Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Gdyby można było wystawić 0 gwiazdek, to była by to prawidłowa ocena, początek marca reklamacja klawiatury do ipada, miesiąc brak odzewu, po miesiącu po dotarciu do nich przez infolinie, kazali odesła... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Po 2 miesiącach od opłacenia zamówienia, produkt nadal nie został wysłany, pomimo statusu dostępności 3-7 dni. Co chwilę nowa wymówka i obiecywany jest kolejny termin realizacji zamówienia. Przez 2 mi... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ніколи нічого не купуйте там!!!!! 23.10.2025 зробили замовлення і оплатили , сума не маленька 6300 злотих. Сьогодні 26.11.2025 замовлення ще не відправлене , хоча вже у всіх магазинах цей товар є у ві... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ta FIRMA TO ŻART.. ZAMOWIONY TELEFON IPHONE 17 PRO MAX 25.09.25 JEST 04.12.25.. I CO? TELEFONU NADAL BRAK. Dzis sie kontaktowalem to jeszcze kaza czekac do 4 tyg. No pojeb**i Gdzie czekam juz 10 ty... Ver más

1,4

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Miałam kłopot z moim sprzętem

Miałam kłopot z moim sprzętem, podeszłam do pracownika sklepu - przesympatycznego p. Kacpra z ISpot w Arkadii. Miał czas, przedstawił możliwości naprawy, był dociekliwy i znalazł drogę do - jak się okazało - drobnej korekty zegarka. I wszystko wróciło na swoje miejsce :)

8 de septiembre de 2025

słabo

słabo, nie polecam. Niby Apple to marka premium, a sklep na niskim poziomie. Wciąż czekam na informacje o reklamacji.

13 de noviembre de 2024

Piątek 8 sierpnia

Piątek 8 sierpnia, przychodzę po odbiór zamówienia. Jedna osoba pracuje. Kolejka. NIe mam czasu czekać. Przy stole ekspozycyjnym siedzi +- 12-letnia dziewczyna. Żre i pije. A potem obmacuje tłustymi palcami sprzęt. Zero reakcji personelu. OK, to nie salon a McDonald's z opcją kupna apple. Personel ma wszystko w d.... Przychodzę po odbiór 11 sierpnia. Cena jednak nie jest z dnia zamówienia tylko z dnia odbioru. Wyższa o około 500 zł. Po raz pierwszy się z takim lekceważeniem klienta spotkałam. I w kwestii zobowiązania ceną zamówienia i w kwestii akceptowania zachowania obrzydliwej, żrącej w salonie dziewczynki.

8 de agosto de 2025

wyłudzenie przez ispot

Komputer kupiony online w iSpot miał usterkę już pierwszego dnia – był tak gorący przy ładowaniu, że nie dało się go używać. Był w posiadaniu zaledwie jeden dzień i od razu został odesłany. Zgłoszenie rękojmi zostało zignorowane, brak odpowiedzi na maile. Serwis po czasie stwierdził „zalanie”, co jest nieprawdą. Całość wygląda jak próba wyłudzenia. Podobne sytuacje widzialam we wczesniejszych opiniach. Bardzo nieprofesjonalna obsługa. Nie polecam.

26 de junio de 2025

Okropny serwis

Mój Apple Watch nie chciał się ładować, więc poszłam do punktu iSpot w moim mieście, aby wysłać go do serwisu. Myślałam, że autoryzowany serwis, więc mogę zaufać, ale się przeliczyłam... Zegarek przyszedł z powrotem po prawie 3 tygodniach, a w dodatku nienaprawiony, wg serwisantów wszystkie testy zostały zrobione i działa jak należy, lecz problem dalej ewidentnie był. Nie zrobili nic. Skontaktowałam się bezpośrednio z Apple, wysłałam do nich zegarek do serwisu i już po zaledwie tygodniu od rozmowy telefonicznej, dostałam wymieniony, sprawny zegarek. Jak ktoś ma problem z urządzeniem to szybciej i lepiej jest je wysłać bezpośrednio do Apple niż do tego beznadziejnego serwisu.

17 de julio de 2025

Kupiłam pasek do Apple Watcha 45 mm

Kupiłam pasek do Apple Watcha 45 mm – opis jasno mówił: „idealnie dopasowany”. W rzeczywistości? Wystaje poza kopertę.
Reklamacja ze zdjęciem, wszystko zgodnie z procedurą. I co? Zero odpowiedzialności, tylko sucha odpowiedź: proszę zwrócić i zamówić inny.
Nie usłyszałam nawet „przepraszamy za wprowadzenie w błąd”. Tylko formułki i przerzucenie winy na klienta.
Marketing ładny, opis kuszący, a potem zderzenie z rzeczywistością: kupiłeś? Radź sobie.
Nie polecam. Nie za taką jakość obsługi.

16 de junio de 2025

Przestrzegam

Przestrzegam. Sprzedają coś, czego nie mają. Oczekiwanie na laptop już ponad 4 tygodnie. Infolinia co chwilę mówi, że już jadą. Żenada. Nie znany termin dostawy. Już powinienem wpłacić pierwszą ratę za sprzęt, którego nie mam. Nigdy więcej.

27 de marzo de 2025

Bardzo odradzam

Bardzo odradzam. Produkt premierowy - czas oczekiwania wydłużony. Owszem, ale u innych dostawców (nie mówię o samym Apple) wydłużony z 1-3 dni do max 2 tygodni. Tu do 8 tygodni czekania!! Czekam kolejny tydzień i brak jakiejkolwiek informacji o tym kiedy planowana wysyłka. Żenada.

