Internetpsykiatrien Opiniones 1

3,2

Medio

1 opinión

Ikke særligt fleksibel tilbud

Ikke særligt fleksibel alternativ til almindelig psykologhjælp. Man får angiveligt en indledende samtale, herefter foregår alt på skrift. Jeg nåede dog aldrig til indledende samtale.
Hvis ikke man kan deltage på det tidspunkt man får tildelt til indledende samtale, afsluttes dit forløb bare uden mulighed for at kontakte dem for ny tid.
De tilbyder ikke tider til samtale efter kl 14.15 så det er ikke særligt fleksibelt når man har et arbejde at passe. I øvrigt skulle jeg vente en hel måned fra ansøgning til samtale - det synes jeg faktisk er længe når de slår sig op på at have kort ventetid.
Jeg efterspurgte en ny tid enten på dagen for samtalen eller en anden dag og informerede om at såfremt det ikke var muligt måtte jeg aflyse tiden. Herefter fik jeg besked om at de ikke kunne imødekomme mit ønske og derfor havde afsluttet mit forløb - dvs jeg kan ikke få en ny tid om jeg så skal vente en måned mere eller hvad..? Der er ikke noget telefon nr eller mail i afslaget man kan skrive til for at høre om muligheder for en ny tid.

Jeg er ret skuffet over tilbudet eller mangel på samme. Kan desværre ikke anbefale andre at ansøge. Så hellere betale for almindelig psykolog eller psykoterapeut hjælp i stedet.

21 de noviembre de 2025

¿Es ésta tu empresa?