeveer twee dagen over om te verschijnen maar blijft dan ruim een week goed zichtbaar zitten. Vervaagt daarna steeds meer.
Helpt ook een indruk geven van hoe het is om tatoe te hebben ;)
Tattoos lijken net echt.
De bestelde tattoos waren snel binnen. Heel apart om te zien dat ze na een dag duidelijk zichtbaar zijn en ook op een echte tattoo lijken. Heel veel anders en beter dan die plakplaatjes van vroeger.
Geweldig product
Goed verpakt, duidelijke instructies en goeie kwaliteit
Mooie designs
Mooie designs, netjes en snel geleverd, voorzien van duidelijke gebruiksaanwijzing.
Testen/tijdelijk
Ze waren verbazend snel binnen en ze werken geweldig, ik heb ze gehaald om te kijken wat ik van tattoos op m'n lichaam vind en het is echt een top product!!
Mijn inkdays ervaring
Alles was zeer duidelijk hoe je het moest opplakken en de tattoo bleef er mooi opzitten ook na de 2 weken nog heel ff. Zeker een aanrader als je wilt uitproberen!
Tattoos waren mooi en kreeg waar ik om…
Tattoos waren mooi en kreeg waar ik om had gevraagd
De inks zijn super mooi
De inks zijn super mooi, ze waren ook meteen de volgende dag bezorgd dus echt mega snel. Het was heel zonde dat er een ink niet goed ontwikkeld was op mijn huid dus dat was niet in orde, meteen een mail gestuurd met een foto en de service was dat ik een nieuwe ink mocht uitzoeken en er ook nog eentje extra kreeg! Geweldig toch. Echt een vriendelijke goede service. Vriendelijk mailcontact gehad. Veel complimenten op de inks ontvangen, sommige mensen onderscheiden ze niet van echte tatoeages.
Mooi en positief
Makkelijk bestelproces, niet duur, netjes verzonden, keurig verpakt!
Fijne klantenservice.
Fijne klantenservice.
Zeer goed personeels en fijne communicatie .
Tevreden ervaring
Snelle levering, goede kwaliteit en precies net als de foto

Persoonlijke service
Snelle persoonlijke reactie via de mail, over mogelijkheden en wensen
Snelle service

Goeie tattoo
Goeie tattoo, makkelijk te plaatsen op de plek waar jij het wilt hebben. Tip: scheer wel je haartjes weg op de plek waar u hem wilt plaatsen voor het beste resultaat

Respuesta de inkdays
Más información sobre otros tipos de reseñas.