Fick defekt produkt, mailade till företaget och fick snabbt svar. Fick en ny produkt snabbt skickat till mig på nytt. Otroligt bra kundbemötande, bra varor och snabb respons.
La empresa ha respondido
Hade problem med en produkt och kundtjänst löste problemet snabbt. Utöver det så är jag nöjd med produkterna och gick snabbt att få dem.
Trevligt paket & innehåll, fick bekräftelse mail och ett tack kort som känns bra!, överlag tycker jag produkterna levde upp till förväntningarna.
mycket trevlig personal service inriktad snabb leverans, bra produkter trygg o bra att handla ifrån er mycket nöjd kund tack christer
La empresa ha respondido
iSiBRUSH är en webbplats som tillhandahåller vår huvudprodukt, den U-formade barntandborsten som har förenklat livet för tusentals hushåll. Med tiden har vi expanderat vårt sortiment och erbjuder nu massor av produkter för barn. Allt för att badrummet och matplatsen ska bli en roliga plats. Allt från söta tandborsthållare, duschvantar, tvålar, badleksaker, bilringar, vattenflaskor till roliga bestick och tallrikar. Vi har även en liten plats med produkter för dig som vuxen, tandblekning, duschvantar, tandborstar mm. iSiBRUSH är en stolt del av iSiPETT som är en butik som erbjuder spännande, roliga och unika produkter för din fyrfotade familjemedlem.
Algatan, 15241, Södertälje, Suecia
Invita a los clientes a opinar
Väldigt bra saker! Beställde till mitt barn. Bra produkter, rekommenderar
Snabb leverans och ett trevligt mejl om att paketet är på gång. Ett fint tack-kort fick jag också i leveransen.
Hej, skickade ocksade redan ett mejl till er. Det finns ju i princip inga borstar som gör på själva tanden rent, bara sidorna. Men på själva tanden är ju där, där det mest måste blir rent. Så jag hoppas att ni kan skicka mig en produkt som fungerar på hela tanden inte bara på sidorna.

Respuesta de iSiBRUSH
Grym sida med intressanta prylar! Det som förvånade mig var den snabba leveransen, sånt är det alltid ett extra plus på!
Riktigt fina och prisvärda produkter. Jag är super nöjd.
Tandborsten som jag köpte är för stor för min sons mun

Respuesta de iSiBRUSH
Jätte bredd variation på produkter och beställde några för mina barn. Produkterna kom snabbt och det var inget krångel