IsoSlim was vooraf heel erg duidelijk. Ze gaven duidelijk aan wat handig was om te isoleren en wat niet efficient zou zijn en we beter konden laten zitten. Uiteindelijk kruipruimte + garage plafond... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Wij hebben in onze woning van 1989 Isolatie laten plaatsen door IsoSlim. Hoewel ik normaal niet zo van deur verkopers ben vond ik de werkwijze en het aanbod van IsoSlim top. Vanaf het eerste moment... Ver más
Binnen een halve dag klaar. Netjes te woord gestaan en huis na werkzaamheden schoon achtergelaten
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
ISOslim is een landelijk werkende isolatiespecialist die woningen door heel Nederland energiezuiniger en comfortabeler maakt. Wij verzorgen alle vormen van woningisolatie: spouwmuurisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie en kruipruimte-isolatie, dakisolatie en HR++ glas en kozijnen. Waar veel bedrijven u alleen de isolatie leveren, nemen wij ook de volledige subsidieaanvraag uit handen. Wij regelen de complete subsidie van A tot Z, zodat u zelf geen papierwerk of aanvraagtraject hoeft uit te zoeken. U weet vooraf precies wat u netto investeert en hoeveel u bespaart. Onze werkwijze is eenvoudig en transparant: een vrijblijvend adviesgesprek, een heldere offerte zonder verrassingen achteraf, en een vakkundige uitvoering die vaak binnen één dag is afgerond. We werken netjes en met minimale overlast, en laten uw woning schoon achter. Of het nu gaat om een tochtige woonkamer, koude vloeren, warmteverlies via het dak of enkel glas dat aan vervanging toe is ISOslim adviseert u eerlijk over de beste isolatieoplossing voor uw woning, uw wooncomfort en uw energierekening. Isolatie en subsidie, van begin tot eind geregeld.
Información de contacto
Schelphoek 113, 1621MK, Hoorn, Holanda
- 0859028077
- hallo@isoslimbv.nl
- isoslimbv.nl
Invita a los clientes a opinar
Fijn bedrijf
Fijn bedrijf! Aardige mensen. Ik ben heel tevreden. Bedankt voor het meedenken.
Van schouw tot uitvoer
Eerste kwamen ze langs voor een inspectie/schouw en een offerte, na ons akkoord heel snel een afspraak ingepland en alles uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden, en raden isoslim ook aan mocht je nadenken over het isoleren van je huis, duidelijk en vriendelijke mensen.
Onlangs hebben wij onze kruipruimte en…
Onlangs hebben wij onze kruipruimte en spouwmuren laten isoleren via Isoslim. Vanaf het eerste contact hadden wij een goed gevoel. De medewerkers zijn vriendelijk, nemen de tijd om uitleg te geven en weten duidelijk waar zij mee bezig zijn. Ook bij de subsidie aanvraag hebben zij ons uitstekend geholpen, waardoor alles soepel en zonder zorgen is verlopen. De medewerkers werkten rustig, netjes en vakkundig. Alles werd volgens afspraak uitgevoerd en na afloop keurig achtergelaten. Daarnaast waren ze behulpzaam bij vragen die wij hadden over andere zaken, zoals glas en kozijnen. Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat en kunnen Isoslim dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die zijn woning wil laten isoleren. Chapeau!
Zeer fijn en professioneel bedrijf
Zeer fijn en professioneel bedrijf. Contact was erg goed, heel erg blij met de werkzaamheden wat ze bij ons hebben uitgevoerd .
Super goed bedrijf
Super goed bedrijf!
Werd netjes en vriendelijk geholpen door de adviseurs zekker wetten een aanrader 👍
Mannen van Isoslim waren zeer…
Mannen van Isoslim waren zeer behulpzaam en kundig. Hebben me geholpen met de subsidie aanvragen en mijn woning in een oud pand in Amsterdam goed weten te isoleren. Top!
Bedankt heren
Bedankt heren! Erg vriendelijke, rustige medewerkers. Nemen de tijd om te helpen met subsidieaanvragen en hebben het beste voor met ons als klant!
Isoslim is een zeer betrouwbare partij
Isoslim is een zeer betrouwbare partij. Ik werd goed te woord gestaan, ik heb de communicatie als vriendelijk en prettig ervaren. Daarnaast waren alle lijntjes zeer kort en werden de werkzaamheden ook snel uitgevoerd. Zeer scherp en professioneel bedrijf.
Aardige jongens die echt verstand…
Aardige jongens die echt verstand hebben van isolatie en weten waar ze het over hebben. Voor wie aan isoleren denkt raadt ik ze zeker aan. 👍
Más información sobre otros tipos de reseñas.