Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

HOLD JER LANGT FRA DETTE STED!!! Der nu anden gang i træk vi har fået en forkert pizza. Jeg bor 20 minutters kørsel væk, og de vil have jeg skal sætte mig ud i bilen og køre tilbage med pizzaen, før... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hold jer langt væk fra dette sted. Pasta- og lasagneretterne ligner kombinationen af hundemad og de billigste færdigretter fra køledisken. Smager ligesådan. Pizzaerne er nogenlunde, dog utrolig... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg er enormt skuffet over både kvalitet og service. Vi bestille 4 pizzaer hvoraf den ene var en salat pizza. Her var er ønske om at få skinke på i stedet for kebab. Af uransaglige årsager vælger Ita... Ver más

Información sobre la empresa

1. Pizzería
  2. Restaurante italiano
  3. Pizza a domicilio
  4. Pizza para llevar

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Italiano er et af de eneste italienske pizzeriaer med italienske ejere i Silkeborg. Vi tilbyder et hav af forskellige lækre pizzaer og pastaretter som f.eks. den populære nr. 33. luksus med parmaskinke, rucola og parmesan eller en pasta nr. 11: Spaghe...

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

HOLD JER LANGT FRA DETTE STED!!

HOLD JER LANGT FRA DETTE STED!!!
Der nu anden gang i træk vi har fået en forkert pizza. Jeg bor 20 minutters kørsel væk, og de vil have jeg skal sætte mig ud i bilen og køre tilbage med pizzaen, før jeg kan få den rigtige jeg har bestilt.

2 de octubre de 2025

Fejlhåndtering

Ødelagt fødselsdag – dårlig håndtering og kolde pizzaer:(
Jeg havde fødselsdag og inviteret 9 gæster. Dagen før ringede jeg til Italiano Pizzeria for at sikre, at én af de 10 pizzaer kunne laves glutenfri, da en gæst har cøliaki. Det bekræftede de , det kostede 60 kr ekstra og skulle bestilles online mindst en time før. Det gjorde jeg, og vi ringede også igen på dagen og gentog, at pizza nr. 37 skulle være glutenfri. Da min søn hentede maden, spurgte han endnu en gang , og fik at vide, at den glutenfri pizza var lavet og lå sammen med de andre.
Men i bilen tjekkede han alle bakker og den glutenfri pizza manglede. Han måtte tilbage igen med alle pizzaerne. De beklagede og lavede en ny glutenfri pizza, men imens blev alle de andre 9 pizzaer kolde. Vi sad og ventede hjemme og måltidet blev ødelagt.
Det værste var, at min søn og to andre gæster skulle afsted kl. 19.00 – men de blev forsinkede og stressede, da alt blev forskudt med ca. 45 minutter. Det ødelagde stemningen på en aften, der ellers skulle have været afslappet.
Da jeg ringede til butikken dagen efter, virkede personen jeg talte med ikke empatisk. Han sagde, at han beklagede, men at “det er en menneskelig fejl”, og at jeg kunne få et tilbud næste gang. Jeg synes ikke, det er nok. Det viser en mangel på ansvar og forståelse for, hvor meget fejlen påvirkede min fødselsdag.
Jeg forventer en rimelig kompensation , ikke en rabatkode. Jeg fik 9 kolde pizzaer og en ødelagt aften. Jeg kommer ikke igen!

24 de mayo de 2025

Pinlig oplevelse

Bestilte 7 pizzaer. 🍕

6 af dem var forkert og den sidste var brændt. Alle var kedelige. (det er altså 102kr for en brændt salat pizza) 🫣
De kunne kun tilbyde rabat næste gang vi kom forbi… øhh vi kommer aldrig igen?

