De skriver på deres hjemmeside, at ved bestilling inden kl 16, modtager man sine varer næste dag. Det passer ikke. Jeg bestilte en torsdag kl 15.39. Varer blev modtaget lørdag formiddag. Jeg valgt... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg havde bestilt 5 mobilopladere med 5 ledninger, men havde desværre ved en fejl valgt et pakketilbud, der passede til en forkert iPhone model, de nyere iPhones. Jeg skrev derfor til iP... Ver más
La empresa ha respondido
Rigtig god service. Jeg havde bestilt en ledning til min iPhone 4.. det viste sig at jeg havde bestilt en ledning der ikke passede til min adapter. Medarbejder Daniel ydede den fineste service. Se... Ver más
La empresa ha respondido
Fantastisk service ved bestilling. Havde en ekstra ordre der skulle med oprindelig ordre, og det klarede de til fuld tilfredshed og jeg fik endda en ekstra lader med i købet. Lynhurtig levering. Jeg k... Ver más
Información sobre la empresa
- Tienda de accesorios para teléfonos celulares
- Tienda de baterías
- Tienda de electrónica
- Tienda de ordenadores y accesorios
Escrito por la empresa
Hos iPhoneopladere.dk har vi et stort udvalg af opladere og tilbehør til iPhone, iPad, MacBook og andre enheder. Vi gør det nemt for dig at finde lige præcis den oplader eller det kabel, der passer til din enhed. Alle vores opladere og kabler er nøje udvalgt og testet, så du trygt kan handle hos os og være sikker på, at produkterne passer til de modeller, vi har angivet. Vi bestræber os på at besvare alle e-mailhenvendelser på hverdage inden for 24 timer, og vi tilbyder desuden telefonsupport alle hverdage. Hos os får man desuden, 12-24 timers levering med DAO, 100% Prisgaranti & en E-Mærket Webshop med 10.000Kr. i gratis sagsbehandling og gratis rådgivning.
Información de contacto
2605, Gammelager 1, Dinamarca
- info@iphoneopladere.dk
- iphoneopladere.dk
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 6% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Dårlige produkter og fupgaranti
Iphoneopladere.dk reklamerer med 5 års garanti på opladekabler. Jeg købte tre som alle gik i stykker efter et par måneder. Da jeg reklamerede, fik jeg at vide at garantien ikke dækker 'fysiske skader på produkterne', i stedet kunne jeg få 10% rabat hvis jeg ville købe nogle nye. Ellers tak. Jeg svært ved at få denne begrundelse til at give mening. Det lugter lidt af dårlige produkter og en fupgaranti. Køb hellere dine kabler et andet sted!
Lynhurtig levering
Jeg bestilte varen om dagen, og fik den leveret samme aften. Det er altså god service!

Respuesta de iPhoneopladere.dk
Tjaaaaah jeg venter stadig på…
Tjaaaaah jeg venter stadig på kundeservice gider at besvare min mail som jeg har sendt sidste år....
Hold jer væk fra dette fup firma.... Tingene holder i et par uger og så har man ellers smidt penge væk og kundeservice lader som ingenting....

Respuesta de iPhoneopladere.dk
Bestilte ved en middagstid og blev…
Bestilte ved en middagstid og blev leveret om aftenen. Desuden var det super nemt at bruge en rabatkode.

Respuesta de iPhoneopladere.dk
Når man handler og kigger i siden står…
Når man handler og kigger i siden står der at hvis man bestiller føre kl 11 så bliver ordren sendt samme dag. Men der gik 2 dag føre min ordre sendt afsted.

Tak for en god handel
Hurtig levering, varer lever optil forventning.
Var dog ikke tilfreds med udlevering, da jeg måtte stå i kø i lang tid på leveringssted. Dette har intet med med produktet at gøre, derfor stadigt 5 stjerner

Respuesta de iPhoneopladere.dk
Vi har købt nogle ladekabler med 5 års…
Vi har købt nogle ladekabler med 5 års garanti.
Nemt at handle, og meget hurtig levering.
Vi vender helt sikkert tilbage.

Fin oplader
Fin oplader. Lidt lang leverings tid. Dog skal det siges at det var hen over påske.

Respuesta de iPhoneopladere.dk
Meget fin service og god behandling.
Meget fin service og god behandling. Kan klart anbefales.

Respuesta de iPhoneopladere.dk
Lever ikke op til 12-24 timers levering.
Lever ikke op til 12-24 timers levering.
SVAR: Det tænkte jeg nok i ville svare, og tak for i tog jer tid til det :)
Jeg finder det dog stadig misvisende at undtagelserne for de 12-24 timer ikke er mere prominent deklareret.

Opladeren kom dagen efter
Opladeren kom dagen efter, den blev bestilt. Og virker den perfekt.

Jeg troede det var Alm stik med usb
Jeg troede det var Alm stik med usb
Siden i sendte en mail til mig
Nu passer det ikke
Og jeg gider ikke besværet med at bytte

Respuesta de iPhoneopladere.dk
Skriver de leverer originale iphone…
Skriver de leverer originale iphone oplader ligtning kabel.
Det er ikke originale kabler

La experiencia Trustpilot