Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte et Alarm ur til en ældre herre som desværre ikke kunne bruge det. Sendte uret Retur og fil alle pengene refunderet. Rigtig god service

Valorada con 5 estrellas sobre 5

mine led lys kom hurtigt og til tiden og de virker så fint, der følger en app med som man skal scanne for at downloade og det meget fedt når man ligger I sin seng og vil skifte lys farven. Appen har o... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Der er ikke rigtig så meget at sige andet end lad være med at spilde jeres penge. I kan forvente billig kvalitet, der hurtigt går i stykker. Og når I sender retur for at få det lavet/få pengene retur,... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte 2 stk. EMS FODMASSAGE, men desværre virkede de ikke, jeg fik alle pengene retur, pluds portoen. Med venlig hilsen Lis

Información sobre la empresa

1. Tienda de insumos para masajes
  2. Tienda de ropa deportiva
  3. Tienda de equipamiento y accesorios para coches
  4. Salón de manicura

Sobre Isports

Escrito por la empresa

Isports.dk koncept er at sælge produkter af høj kvalitet til lave priser og med en meget kort leveringstid. Vi sælger mange nyttige ting til absolut lave priser. Vi sælger hovedsageligt et bredt sortiment af smartwatches, led lys, bil udstyr og massage udstyr.

På Isports.dk finder du et bredt sortiment, med +500 forskellige varer på lager altid.

Vi afsender alle bestillinger som er fortaget inden kl. 14:00 samme dag fra vores lager i Næstved- Leveringstid er en hverdag.

Vi er en e-mærket webshop. Vi har også en fysisk butik i Næstved. Vi stræber os altid efter at levere kvalitets produkter til en pris alle kan være med på.

Udover vores lynhurtige levering sender vi også alle bestillinger over kun 599 kr fragtfri

Vi har faste lave priser og vi giver PRISGARANTI

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 18% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

3,8

Todas las opiniones

71 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dont buy from this store!

I ordered a led-light strip through cdon.com. The first order got lost in the mail and the second i recieved didnt work. Now they are refusing my third complaint. I refuse to pay for a product i did not recieve and nor will i pay for a product that doesnt work. They will also not reply to my mails so communication with the company is non-excistent. Do not recommend. Total scam.
Update: they reported my review to trustpilot and tried to remove it since it is bad, but i had proof that i ordered from them so my review is now verified. They also commented back multiple times in a nasty manner but have now deleted it. Please dont order from this store as they are very unserious

3 de marzo de 2025

Dear Sjje,

Although you are not my customer and I have never had any interaction with you, I am sorry for your inconveniences that you have had with a market place Cdon. I give my customers in Denmark best services. I am also European e.mærke certified.

I do not have any business in Norway. I cannot help you much. But maybe you can reach consumers rights board in Norway and complain.
I have no other way to help you.
Have a nice weekend.

With regards,
Isports. dk

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ja jeg får nok aldrig den duster til at…

Ja jeg får nok aldrig den duster til at gøre bilen Ren. Jeg bestilte varen 28 februar men da varen ikke kom har jeg klaget over det på mail da man ikke kan ringe dem op. Men de er helt tåbelige at maile med da de har viklet sig ind hvem jeg er og en anden kunde. Ja der vil jeg aldrig handle igen.

28 de febrero de 2025
Opinión espontánea

Hej,
Du har aldrig handlet med mig. Du har handlet i markedsplads cdon.dk . Du utallige gange kontaktet mig og hver gang har jeg svaret, at du skulle lave reklamation hos dem. ikke til mig.
Du har kontaktet mig ugevis selvom jeg intet har din ordre at gøre.
Hvis du har handlet hos mig , kan du redigere og tilføje din ordre nr. Hvis du kan gøre det, vil jeg give dig 500 kr i kompensation for ulejligheden.
Hvis du ikke kan gøre, vær sød at lade mig være i fred.

Mvh
Karim
Isports.dk

Ekstraordinær dårlig kundeservice

Får leveret en massagepistol, der ikke kan lade op. Firmaet eftersender en ny oplader, hvilket tog lang tid at få til at ske. Ny oplader løser ikke problemet, og selve apparatet er defekt og jeg sender det retur. Isports har haft min returvare i 12 dage og jeg hører intet fra dem, til trods for opfølgende emails og telefonopkald der går direkte på telefonsvareren. Find et andet firma end dem her.

16 de abril de 2025
Opinión espontánea

Hej,

Så ekstraordinær dårlige kundeservice har jeg ikke som du overdriver her.
Du klagede over en oplader som du fik tilsendt. Når vi får "defekt vare" tager det op til 14 dage at reparere. Denne oplysning kan du læse i handelsbetingelserne.
Jeg har behandlet din sag efter reglerne.

Med venlig hilsen
Karim
Isports.dk

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.