2,5

Malo

Please contact me to resolve this urgently.

Please contact me to resolve this urgently. Hi Intimissimi France, we placed an order on 22 Nov for store delivery. It was marked as returned on 28 Nov and we never received it or a refund. We’ve emailed several times and visited stores but haven’t had any response. Could someone please contact us to resolve this? Order from 22 Nov never delivered or refunded. Multiple emails and store visits with no response. Please contact me to resolve this urgently.

22 de noviembre de 2025

BAD SERVICE!!!

usually I like their products, but after several bad experiences, I really started to dislike Intimissimi. for instance I bought a pair of knickers - really nice and comfy, until the seam ripped in the washing machine. I talked to their customer care who told me to send them an email with the problem. I send them the email in October 2022, and now we are in February 2023 and I still haven't heard from their costumer care. I really don't recommend to buy ANY products from intimissimi!

14 de febrero de 2023

Poco affidabile per le taglie

Poco affidabile per le taglie dei reggiseni.
Ho acquistato 3 mesi fa un reggiseno modello basic a balconcino, di una determinata taglia. Oggi ne acquisto uno identico, basic, balconcino, liscio, della nuova collezione. stessa taglia, ma arrivata a casa trovo che è decisamente più piccolo. Non posso cambiarlo perchè certa che mi stesse a pennello come il precedente, ho tagliato la targhetta. Per me che odio provare nei camerini, è una grossa delusione non avere la certezza di acquistare un reggiseno che mi calzi perfettamente come il precedente.

2 de abril de 2022

¿Es ésta tu empresa?