Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Hebben meerdere plaatsingen voor ons gedaan en allemaal naar afspraak en tevredenheid. Goed contact en overleg. De boksbal laten bestickeren wat er mooi uitziet.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het is prettig samenwerken met dit bedrijf, ze gaven goed advies en de 2 flipperkasten en de 3 arcade games waren een groot succes op ons kerstfeest.

Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos para fiestas

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Verhuur en reparatie van diverse amusementsmachines, arcade games, airhockeys en flipperkasten. We hebben het grootste assortiment van Nederland voor de verhuur. Bekijk onze website voor ons gehele assortiment en de prijzen.

4,6

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijne samenwerking met uitstekende service

Afgelopen jaar heb ik namens een grote evenementenorganisatie de handen ineengeslagen met iPinball voor een tweetal grootschalige evenementen. Hierbij hebben zij zowel plekken voor het publiek als voor backstagegasten een speels tintje weten te geven ;-)

Vanaf het eerste contactmoment is samenwerken met iPinball enorm fijn: flexibiliteit, meedenken en vakkundigheid staat bij hen hoog in het vaandel en daar pluk je als klant de vruchten van.

Voorafgaand wordt er o.a. een vragenlijst toegestuurd waarin zaken als afstanden, opstapjes, stroomvoorzieningen etc. kunnen worden genoteerd, zodat de leveringen vlekkeloos verlopen. Daarbij wordt bij levering ook alles getest en gebruiksklaar gemaakt, zodat het zeker is dat alle apparatuur werkt. Mocht er iets tóch niet naar behoren werken, dan zijn zij ten alle tijde bereikbaar om dit op te lossen.

Een fijne ervaring dus met deze partij en voor herhaling vatbaar!

8 de octubre de 2022
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fijn bedrijf om mee samen te werken

20 de diciembre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

zeer tevreden over Ipinball bij huren van een flipperkast

ik heb een flipperkast gehuurd, erg van genoten om dit samen met onze volwassen kinderen te spelen; Bestelling, contact, bezorging verliep erg naar wens, erg behulpzame medewerkers!
Wel zijn we geschrokken van het geluid dat de flipperkast geeft bij bereiken van de hoogste score, dit was een erg onaangenaam geluid; Zou fijn zijn als dat geluid aangepast kan worden

6 de enero de 2022

Ik was erg tevreden

Ik was erg tevreden. Ze waren er op de afgesproken tijden. Ik zou hier zeker nog een keer terug gaan mocht ik nog een keer iets nodig hebben.

27 de diciembre de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Met de kerstdagen een flipperkast…

Met de kerstdagen een flipperkast gehuurd (X-Men) bij iPinball. Het gehele proces, bestelling, aflevering, instructies en het weer ophalen was zeer goed geregeld. Vriendelijke medewerkers en conform afspraken geleverd en weer opgehaald.

Volgens jaar overwegen we om een air hockey tafel te huren bij iPinball.

27 de diciembre de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Inzet op evenementen - altijd een hit!

Wij zetten de kasten van iPinball regelmatig in voor evenementen. Het slaat altijd aan!

Het contact met de organisatie is erg prettig en snel. Levering volgens afspraak.

26 de noviembre de 2021

Compliment voor iPinball!!

Flipperkast gehuurd voor het weekend ter gelegenheid van mijn verjaardag. Duidelijke regels en communicatie vooraf. Levering iets verlaat maar werd heel klantvriendelijk opgelost. Goede uitleg. We wisten vooraf niet welke kast geleverd zou worden. Bij ons was het Batman. Heerlijk gespeeld en na het weekend op tijd weer opgehaald. Wederom heel vriendelijk personeel. Dikke aanrader.

13 de julio de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bijzonder vriendelijk en betrouwbare…

Bijzonder vriendelijk en betrouwbare mensen. Wij hebben voor een 50 -jarige verjaardag een hele maand een flipperkast gehuurd. Vanwege corona geen groot feest, dus dan maar iets waar de jarige gek van is gehuurd. De ACDC-kast! Geweldige maand gehad. Dankjulliewel voor het meedenken en de fijne service! Groeten, Colinda

25 de junio de 2021

LevelUp

Wij waren zeer tevreden over de dienstverlening van de medewerkers van Ipinball die zij voor en tijdens het game event LevelUp hebben gegeven. Ze dachten mee en hadden erg veel geduld met ons :). Super bedankt voor de fijne samenwerking!

10 de abril de 2020

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie, goede en tijdige levering van apparatuur. Apparatuur in goede staat en een duidelijke uitleg werd gegeven!

26 de febrero de 2020

Top service

Top service, goede/snelle communicatie en snelle levering :) Ons feestje was enorm gezellig door de spellen!

26 de febrero de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

iPinball is een fijne partij om mee…

iPinball is een fijne partij om mee samen te werken. Altijd keurig op tijd, bouwen alles netjes op en af en de (kwalitatief uitstekende) arcades zijn altijd in orde en een hit op onze borrels!

11 de febrero de 2020
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.