Jättefin kontakt redan från början och genom hela projektet. Jag fick snabb återkoppling och alltid lika trevligt bemötande vilket alltid uppskattas :) Rekommenderar helhjärtat deras service och se... Ver más
La empresa ha respondido
Intendit är mycket enkla att arbeta med. De levererar precis det man efterfrågar. De är snabba på att svara och vi är väldigt nöjda med samarbetet.
La empresa ha respondido
Vi på Intendit arbetar hårt varje dag med att skapa hemsidor och sökmotoroptimering med den senaste tekniken. Våra kreativa webbdesigners och fulländade kodkonstnärer levererar skräddarsydda webblösningar som stärker er digitala närvaro! Med ett par tusen kunder runt om i landet är vi idag en av Sveriges större webbyråer.
Nordenskiöldsgatan 4, 21119, Malmö, Suecia
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder

Respuesta de Intendit
alltid lika trevligt bemötande vilket alltid uppskattas :)
Rekommenderar helhjärtat deras service och ser fram emot vårt fortsatta samarbete.

Respuesta de Intendit
Mycket nöjd, proffsigt, trevligt och lyhört av Linna som jag samarbetat med.

Respuesta de Intendit
Great customer service! The result better than we expected. Neat and mobile friendly.
Thanks to Isabella!

Respuesta de Intendit
Otroligt dålig service när jag kom med klagomål. Fick ingen möjlighet att kontakta ansvarig vare sig i sverige eller danmark. Hamnade hos en person på deras ekonomiavdelning som meddelade att han skulle lämna ärendet till berörd person och att denne skulle ringa upp om han hade tid. Detta upprepade sig under 6 månader och till avslutade vi vårt samarbete till höga kostnader för vår del. Intendit hade då inte på börjat sin del av arbetet utöver att flitigt fakturera varje månad. En mkt tråkig och till viss del obehaglig upplevelse.

Respuesta de Intendit
Kyllä ollut aika kärsimystentie. Kiire näkyy työssä. Eikä millään ymmärretä toisia. Luvattiin kyllä syvänmeren sukellusta ilman laitteita. Projekti kestänyt kohta 3 kuukautta eikä sivut vielä toimi. Ehkä joku päivä.

Respuesta de Intendit
Fick bra bemötande och hjälp med mitt ärende. Snabb återkoppling.
Är mycket nöjd

Respuesta de Intendit
Todella kalliit ylläpitomaksut sivuista jotka eivät nouse Google haissa lainkaan. Huono asiakaspalvelu. Yrittävät laskuttaa sellaisesta mistä ei ole sovittu.

Respuesta de Intendit
Vi är supernöjd med arbetet tillsammans med Intendit med vår nya hemsida och framförallt med Elias Jonasson som fått stå ut med många ändringar, tack.
Helena o Mats
Camp Kungsgården

Respuesta de Intendit
Tyvärr lever Intendit inte upp till förväntningarna när det gäller support och service. Tova Tjerngren Sand är däremot en klippa. Utan henne hade vi sagt upp avtalet tidigare
Mycket bra samarbete med Intendit och speciellt Niclas. Snabb support och hjälp under resan till en ny hemsida.Rekomenderas varmt !
Mvh Tony, Syntema i Arbrå

Respuesta de Intendit
Jag arbetade med Intendit då vi satte upp en hemsida till en av våra filialer på mitt tidigare jobb. Jag hade Alexandra Malmros som projektledare och jag tyckte att samarbetet var perfekt. Tydligt kommunikation, snabb återkoppling och jag upplevde verkligen att Intendit och Alexandra ville vårt absolut bästa! Stark rekommendation!

Respuesta de Intendit
Allting sköttes smidigt, jätte nöjd med min hemsida. Kommer rekommendera Intendit i framtiden till alla som frågar.

Respuesta de Intendit
Vi har alltid haft en tydlig och rak dialog med Intendit. Vi uppfattar dem som lyhörda och resultatinriktade. Dessutom är de alltid snabba på att återkoppla och åtgärda uppdateringar och ändringar på våra hemsidor.

Otroligt professionella
Snabb kundservice och otroligt vackra hemsidor !
Bra för oss som är krog verksamhet med snabb service

Respuesta de Intendit
Jag kan verkligen rekommendera Intendit, särskilt supporten som alltid levererar snabbt och snyggt!
Har haft ett fint samarbete nu i drygt tre år.

Respuesta de Intendit
Jag hade ett mycket bra samarbete med Linna, som först var flexibel efter en del stora helhetsändringar, och var sedan otroligt lyhörd för mina specifika detaljer med millimeterönskningar:) Jag kände att hon förstod precis vad vi önskade och var också ett bra bollplank rent tekniskt. Vi fick till slut en snygg, modern och användarvänlig sajt som "poppar".
Vi har varit kunder i många år och alltid varit nöjda med support och service.

Respuesta de Intendit
Bedrövligt kundbemötande. När man vill komma ur ett avtal så är det alltid någon del som inte är uppsagd och man tvingas betala ett år till.
SCAM, LURENDREJERI, ANVÄND DEM INTE!

Respuesta de Intendit
Snabba, kunniga och engagerade. Det blir sällan fel. Toppklass.
Aivan hirveä yritys jota en voi suositella kenellekään. Sopimuksia ei saa poikki vaikka sopimus on jo loppunut. Laskuja tulee edelleen. Suomenkielistä asiakaspalvelua ei ole. Henkilökunta on aivan sekaisin koko toiminnasta. Harmillista ettei voi antaa yhtään tähteä, 1 tähtikin on liikaa tälle yritykselle.