Mycket enkel beställning och snabb leverans. Fick prata med chauffören som levererade pallen som ställde den på platsen jag valde ut. En rulle hade tyvärr åkt i backen innan man kom hem, men som tur... Ver más
Det bästa med köpet för mig som bor några mil ifrån butiken var att jag kunde genom självbetjäning hämta materialet efter ordinarie öppettider. Det är så svårt att hinna till vissa företag "efter jobb... Ver más
Köpte Hunton träfiber isolering, kom direkt från fabrik i Norge då jag kunde fylla en hel semitrailer, butiken hjälpte till att få rätt antal sjöpallar så den blev proppad. Transportföretaget som körd... Ver más
Ett lokalt företag nära Göteborg, Borås, Jönköping. Fantastiskt bra isolering, dels att arbeta med, kliar inte och hanterar eventuell fukt otroligt mycket bättre än glas-/stenfiber. Har isolerat mycke... Ver más
- Constructor de casas
- también en la categoría
- Mayorista de material de construcción
- Reformas
- Servicio de restauración de edificios
- Tienda de materiales aislantes
Escrito por la empresa
Isoleringsbutiken.se erbjuder klimatsmart isolering för såväl renovering som nyproduktion. Vi har produkterna och kunskapen för att bygga ett sunt, hållbart och energieffektivt klimatskal. Vi saluför produkter från ledande producenter till priser som tål att jämföras. Vi lagerhåller isolering baserad på: trä, papper, lin, fårull och hampa. Dessutom har vi ett brett utbud av diffusionsöppna tätskikt.
Industrivägen 8, 51831, Sandared, Suecia
- 070-611 22 21
- info@isoleringsbutiken.se
- isoleringsbutiken.se
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Snabb leverans och bra packat
Jag hade missat att beställa en bal men…
Jag hade missat att beställa en bal men efter påringning kom han ner haltande med nybrutet ben och kryckor och löste det på plats.
Snabbleverans bra pris.
Flexibel hämtningsmöjlighet
Snabb leverans och fantastiskt flexibel hämtningsmöjlighet! Helt perfekt! 😊
Toppenbra och trevliga!
Snabbt och bra och trevliga!
Snabb leverans!
Hunton lösull / Isoleringsbutiken
Alltid fint att se riktiga proffs i arbete!
Fem plus!
Bättre blir det inte!
Snabb leverans! De har återanvänt förpackningslådan och transporterat minimalt med luft. Bra miljötänk. Produkten fungerar utomordentligt, huset andas och vi slipper gummilisterna i fönstret.
Mycket nöjd
Mycket nöjd, smidigt att hämta. Bodde jag längre bort kanske jag hade avstått pga höga fraktkostnader men förstår ju att det är otympligt gods.
Enkelt och smidigt
Lätt att få kontakt och få svar på mina frågor. Leveransen gick supersnabbt och smidigt trots att jag bor långt ifrån.
Snabb leverans dock hade lastaren klen…
Snabb leverans dock hade lastaren klen pall lyft som inte kunde köra på grus. Så säckarna fick lastas av vid vägen 25 meter från tomtgräns. En säck är ca. 25 fulla skottkärror.
Snabbt & billigt
Utan min vetskap så blev det nedsatt pris på den lösull jag beställt tidigare samma dag, blev då uppringd och fick tillbaka mellanskillnaden.