Äntligen en internetleverantör som har bra routrar! Tyder genuint på att de försöker vara en seriös aktör och faktiskt ta ansvar för det som hamnar i folks hem. Till skillnad från många(de fl... Ver más
Dom är snabba och är kunniga och ger en bra support :) När saker strular som normalt tar webhosting ställen dagar att ens läsa att man fel rapporterat det så svarar INTERNETPORT AB på några minut... Ver más
La empresa ha respondido
Var kontakt med supporten om ett krånglande Wifi som jag hade haft i flera år. Dom rådde mig att köpa ett nytt wifi på en vanlig elektronik affär och eftersom jag är teknisk okunnig så ringde jag och... Ver más
Jag har varit kund ett tag nu hos Internetport och deras support har varit fantastisk. Oftast så har det varit samma person som svarat mig varje gång på mina supportärenden och svarat på några få minu... Ver más
Escrito por la empresa
Internetport Sweden AB är en Hudiksvallsbaserad IT-leverantör med över tio års erfarenhet inom Server Hosting, Outsourcing, Bredbandslösningar, Telefoni, Systemutveckling och Servicedesk
Sjötullsgatan 16, 824 55, Hudiksvall, Suecia
- 0650-40 20 00
- info@internetport.se
- internetport.se
No ha contestado las opiniones negativas
Alltid snabba på att svara och trevliga
Boka ett pris - sen hittar de på ett annat.
EDIT:
Internetport har skickat en ny, korrekt, räkning. De verkar ha administrativa problem, hoppas att det ska vara löst framöver.
Bokade ett par månader i förväg till ett vettigt pris, som fortfarande annonseras hos nätägaren (itux) på 439 kr/månad utan startavgift med 12 mån bindningstid (alla priser visas med moms). Priset bekräftades via mejl: 250/250 439 kr/mån.
Konkurrenskraftigt i detta nät.
Fick första fakturan, borde vara 878 kr men istället krävs 1038 kr och en ny orderbekräftelse har skickats med nya månadspriset 549 kr... hur går det ihop?
Månad 1: 439,20 exklusive moms
Månad 2: 391,20 exklusive moms
Var har man fått dessa fantasisiffror från? Inga priser har diskuterats utan moms, på deras hemsida annonseras abb. för 489 kr - inkl. moms.
Jag bokade priset i december - inga meddelanden om höjda priser eller startavgifter.
Får se hur de tar sig ur det här, blir kanske sista gången man använder ett mindre bolag för att spara några tior.
Tecken på seriös aktör.
Äntligen en internetleverantör som har bra routrar!
Till skillnad från många(de flesta) andra leverantörer som strösslar Sverige med billiga, osäkra kinesiska routrar med extremt begränsade inställningsmöjligheter och dålig prestanda.
Mikrotik är lettiskt och har mycket kompetenta produkter som man kan göra i det mesta med.
Kanske dags att plocka in hAP ax³ i sortimentet också?
Snabba svar och de verkar jobba dygnet runt
Snabba svar och de verkar jobba dygnet runt. Problemet blev inte helt löst, men det kan bero på min utrustning så det dra inte ner betyget.
Bredband i Sverige uten svensk idnummer
Utrolig rask tilbakemelding. Har ikke svensk personnummer men ingen problemer hos Internetport. Etter at faktura var betalt koblet de oss på raskt. Sendte spørsmål på mail og fikk svar tilbake raskt. Jeg er imponert.
Har haft internetports…
Har haft internetports fritidshusabonnemang under flera år, men sista året har det huvudsakligen bara fungerat någon dag efter att man kontaktat kundtjänst. Trevliga i supporten, men hjälper föga när tjänsten är så dålig…
Rekommenderar
Jag har varit kund i ung två år, behövd använda mig till supporten drygt fem gånger.
Har alltid fått snabb hjälp och råd, oavsett om det var problem med min router eller fel på sladden.
Låg hastighet, svarar inte på mail
Låg hastighet, svarar inte på mail på supporten trots upprepade påminnelser. Fick säga upp detta. Dyrt och dåligt, kort sagt.
John Nygren
John Nygren, ekonomiansvarig på Internetport Sweden AB, har ett professionellt tillvägagångssätt som präglas av respekt, ödmjukhet och empati och har fullt tålamod. Han gav mig bra stöd och bra service som gjorde mig glad 😊 Tack så jättemycket!
Bra Support
Support har alltid varit väldigt trevliga och svarar snabbt. Har alltid lyckats lösa problem om bekymmer dykt upp.
Lockar med låga priser som sedan höjs.
Internetport lockar med låga priser som sedan höjs kraftigt (43%) efter ett par månader (från 339 till 485 kr/månad).
Priserna som annonseras är låga, men någon månad efter att man blivit kund säger de att de måste höja priser på grund av att GlobalConnect (nätägare av Stadsnät) har höjt sina priser. Dock så fortsätter de med att annonsera sina låga priser i månader efter att höjningen skulle ha ägt kraft. Allt tyder på att de har satt i system i att annonsera låga priser för att sedan höja när man väl blivit kund.
Lösningsorienterad och kompetent…
Lösningsorienterad och kompetent teknisk support. Löste problemet dom visade sig ligga i annan leverantörs nät. Snyggt!

Bytte leverantör till ip
Bytte leverantör till ip. Otroligt bra service, dom svarar tydligt på alla funderingar och är snabb till att agera vid fel. Suleyman på supporten var väldigt respektfull och professionell så det är ett stort plus!

The worst support
The worst support which I faced to.
The cancellation notice was done in according to its TOS prior 4 weeks of the end of the billing period. The cancellation time was 'End of the billing period' but the server was terminated immediately.
After the support ticket was raised the server status was changed from 'Terminated' to 'Active'. Therefor both the server and the control panel doesn't work. The support has been notified several times about that but no further reply from the support. 1 month of the year has been lost.
Be ware of Internetport!

Jag fick snabba svar
Jag fick snabba svar, tydlig information och internet har kommit igång mindre än en timme senare. Jag har betalningsanmärkningar och Internetport har hjälpt mig med ett avtal trots den negativa kreditupplysningen.
5/5 would recommend!

Bra internetleverantör
Bra internetleverantör! Internet funkar snabbt och felfritt. Kundservice är snabb och lyhörd. Kan rekommendera!

Snabb och bra support
Snabb och bra support. Mycket tillmötesgående. Löste mina problem.

Respuesta de Internetport
Más información sobre otros tipos de reseñas.