Irisartwork.nl Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Erkan is een enthousiaste man die alle tijd voor je neemt en zeer professioneel te werk gaat. Wij zijn super blij met het fraaie museumglas schilderij van onze ogen die wij vandaag (super goed verpakt... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

In 2022 hier foto's laten maken van de ogen van mijn vriendin in mij. Zeer aardige en kundige fotograaf die ook gedetailleerd uitlegt wat hij doet en waarom. We kregen al snel een voorbeeld afdruk... Ver más

Información sobre la empresa

1. Estudio de fotografía

Escrito por la empresa

Wij maken kunstwerk van uw iris in onze studio in het hartje van Amsterdam. Dit doen wij met zeer veel plezier, passie en kennis. Met onze ruime vakkennis in kunst, design & fotografie weten wij precies hoe wij u kunnen helpen aan het meest passende kunstwerk van uw iris. Alles zit in de details.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

30 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

6 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super blij met resultaat!

Al langere tijd stond een foto van onze iris op ons verlanglijstje.
Na wat speurwerk kwamen we op irisartwork terecht.
Op de website is meteen duidelijk wat je kunt verwachten tegen welke kosten.
De afspraak op locatie was goed geregeld. Duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren en vooral ook waarom er op een bepaalde manier wordt gewerkt. Erg vriendelijke manier waarop te werk wordt gegaan.
En het resultaat mag er zijn. Echt fantastische kwaliteit. Geen moment spijt van gehad.

Al met al een aanrader om je iris foto hier te laten maken.

2 de junio de 2022
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Kundige en vriendelijke fotograaf, mooi resultaat

We kregen al snel een voorbeeld afdruk toe gemaild, waar snel op gereageerd werd op een paar aandachtspunten.
Er waren een paar onnauwkeurigheden in de factuur, maar ook deze waren snel opgelost met een simpel mailtje.
Het resultaat op museumglas is fantastisch en we blijven er naar kijken.
Zeer aan te raden voor een prachtig en uniek stuk kunst aan je muur!

21 de mayo de 2022

Aanrader

Vriendelijke behandeling en goed contact, het resultaat is prachtig. Zeker aan te raden.

16 de mayo de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top om hier je Iris foto’s te laten nemen!

Top! Wij hebben onze irissen laten fotograferen en een digitaal bestand afgenomen. Deze hebben wij op een hoge resolutie gekregen om een afdruk van 50cm bij 150 te kunnen laten maken. Zeer tevreden over het resultaat. Zeer vriendelijk geholpen! Raad het zeker aan om hier heen te gaan voor foto’s.
Fam. Hoveling

22 de marzo de 2022

Geweldig!!!

Wat een blikvanger!! Hangt prachtig boven de eettafel. Erg mooie kwaliteit en haarscherp. Er zijn meerdere mogelijkheden waardoor wij even niet wisten wat we moesten kiezen . Maar de mogelijkheden werden ons piekfijn uitgelegd waardoor we uiteindelijk een voor ons juiste keuze hebben gemaakt. We zijn er ontzettend blij mee. Veel dank Iris Artwork! Jullie hebben dit geweldig verzorgd!

27 de noviembre de 2020

Echt een bijzonder cadeau

Wij zijn super blij met ons artwork. Het is echt een uniek en staat heel mooi in onze woonkamer. Het valt iedereen op die bij ons binnen komt. Wij zijn met onze 3 kids op de foto gezet en hebben de 5 irissen naast elkaar op glas laten drukken. Het hele proces ging eigenlijk heel snel. Ook de foto's van de ogen van de kids ging heel ontspannen en snel. Kortom, echt een aanrader als je iets bijzonders in huis wilt hangen.

21 de noviembre de 2020
Logotipo de Irisartwork.nl

Respuesta de Irisartwork.nl

Beste Daan,

Bedankt voor je beoordeling en wij zijn erg blij dat je tevreden bent met de gehele proces en het uiteindelijke resultaat.

met vriendelijke groet,

IrisArtwork

Uniek cadeau

Erg klantvriendelijk. Goede uitleg hoe het proces werkt en wat de mogelijkheden zijn als de foto klaar is.
Ik heb de foto snel nadat deze gemaakt is toegestuurd gekregen. Ik ben erg tevreden. Ik heb hiermee een uniek cadeau voor mezelf. Aanrader.

20 de noviembre de 2020
Logotipo de Irisartwork.nl

Respuesta de Irisartwork.nl

Beste Gijs,

Hartelijk bedankt voor je beoordeling en we zijn erg blij dat je tevreden bent met het uiteindelijke resultaat.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.