ITAGIL - we make IT easy Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tobias har været en kæmpe hjælp iforhold til password og opsætning af outlook på min arbejds mobil. Var rolig og bare klar til at give en hjælpende hånd - stor ros til ham.

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Deres IT support er virkelig hurtig, og har flere gange redet min virksomhed. Det er perfekt for firmaer der ikke har kapacitet til at have deres egen IT afdeling. Her kan du slippe for bøvl ved se... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi fik Itagil anbefalet af vores konsulent på vores ERP system. Vi havde et møde med dem og valgte at skifte til dem for alt vores infrastruktur, netværk, hardware og licenser. Vi har været meget glad... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Consultor informático

Escrito por la empresa

Vi er et IT-firma, der dækker hele Danmark med lokationer i København, Odense og Tønder. ITAGIL er specialiseret i at være IT-outsourcing partner for små, mellem- og store virksomheder.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

15 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Effektivt og nemt

Effektivt og nemt. Behagelig og personlig service

26 de mayo de 2026

Respuesta de ITAGIL - we make IT easy

Hej Bente 😊 Tusind tak for de fine ord. Det er dejligt at høre, at du oplevede vores service som både effektiv og personlig. Vi står klar igen, når du har brug for hjælp 🙌

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tobias har været en kæmpe hjælp…

27 de mayo de 2026

Hej Heidi 😊
Tusind tak for de rosende ord. Vi giver den videre til Tobias, det bliver han helt sikkert glad for. Vi står klar igen, når du har brug for hjælp 🙌

Hurtig kompetent løsning

22 de mayo de 2026

Respuesta de ITAGIL - we make IT easy

Hej Steen 😊 Tusind tak for din fine anmeldelse. Dejligt at høre, at vi kunne løse det hurtigt og kompetent. Vi står klar igen, når du har brug for hjælp 🙌

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God oplevelse ved afhentning og…

God oplevelse ved afhentning og tilbagelevering

7 de mayo de 2026

Respuesta de ITAGIL - we make IT easy

Hej Mogens 😊 Tusind tak for dine fine ord. Det er dejligt at høre, at både afhentning og tilbagelevering gik nemt og smertefrit. Vi står klar igen, når du har brug for hjælp👍

Det fungere bare 😎 Super service

28 de abril de 2026

Respuesta de ITAGIL - we make IT easy

Tak for den fantastiske anmeldelse, Heidi 😊 Det betyder virkelig meget for os at høre, at du er glad for vores service. Vi gør altid vores bedste for at tingene bare fungerer, og det er super fedt at vide, at det lykkedes 🙌 Vi står altid klar, når du har brug for os🧑‍💻

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Problem med login fra laptop via VPN

Problemet blev løst venligt,kompetent og hurtigt.

18 de abril de 2026

Respuesta de ITAGIL - we make IT easy

Tak for din fine anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at vi kunne løse dit login-problem hurtigt og kompetent. Det er altid rart at vide, at vores support gør en forskel.

Helpful employees

Helpful employees! Good service level!

4 de marzo de 2026

Respuesta de ITAGIL - we make IT easy

Thank you so much for your kind review, Jennie! We're happy to hear that you experienced good service and helpful employees. We hope to be of help again in the future!

Virkelig professionel

Virkelig professionel - jeg var hele tiden orienteret om, hvad , der foregår.

11 de diciembre de 2025

Respuesta de ITAGIL - we make IT easy

Mange tak for jeres anmeldelse. Det glæder os, at I har oplevet samarbejdet som professionelt, og at I løbende har følt jer godt orienteret.

Fabelagtig kundeservice

Fabelagtig kundeservice! Venlige og dygtige supportere og stort fokus på at hjælpe.
Kan kun anbefale!

25 de noviembre de 2025

Respuesta de ITAGIL - we make IT easy

Tak for dine stjerner og de virkelig pæne ord 🙌 Det er fedt at høre, at vores supportere har gjort en positiv forskel.

Venlig og effektiv hjælp

31 de octubre de 2025

Respuesta de ITAGIL - we make IT easy

Mange tak for dine stjerner og den fine feedback – det sætter vi stor pris på.

Super god oplevelse

De fikser det bare !!!!

7 de octubre de 2025

Hej Johan
Mange tak for dine stjerner og den fine feedback. Det glæder os, at du har haft en super god oplevelse.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.