Italianclobber Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,2

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hou Italianclobber al een tijdje in de gaten. Hij is heel gebruiksvriendelijk en vriendelijk, reageert snel en duidelijk, is altijd vriendelijk… Ikzelf heb hier 1 trui gekocht, in perfecte staat toe... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Cp company jas gekocht die overal uitverkocht is voor veel minder ik weet niet hoe die het doet maar alles is echt en in perfecte staat ga hem checken!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik bestelde op 03-12-2025 een item bij Italianclobber. Vervolgens kreeg ik 2 weken lang geen gehoor en was het niet verzonden. Op 17-12-2025 kreeg ik dan eindelijk een mailtje dat het verzonden was. O... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer reeële jongen! Heb via TikTok een Giveaway gewonnen, en product kwam netjes en zorgvuldig verpakt aan. Verder nette webshop en mooie artikelen!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

17 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Bestelling

T-Shirt was goed verpakt en zag er netjes uit zeker een aanrader👍.

9 de julio de 2025

Respuesta de Italianclobber

Thanks legend, die review helpt!

Top ALLES LEGIT

Top ervaring. Diverse kledingstukken al gekocht. Volste vertrouwen bij deze man. ALLES LEGIT EN ECHT

31 de mayo de 2025

Respuesta de Italianclobber

Dank je wel voor je vertrouwen en de mooie woorden!
We doen er alles aan om bij Italianclobber alleen 100% echte, zorgvuldig geselecteerde designer pieces aan te bieden fijn dat je dat terugziet.
Altijd welkom voor een volgende unieke vondst! 🙏

Gewoon een topper

Altijd alles netjes op tijd, goede communicatie en mocht er toch wat mis zijn dan wordt het probleem altijd verholpen. Ook verkoop van items is super makkelijk te regelen. Ik bestel regelmatig

Respuesta de Italianclobber

Dank je wel voor je vertrouwen
We doen ons best om het proces zowel voor kopen als verkopen zo makkelijk mogelijk te maken, met heldere communicatie en snelle service.

Mooi om te horen dat je regelmatig bestelt je bent altijd welkom voor de volgende deal 🙏

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb bij Italianclobber een Burberry…

Ik heb bij Italianclobber een Burberry sjaal en een Versace zwembroek gekocht. De levering was erg snel en de communicatie was ook enorm goed! Buiten dat bespaarde ik ruim de helft van de nieuwprijzen… zeker een aanrader!!

15 de agosto de 2024

Respuesta de Italianclobber

Top dat je tevreden bent met de Burberry sjaal en Versace zwembroek, en ook nog eens flink hebt kunnen besparen. hoppelijk tot de volgende!

Eerlijke verkoper

Eerlijke verkoper
Mooie prijzen
Zeker het kijken waard!

13 de marzo de 2025

Respuesta de Italianclobber

We selecteren elke piece met zorg en zorgen dat de prijs altijd klopt met de kwaliteit
Fijn dat je dat waardeert 🙏

5 sterren!

Top service, top kwaliteit, meerdere malen hier kleding gekocht zeker aan te raden!

Respuesta de Italianclobber

Dank je wel voor je herhaalde vertrouwen en de mooie woorden. We blijven ons focussen op topkwaliteit en service waar je op kunt bouwen. altijd welkom voor de volgende vondst 🙏

Goede en snelle service!

Goede en snelle service!

Respuesta de Italianclobber

Dank je wel voor je positieve feedback. We doen er alles aan om onze service snel en betrouwbaar te houden. Fijn dat je dat zo ervaart 🙏

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dont buy it’s a scam they promote fake…

Dont buy it’s a scam they promote fake stone island en never send somerhing when you order.

18 de abril de 2025

Dank voor uw Review.

Wij benadrukken dat Italianclobber.nl uitsluitend originele merken aanbiedt. Elk artikel wordt zorgvuldig gecontroleerd op authenticiteit door ons team én onafhankelijke externe experts, voordat het in de verkoop gaat.

Wij hebben inmiddels duizenden tevreden klanten geholpen met het blij maken van exclusieve kleding.

Het is onmogelijk dat er nep-artikelen via onze webshop worden geleverd. zowel komt er een onderzoek en krijg je je geld terug.

Uit onze data blijkt dat slechts 3,2% van de bestellingen soms verloren gaat bij verzending. In deze gevallen bieden wij altijd een volledige terugbetaling of een nieuwe levering aan, zodat geen enkele klant met lege handen achterblijft.

Mocht u daadwerkelijk een bestelling bij ons hebben geplaatst, verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen via contact@italianclobber.nl met uw ordergegevens. Wij lossen eventuele problemen altijd op.

Mvg Yves

8 consejos para escribir buenas reseñas.