Received after a lengthy wait
Received after a lengthy wait, this unique fidget gadget impresses with its thoughtful design and durability. Fairly priced and nicely packaged, its an enjoyable, stress-relieving toy.
Welcome to innumerablie.com! We offer products that you might like and use, such as homes, clothing, accessories, etc., all of which will appear in our stores!
4523 Timberbrook Lane, 80202, Denver, Estados Unidos
Jeg købte 4 x 30 m lyskæde, som de reklamerede for på Facebook, Produktet som bliver sendt er ikke det samme som de reklamerer for, jeg har forsøgt at få det sendt tilbage. Men deres retur service er ikke eksisterende, Jeg blev dog tilbud ca 70 kr for at holde mund, men det tænker jeg er udelukket og skriver derfor denne anmeldelse, til advarsel:
HANDEL IKKE MED DEM.