Het product werd snel geleverd maar ik ben erg teleurgesteld in het "handige "ophangsysteem van mijn poster en de dikte van het papier. De latjes om te bevestigen moeten met een inbus eerst uitgedra... Ver más
La empresa ha respondido
Wij hebben ondertussen in ons huis een eigen galerij aan instawalls. Al onze exotische bestemmingen, onder en boven water hebben een prachtige plek gekregen. Herinneren die wij blijven koesteren. Be... Ver más
La empresa ha respondido
Dankzij Instawall hebben wij een kostbare en prachtige herinnering aan onze huwelijksdag van intussen meer dan een maand geleden. Een ontwerp volledig naar onze wens met eigen keuze van foto's, filter... Ver más
La empresa ha respondido
Mooi product en goede communicatie. Op de site staat korte levertijd, daar was ik ook van uitgegaan in de planning. Omdat ik het zeker wilde weten na bestelling nog vraag gesteld in de chat gaven leve... Ver más
La empresa ha respondido
Capture Moments, Frame Memories Het leven is mooi. Het zit vol grote en kleine momenten. Samen met familie, vrienden, je huisdier of gewoon met elkaar. Momenten die je voor altijd wil blijven herinneren. Bij Instawall zijn we er, zodat jij deze herinneringen nooit meer hoeft vergeten. Bij ons maak je de mooiste collages in een handomdraai. Laat je fantasie de vrije loop en ga terug naar die onvergetelijke herinneringen. Geniet van het leven en vier de mooie momenten. Iedere dag weer. Wij zijn Instawall en we zijn er speciaal voor jou.
Maybachstrasse 4, 48599, Gronau, Alemania
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 83% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Ik had een aluminium in het kleinste formaat als cadeau voor mijn moeder, ze vond het een superleuk cadeau. Het selecteren van de foto's werkte heel gemakkelijk, het was snel geleverd en zag er heel mooi uit. Zeker aan te raden.
Mijn vorige foto schilderijen kwamen er ook van Daan en altijd zeer tevreden.
Goede kwaliteit, veel mogelijkheden.
Enige minpunt is de nogal hoge prijs..
Mijn 3e instawall!
Handige tool met voorbeeld indelingen. Je kunt de foto’s handig herplaatsen na eenvoudig up-liaden.
Mijn tip: zet je favoriete foto’s al in een mapje op je telefoon. Dan kun je daar weer je beste foto’s uitkiezen. Bewerken kan ook nog.
Binnen half uurtje was ik klaar met een insta van 60x60 met zo’n 47 foto’s.
Super bedrijf. Denken mee, reageren netjes op vragen en zijn super klantvriendelijk!!!
Voor mij een 10
Heel mooi! Goede kwaliteit materiaal en de foto’s worden scherp weergegeven. Het uploaden en maken van de instawall is heel gemakkelijk. Prijs / kwaliteit is dus perfect!
Ik was enigszins teleurgesteld in de collage die ik heb gemaakt. Het zou fijn zijn als je ook een voorbeeld van je eindproduct zou kunnen zien. Dan had ik het zeker anders gedaan.
Voor de 3e keer een instawall poster besteld. Hij was weer (bijna) zoals verwacht, mooie kleuren, goede kwaliteit, snelle en zorgvuldige verzending.
Omdat we eerder de mist in waren gegaan met de kwaliteit foto's (poster was te donker) hebben we nu heel veel tijd besteed aan foto's goed bewerken, zodat de poster niet te donker werd. Dat is goed gelukt!
Enige minpuntje/teleurstelling deze keer was het feit dat we een foto van onze zoon te ver ingezoomd/vergroot hadden, zodat zijn foto als enige wazig is op de poster, erg jammer. Dat is van tevoren op het scherm van je laptop niet te zien.... Jammer dat ze dat er niet van tevoren uit kunnen filteren bij instawall als je je bestelling instuurt?!
Supermooi en degelijk - snelle levering
Gebruiksvriendelijk platform voor ontwerpen
Zeer tevreden omtrent het opstellen van de Instawall, maar er mogen wel meerder opties zijn om de kaders in te delen.
Het was makkelijk om te laten maken op de website en de levering was snel. Een mooie herinnering van een prachtige vakantie
Bij de poster was het ophangsysteem er niet bij, niet duidelijk aangegeven bij de bestelling, zeer vervelend nu om dat nog te vinden
Prachtige producten geleverd.
Met deze fotocollages maak ik velen blij en de keuze is reuze! Zoveel mogelijkheden om iets moois met je foto's te maken. En snel geleverd.
Heel erg blij met mijn aluminium landscape lijst. Precies zoals als verwacht! Dankjewel voor de snelle levering!
Duidelijke uitleg op de site. Snelle verwerking van de bestelling en mooie uitvoering ervan