Na de aankoop, zijn de planten snel aangekomen, goed ingepakt en ze zijn zeker zo mooi als op de foto’s!
La empresa ha respondido
Vijf planten gekocht inclusief pot, voor de prijs van 4. Prachtige planten maar helaas had de post ze op hun kant vervoerd waardoor ze behoorlijk beschadigd aankwamen. Van 1 was zelfs de pot gebarst... Ver más
La empresa ha respondido
Heel leuk huisje besteld met verlichting eronder. Kan via usb opgeladen worden. Dus geen gedoe met batterijen. Staat heel gezellig. Vlotte levering en goed verpakt. 🫶
La empresa ha respondido
Leuk idee om blad en wortels te kunnen bekijken en observeren. Mooie foto-opnames! Bij verlichte producten stond niet of de nodige batterijen incl. zijn. Ik heb Intenz meteen geïnformeerd. Bij mij... Ver más
La empresa ha respondido
Exclusieve planten voor een modern leven. Waarom je planten bij ons bestellen? Dit zijn de voordelen voor jou op een rijtje! - Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen in huis. - Gratis thuisbezorgd vanaf €45. - Jouw plant bevind zich tot de dag voor levering nog in onze kwekerij, waardoor we de volste en mooiste kwaliteitsplant voor jou kunnen selecteren, aangezien al onze planten afkomstig zijn uit onze eigen kassen. - Maak een duurzame keuze door Intenz planten in huis te halen. - Al meer dan 75 jaar plantenervaring!
Oudendijkseweg 5, 2481KE, Woubrugge, Holanda

Respuesta de Intenz
Zeer goed verpakt (planten) en goede kwaliteit

Respuesta de Intenz
Snelle levering en geleverd wat beloofd is

Respuesta de Intenz
Artikel voldoet aan beschrijving. Helaas dag later geleverd dan gemeld.

Respuesta de Intenz
Super snelle levering, exact als op het plaatje en mooie kwaliteit van zowel de houder als de planten.

Snelle service.
Opmerking. Er zaten 5 gaten, maar 4 glazen flessen voor de plantjes dat vind ik minder goed en jammer…

Respuesta de Intenz
Een mooi geschenk om cadeau te geven met een kaart erbij. Verzending ook wat was aangegeven de volgende dag bezorgd . Mijn zus was blij verrast !

Respuesta de Intenz
Vorig jaar al had ik voor doorzichtige flesjes gekocht. Prachtig. Maar deze verschillende kleuren maken me nog blijer. Het staat heel erg mooi. Heel blij mee

Respuesta de Intenz
Más información sobre otros tipos de reseñas.