Bestilte 4 x varer fra deres udsalg online, betalte og fik ordre bekr + betalte via mobile pay. 6 timer senere modtager jeg en e-mail på engelsk: ‘Order #xxx was canceled because of staff error a... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg er meget tilfreds med at handle hos InteriorFlirt. De blomsterløg, jeg har modtaget, er af høj kvalitet og svarer overens med billederne. Der har undervejs været lidt bøvl med leveringerne, men... Ver más
La empresa ha respondido
Super hurtig levering og varer der lever op til standarden. Genialt at genbruge emballage at sende i, i stedet for så meget andet. Her shopper jeg gerne igen😃
La empresa ha respondido
Meget, meget fin service. Jeg bliver fortalt, hvordan Christina har oplevet en udendørs bruser, som jeg har købt. Så her bliver netkøb en også personlig oplevelse.
La empresa ha respondido
Hos Interiorflirt.dk finder du kun særligt udvalgte møbler, interiør, julepynt mm, og vi lægger stor vægt på at være en miljøvenlig og kvalitetsbevidst forretning, med personlig råd og service. Vores mål er at finde nye og spændende varer, produceret under ordnet forhold, samt at forhandle kvalitet til gode priser. Vores produkter er indkøbt til dig, der interesserer dig for nye tendenser, men som også tænker på miljøet, når du handler. Vi ønsker ikke at være en del af en "køb billigt og smid væk" kultur. Vi er et lille team med eget lager, hvorfra vi sender en del af vores varer direkte til vores kunder. Vi kan desværre ikke hamle op med de helt store internationale spillere, når det eg. kommer til speedfragt. Men vi kender alle vores varer, og kan hjælpe dig, både med svar på det enkelte produkt, men også med decideret indretningsmæssige råd, og så svarer vi personligt på alle henvendelser. Du er altid velkommen til at kontakte os enten via mails på kundeservice@interiorflirt.dk eller på telefon +45 30306790 (8-16 på hverdage). Vi forsøger at svare alle henvendelser indenfor 24 timer.
Helsingborggade 12 3th, 2100, København, Dinamarca

Respuesta de InteriorFlirt
6 timer senere modtager jeg en e-mail på engelsk: ‘Order #xxx was canceled because of staff error and your payment has been voided’
Jeg svarer e-mail og spørger hvorfor, og får bare af vide at en af varerne var udsolgt og at prisen var forkert.
Sikke en ÆV Flirt, virkelig ringe kundeservice! Og svar fra sælger viser de åbentlyst er ligeglade.

Respuesta de InteriorFlirt
Schneller Versand und gute Qualität der Ware.

Respuesta de InteriorFlirt
Lækre varer til god pris .
Flot hjemmeside .

Respuesta de InteriorFlirt
Der har undervejs været lidt bøvl med leveringerne, men det blev klaret uden tøven på flotteste vis med håndtering af Kriss, der har sendt personlige hilsener og gaver som kompensation, så jeg på ingen måde har følt mig som besværlig kunde.
Alt i alt en rigtig god og tilfredsstillende oplevelse, så jeg glæder mig til fortsat at handle hos InteriorFlirt.

Skønt sted at handle 👌🏼❤️
Svarede hurtigt, bestilte, levering som lovet, varen svarede til beskrivelsen - vender retur, da det er lækre designs de forhandler

Respuesta de InteriorFlirt
Så her bliver netkøb en også personlig oplevelse.

Respuesta de InteriorFlirt
Rigtig overskuelig hjemmeside, og meget hurtig levering.

Respuesta de InteriorFlirt
Da mine varer aldrig kom, og da der ikke kom info om, at de var forsinket, skrev jeg til butikken to gange. Desværre hørte jeg aldrig noget, og jeg frygtede at mine penge, som allerede var hævet på min konto, var gået tabt. Da min pakke så endelig kom, manglede der en vare. Jeg skrev til butikken for tre dage siden, og har stadig ikke hørt fra den.
Det er ærgerligt, for hjemmesiden er superflot, og varerne stilfuldt afstemt.

Respuesta de InteriorFlirt
Más información sobre otros tipos de reseñas.