Información sobre la empresa

1. Tienda de herramientas

Escrito por la empresa

Eigen merk bitjes voor elektrische boormachines. Gespecialiseerd in trappenboren en verzinkboren. Alle producten van Ironant zijn duurzaam, gaan lang mee en worden in een professionele fabriek gemaakt. Wij hebben rechtstreeks contact met de fabriek en kunnen daarom instaan voor de kwaliteit. We zijn geen twaalf in een dozijn dropshippers, maar een waar familiebedrijf, dat als doelstelling heeft jou in de gelegenheid te stellen elke klus comfortabel en snel af te ronden.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Goede ervaring met IronAnt

Goede ervaring met IronAnt. Bestelling was snel binnen, netjes verpakt en de kwaliteit is top. Klantenservice reageert ook snel en vriendelijk. Zeker een aanrader!

15 de mayo de 2026

Respuesta de Ironant

Dankjewel! Fijn dat we je hebben kunnen helpen en dat je zo tevreden bent!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I've got a thrill from this drill

Meerdere boortjes heb ik besteld en ik ben erg tevreden over de levering. Ik hield ze al een tijdje in de gaten en vond dit de beste keuze. Deze boortjes helpen mij naar een hoger niveau. De trappen kan ik nu goed monteren, ideaal.

7 de mayo de 2026

Respuesta de Ironant

Dankjewel Gerard! Blij dat je zo tevreden bent en we hopen je in de toekomst vaker te mogen helpen met je klussen.

fijne ervaring

fijne ervaring gehad met de klantenservice, ook goede boortjes

2 de mayo de 2026

Respuesta de Ironant

Dankjewel! Wat fijn dat je zo tevreden bent en bedankt voor je bestelling en het vertrouwen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

1 van de beste op de markt!

Ik heb meerdere trappenboren gekocht van Ironant en ben met alle items zeer tevreden! Goede en betrokken verkooppartij, vriendelijk contact mee gehad, zijn zeer bereidwillig mee te denken. Uitstekende en snelle levering. Duidelijke informatie. Levert netjes en tijdig een factuur aan waar gewoon alle benodigdheden opstaan. Dat is allemaal wel eens anders bij verkopers.

De trappenboren/plaatboren zijn goed verpakt en van goede kwaliteit. Handzaam formaat, passen goed op mijn verschillende boormachines en zitten stevig vast. Ik gebruik ze nu al een week intensief en nog altijd zijn ze verre van bot. Qua slijtage (of gebrek aan) lijkt het dus prima op orde. Dat heb ik vaak zat anders gezien. Ze boren snel en netjes in plaatmateriaal en zijn extreem handig voor gevarieerd gebruik. Ik ben heel tevreden. Nette en braamvrije gaten in allerlei materiaal en makkelijk in gebruik.

15 de abril de 2026

Respuesta de Ironant

Dankjewel voor je vriendelijke woorden en uitgebreide feedback! Wat tof dat je zo tevreden bent en bedankt voor je bestelling en het vertrouwen!

Super verkoper

Snelle verzending, vriendelijk contact. Goed kwalitatief product, gaat lang mee. Heel blij mee.

25 de marzo de 2025

Respuesta de Ironant

Dankjewel! Fijn om te horen!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.