Dog 1 stjerne for de flinke “receptionister” eller hvad man nu kalder det 😅

15 de noviembre de 2024

Fantastiske pizzaer

Fantastisk pizza med sprøde bunde, god kvalitetstopping, smagsrige pastaretter og søde imødekommende kassedamer. Jeg kan ikke forstå de dårlige anmeldelser hvis man har fået samme pizzaer som jeg…

7 de julio de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Dyre pizza og middel kvalitet

Jeg er enormt skuffet over både kvalitet og service.
Vi bestille 4 pizzaer hvoraf den ene var en salat pizza. Her var er ønske om at få skinke på i stedet for kebab. Af uransaglige årsager vælger Italiano at være så frække at tage 15kr ekstra for at skifte en råvare ud med en anden. Jeg har aldrig i mine dage betalt ekstra for at bytte kebab ud med skinke eller lign. Og da under ingen omstændigheder så mange penge! En ting er de absurd høje priser for pizza af middel kvalitet men her stopper logikken. Jeg bestiller ikke herfra fremover.

10 de junio de 2024

Mit go-to pizzeria i Silkeborg

Mit go-to pizzeria i Silkeborg er klart Italiano. Pizzaerne er altid friske og lækre, og jeg genkender ikke de øvrige anmeldelser. Tværtimod oplever jeg gang på gang en imponerende levering af gode ingredienser. Tak for jeres gode mad!

14 de marzo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Får udleveret en lunken lasagne

Får udleveret en lunken lasagne . . Ringer og vil klage.
Chefen uenig og forsøger at snakke sig udenom.
Bones havde i lign. Situation straks givet kompensation . ..
Benytter aldrig italiano i silkeborg mere . . . Når Chefen ikke vil erkende sine fejltagelser. .

18 de enero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi bestilte 5 pizzaer og ingen af dem…

Vi bestilte 5 pizzaer og ingen af dem var gode, trods den ene var en gourmetpizza til 115 kr. Pizzaerne var dyre og burde være i top. Den ene pizza smagte og lugtede desideret dårligt og blev slet ikke spist. Osten på pizzaerne var gummiagtig og smagte ikke af ost, pizzaerne var kolde, tørre og krydringen var ikke god. Svampene var slimede og ulækre. For år tilbage var Italiano et udmærket pizzatakeaway, men nu efter flere gange, hvor vi er blevet skuffede, så køber vi ikke derfra igen.

30 de noviembre de 2022

Madforgiftning

Kunne jeg give 0 stjerner havde de fået det. Opkast, mavekramper og diarre er resultatet af at spise mad fra Italiano. Kan på ingen måde anbefales.

25 de agosto de 2022

Byens værste pizzaer

Vi siger det helt ærligt: Aldrig har vi fået så dårlige pizzaer som dem fra Italiano! Vi bestilte og hentede 3 forskellige gourmetpizzaer (315 kr) til en hyggelig aften 27/12. Da vi åbnede æskerne, var den helt gal: Alle tre pizzaer så ens ud - de var kolde, pizzabundene var flade og kedelige (købt i supermarked?), fyldet var blegt, grimt og uden smag - faktisk lugtede den ene pizza decideret dårligt, så vi endte med at smide alt ud. Det var simpelthen den største skuffelse. Vi henvendte os selvfølgelig til stedet, som ikke tog kritikken til sig. Det er jo dumt og uprofessionelt, da alle andre pizzarier kan gøre det langt bedre. Selv Dr. Oetker!

29 de diciembre de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hold jer langt væk fra dette sted

Pizzaerne er nogenlunde, dog utrolig dyre ift. hvad man får for pengene. Familiepizzaerne er nok nærmere beregnet til én sulten voksen mand.

Chefen er uforstående for kritik og med den mad han serverer, burde han skamme sig over at kalde stedet en restaurant.

15 de noviembre de 2021

Meget dårlig kvalitet

Meget dårlig kvalitet. Bestilte 3 pizza, 1 lagagne, 1 spaghetti ret.
2 pizza var brændt og sad fast i bakken. Lasagne var 85% ost og helt uspiselig.
Kan ikke anbefales. Kvaliteten er for dårlig i forhold til prisen.

7 de mayo de 2021

Elendigt mad

Elendigt mad
Opvarmet pastaretter
Smagsløse retter
Dyre retter
I burde lukke ned eller lære at lave maden selv og gå op i at lave ordentlig mad

15 de abril de 2021

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.