I forbindelse med vores bryllup
I forbindelse med vores danske bryllup, valgte vi at benytte interfilm til at lave videoer og billeder af den store dag. Dette har vi bestemt ikke fortrudt, fordi sjældent oplever man så dygtig og engageret person, med en naturlig og professionel tilgang til opgaven. Gæsterne roste fotografen over skyerne for måden han kunne tilpassede sig stemningen og omgivelserne. Endnu mere der de så billederne og de videoer der var blevet taget/optaget.
Fotografen var dygtig til at guide og vejlede os i forbindelse med vores photoshoot, hvor vi endte med billeder og videoer præcis som vi ønskede dem. Meget profesionelle, flotte og naturlige, hvor man kan se kærligheden til hinanden osv. de opnår "next level".
Vi var så tilfredse med interfilm, at vi valgte dem igen til vores store udlandske bryllup, selvom der allerede var blevet bestilt fotograf og videograf til dette bryllup. Dette har vi bestemt heller ikke fortrudt, fordi ærligt sagt, så opnår den anden virksomhed slet ikke samme niveau som interfilm. Langt fra!
Vi kan varmt anbefale Interfilm og især hvis man vil sikre sig et godt resultat og fantastisk oplevelse.
21 de septiembre de 2024
Opinión espontánea