1. Juguetería

Información proporcionada por diversas fuentes externas

InoPlay ApS er totalleverandør til skoler og institutioner indenfor inde- og udeleg, legepladser, cykler og køretøjer, beskæftigelse, sportsartikler samt møbler og inventar.

3,4

Medio

Vi er meget utilfredse med arbejdet

Vi er meget utilfredse med arbejdet, Inoplay har udført i vores gård (Tømrergadekarreens). De har monteret nye bænke, men desværre alt for højt - 52 cm i sædehøjde, som er alt for højt. Man sidder ikke behageligt. Alle beboere i gården oplever at fødderne ikke kan nå jorden ordentligt, og vi ender med at bruge mælkekasser som fodstøtte for at kunne sidde ordentligt.

Da vi i bestyrelsen kontaktede firmaet, talte vi med Søren - der fik vi blot at vide, at bænkene var monteret efter “standardmål”, og at de ikke kunne gøre noget ved det. Det synes vi er dårlig service og manglende rådgivning. Som kunde forventer man at et professionelt firma vejleder om, hvad der giver en behagelig siddehøjde før man går i gang, i stedet for blot at følge et teknisk “standardmål” uden at nævne, at det reelt bliver for højt for alle.

Vi føler, at Inoplay ikke tager ansvar for resultatet eller kundetilfredsheden efter betalingen, og det er skuffende og ikke i orden. Vi anbefaler IKKE denne firma.

I øvrigt er standardmål 42-46.

0 stjerner herfra.

10 de octubre de 2025