Insurello Opiniones 4115

TrustScore: 4 sobre 5

4,2

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är så tacksam för att ni hjälpte mig att få upprättelse efter min olycka! Er kommunikation var superbra och proffsig. När jag i stunden kände att det var lite mycket att fylla i etc, så tog jag mi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är mer än nöjd med Insurello. Att få så här mycket hjälp att driva mitt ärende har varit helt fantastiskt. Själv lyckades jag inte att få någonting medans Insurello lyckades med att få ersättning... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Insurello har gjort ett jättebra jobb, det finns folk som klagar över deras arvode, men det är de värda. Jag själv har varken tid eller kunskap att driva ärendet själv. Jag fick ut mer pengar än vad j... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Insurello meddelar ETT år efter anmälningen av skadan att den inte godkänts som en olycksfallsskada på arbetet. Detta efter att de i april 2025 meddelat att skadan GODKÄNTS av Försäkringsbolaget och d... Ver más

La empresa ha respondido

No win, no fee

If you dont get paid, we don't get paid.

While we cannot guarantee that a specific case will end with compensation, we can guarantee our "no win, no fee" policy. If you don't get paid - we don't get paid. In other words, we will never charge for our service if we don't manage to get you compensation for your case.

4,2

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 92% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Så BESVIKEN

Det står överallt och låter så bra att man kan försöka att få pengar för sina ärr..
Men inte har jag sett någonstans att det bara är en ombudstjänst som man får betala för.
Det tog ett år att få de ynka kulorna, skulle få 2000kr men när insurello tog sitt så blev det bara 1400kr kvar.
Så sjukt fruktansvärt besviken, och hade jag vetat det innan så hade jag ju gått direkt till AFA

6 de marzo de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

För högt arvode

För högt arvode. Och tråkigt att de inte drog av pengarna direkt från arvodet, utan fakturan kom 1 månad senare... nä, första och sista gången

10 de febrero de 2026

Väldigt bra tjänst

Väldigt bra tjänst, fått hjälp av de flera gånger och alltid gått jätte smidigt. De tar lite mycket i % utav pengarna men det kan ibland vara värt det.

3 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag slapp själv att strida om…

Jag slapp själv att strida om ersättning, jag kunde släppa nästan allt och läka min skada i lugn och ro.

23 de febrero de 2026

Hej Boel,

Stort tack för ditt omdöme om oss. Det är underbart att höra att du tycker vår tjänst har fungerat bra 😃

Du är varmt välkommen tillbaka till oss om du behöver hjälp att driva ett försäkringsärende även i framtiden.

Hälsningar, Insurello 💙

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag kunde lägga all min tillit till Er…

Jag kunde lägga all min tillit till Er och ni gjorde ett bra arbete 👍

23 de febrero de 2026

Respuesta de Insurello

Tack så mycket för att du lämnat ett omdöme 😃 Vi uppskattar det och är så glada för att du är nöjd med den hjälp du har fått från oss.

Du är självklart välkommen åter om du önskar vår hjälp även i framtiden.

Hälsningar, Insurello 💙

Kändes seriöst

Kändes seriöst, letade fram allt som gick, kanonbra!

27 de febrero de 2026

Hej Maria,

Vad härligt att höra att du är nöjd 🙏 Tack för att du delar med dig!

Vi finns här om du behöver oss igen.

Hälsningar,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var riktigt bra och simpelt

Det var riktigt bra och simpelt. Bara att skicka in bilder och vad som hänt och sen löste insurello resten och jag fick bra med ersättning också så jag är riktigt nöjd

28 de agosto de 2025

Hej Gabriel,

Tack för ditt fina omdöme ✨ Det gör oss verkligen glada!

Du är alltid välkommen tillbaka!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hade jag inte tagit kontakt med…

Hade jag inte tagit kontakt med Insurello så hade jag inte fått någon ersättning alls!

27 de febrero de 2026

Hej Lars,

Tusen tack för din feedback ⭐ Vad roligt att höra att du haft en bra upplevelse!

Allt gott,
Insurello 💙

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.