Bestelling is verkeerd gelopen. Nooit meer
Bestelling is verkeerd gelopen. Verkeerde ontvangen tov bestelde en op mail twijfelachtig antwoord gekregen die alles tegenspreekt.

Respuesta de Insectheroes.be
jvekeren@bestico.nl InsectHeroes.nl is dé webshop voor biologische plaagbestrijding en natuurlijke oplossingen voor plagen in huis, tuin en kas. Wij helpen consumenten, plantenliefhebbers en hobbytuinders bij het effectief bestrijden van veelvoorkomende plagen zoals trips, rouwvliegjes, spint, bladluis, varenrouwmuggen en witte vlieg. Dit doen we met natuurlijke vijanden, waaronder aaltjes, roofmijten, lieveheersbeestjes en andere biologische bestrijders die veilig zijn voor mens, dier en milieu. Onze producten worden vers geleverd vanuit eigen kweek, zodat klanten altijd krachtige en actieve organismen ontvangen. Bij InsectHeroes.nl geloven we in een wereld waarin chemievrije plaagbestrijding de standaard wordt. Daarom bieden wij niet alleen hoogwaardige producten aan, maar ook duidelijke uitleg, uitgebreide stappenplannen en persoonlijk advies. Zo helpen we iedereen – van beginner tot ervaren plantenverzorger – om plagen op een natuurlijke en duurzame manier aan te pakken. Onze klanten waarderen vooral de snelle levering, de betrouwbare kwaliteit en de praktische ondersteuning die wij bieden bij elke bestelling. Met InsectHeroes.nl kies je voor duurzame plaagbestrijding, sterke planten en een gezonde groene leefomgeving. Samen maken we biologische bestrijding eenvoudig, effectief en toegankelijk voor iedereen.
Veilingweg 32, 2651 BE, Berkel en Rodenrijs, Holanda
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas

Respuesta de Insectheroes.be
De levering is niet toegekomen door een staking bij post.be, ze hebben direct een nieuwe zending gestuurd via post.nl, deze is de dag nadien geleverd.

Respuesta de Insectheroes.be
Correct gecommuniceerd en snel geleverd; duidelijke uitleg over gebruik van het product; had wel liever 2 pakketjes ontvangen met kleinere hoeveelheid ipv 1 groter; volgende keer bestel ik het kleinste pakket (voldoende voor een tiental kamerplanten)

Respuesta de Insectheroes.be
Duidelijke uitleg over het product en wegens dat we tijdig bij de bloedluis uitbraak waren was het uitermate effectief.

Respuesta de Insectheroes.be
Un immense merci pour votre sérieux.vos produit sont très efficaces.encore merci pour mes plantes en bonne santé grace a vous.service clientèle merveilleux.merci

Respuesta de Insectheroes.be
alles zoals beloofd, correcte prijs, goede levering etc.
Heel tevreden zoals in het verleden.
J. De Laender

Respuesta de Insectheroes.be
Más información sobre otros tipos de reseñas.