Consulta las opiniones de los clientes
Købte en gamer PC (Yggdrasil # 2.2 Ryzen 5 2600 8GB 250GB GTX 1660 6G) - super maskine med solidt og lækkert kabinet, til en mere end rimelig pris. Tingene kom til tiden og alt fungerede. Kim fra IT... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg fik den nødvendige hjælp fra ITHansen, da han rensede min computer via fjernhjælp. Han brugte mange timer på det. og fandt en masse ting der skulle fjernes, Jeg kan se at de væmmelige ting jeg hav... Ver más
Men pc havde afbrudt samarbejdet med mig og jeg havde brug for en computer-hvisker. Kim var hurtig og kompetent og fik i løbet af ingen tid overbevist min pc om at fortsætte samarbejdet. Det er ik... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
ItHansen har været i gang siden 2004. Og sætter stor ære i en god kunde service. Og går rigtig langt for at kunden bliver tilfreds.
Información de contacto
Elvej 1, 5260, Odense S, Dinamarca
- kontakt@ithansen.dk
- ithansen.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Stay away!! SCAMMERS!!
Stay away!!, they did not deliver the product I purchased and haven´t refunded either, this is a scam, customer service has stopped responding to my emails. Dealing with this issue directly with my bank, SCAMMERS SCAMMERS SCAMMERS...

Respuesta de ItHansen v/ Kim Hansen
Hurtig levering og alt fungerer med det…
Hurtig levering og alt fungerer med det samme

Respuesta de ItHansen v/ Kim Hansen
Han tog sig tid til at hjælpe mig over…
Han tog sig tid til at hjælpe mig over nettet, hurtig svar
It-Hansen er til at stole på.
It-Hansen er et mindre, men meget seriøst firma med fremragende service.

Respuesta de ItHansen v/ Kim Hansen
lækkert produkt, top service! - anbefales helt sikkert
Kim fra ITHansen svarrede og hjalp med spørgsmål omkring aktivering af win10, langt udenfor arbejdstid, kort og præcist. Super service kan kun anbefale 100% :)

Virkelig et godt produkt
Virkelig et godt produkt. Og skulle der opstå et problem. er der super hurtig support

hurtig og god service
super godt
super godt, jeg kludder i det hver gang jeg skal forny programmet, men det ordner Kim lyn hurtigt, dejligt

Top service.
Lynhurtig levering dagen efter selvom jeg bestillte for sent. Jeg har handlet nogle år hos Kim Hansen og holder fast pga hans hjælpsomhed, hvis man har spørgsmål.
Hurtig og effektiv og ikke mindst Data…
Hurtig og effektiv og ikke mindst Data på C-drev samt mail blev reddet :-)

Respuesta de ItHansen v/ Kim Hansen
fantastisk reel og hurtig hjælp
fantastisk reel og hurtig hjælp - anbefaler meget gerne til venner og bekendte - også i min aldersklasse (81). FLG

Respuesta de ItHansen v/ Kim Hansen
Da der er hurtig og god service .

Nemt og hurtigt.
Nemt og hurtigt
Jeg fik min vare kun 2 dage efter bestillingen. Og så var det billigt.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.