7 de abril de 2025

Avenida poznań/ispot.pl

Nie Polecam
brak regulaminu sklepu brak informacji o warunkach sprzedaży oraz zwrotów.
Pracownik który był tam jak by za kare
Zero profesjonalizmu, sklep mało przyjazny klientowi.
To moja pierwsza i ostatnia wizyta

3 de abril de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dalej oczekuje na realizację…

Dalej oczekuje na realizację zamówienia, nie wiem czy to wina dostawy czy ispotu ale półtora miesiąca oczekiwania gdzie na stronie Apple czas to od 4 dni do 2 tygodni to jakiś żart ze strony ispotu

19 de diciembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dwa powerbanki kupione pół roku temu…

Dwa powerbanki kupione pół roku temu zaczęły puchnąć.
Wysłałem je na reklamację, po dwóch tygodniach została uznana i poproszono mnie o podanie danych do swojego rachunku bankowego - tak też zrobiłem. Minął miesiąc od maila z rachunkiem i cisza, nie dostaję żadnej odpowiedzi na swoje nowe wiadomości. Kpina. Gorzej niż z przypadkowym sklepikiem na Allegro.

16 de diciembre de 2024

Zamówiłam 13 listopada Apple Mac Mini

Zamówiłam 13 listopada Apple Mac Mini, 10-rdzeniowy procesor Apple M4 (GPU 10 rdzeni), Ram 16 GB, dysk 512 GB SSD. Dzisiaj mamy 28.11.2024 w dalszym ciągu nie otrzymałam sprzętu. W mailu dostałam informację ,że czas oczekiwania wynosi od 3-7 dni roboczych. Potem ,że ze względu na duże zainteresowanie do dwóch tygodni. Teraz dostałam informacje ,że jednak do 4 tygodni. Na IDrem i wiele innych autoryzowanych sklepach APPLA sprzęt jest dostępny od ręki. Tak więc jestem skazana na ISpot ale nikomu sklepu nie polecam jeśli pisze ,że sprzęt jest na zamówienie.
Finalnie zrezygnowałam z zamówienia i sprzęt kupiłam od ręki w sklepie iDream.

28 de noviembre de 2024

To nie jakość Apple…

Cóż, sklep iSpot nijak ma się do jakości obsługi klienta Apple. Nie dość, że nie udostępnią komputera, aby pomóc klientowi( tłumaczenia, że demo, nie wolno, nie da się, słaby net…) Obsługujący nie są zainteresowani problemem Mac-usera. Ba, pani nawet nie wie, czym jest dysk bootowalny.) Użytkownik to nie tylko potencjalny klient, ale także uśmiech i prosta pomoc. Nie prosiłem o kanał, by najechać ciężarówką z naczepą i zestaw kluczy nasadowych. Nikomu nie polecam tego miejsca. Omijajcie. Przypadkowość castingu. Tacy ludzie nie powinni reprezentować „jabłka”. (Na dodatek dodam, że ekipa sprzed paru lat potrafiła mi pomóc i bez problemu udostępniła Maca i net)

16 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sklep nie uznał reklamacji na…

Sklep nie uznał reklamacji na odklejającą się szybkę do iPhone’a. Powołali się na wewnętrzne rozporządzenie firmy którego nawet nie można przeczytać. Napisałem reklamację na piśmie na którą nawet nie odpowiedzieli. Nie polecam tej firmy. W tej sytuacji nie warto przepłacać.

10 de octubre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nie uznali Macbook Air na gwarancji do…

Nie uznali Macbook Air na gwarancji do naprawy. Zazadali 3 tys zl za naprawe niedzialajacego ekranu mowiac "uszkodzenie mechaniczna". Oto sposob na te gady: wyjazd do Berlina. Wizyta w Apple Store. Produkt wymieniony na miejscu na nowy (taki sam) razem z przeniesieniem danych. Nie wierze, ze globalna gwarancja Apple dziala inaczej w Berlinie niz w Katowicach. Wierze, ze niedouczone zlosniki bez przyszlosci z ajSzrot czegos niezrozumialy na szkoleniu i teraz opinia porzadnej firmy jaka jest Apple jest przez nich (cieci) rujnowana. Omijac szerokim lukiem.

27 de febrero de 2024

Totalna porażka! 👎🏻

W sumie nie wiem gdzie zacząć. Tyle tego. Wysłałem kurierem iPhone 12 Pro na naprawie gwarancyjnej. Przed wysłaniem na stronie wybrałem filie w Gdyni po czym dowiedziałem się później, że kiedy wysyłamy sprzęt kurierem on trafia do głównej siedziby w Warszawie. Wcześniej zero informacji. Serio iSpot? Gdyby tego było mało po otrzymaniu kosztorysu i zrezygnowaniu z płatnej naprawy po wysłaniu maila informacyjnego iSpot nie odesłał sprzętu natychmiast. Musiałem zadzwonić po 3 dniach i zapytać co się dzieje. Stwierdzili ze mojego maila nie dostali i ze wysyłają iPhona możliwe ze nawet dzisiaj i powinienem otrzymać go jutro. Serio iSpot? Wasza komunikacja legła w gruzach. Totalne rozczarowanie za brak dbałości i klienta 👎🏻👎🏻👎🏻

12 de mayo de 2021

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.