Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een fijne veilige plek waar ik als vrouw graag kom. Een speciale vrouwenvleugel, met alle voorzieningen. Ook de grote zaal is gezellig ingericht en voel me veilig door het personeel en de mensen di... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel fijn sport bedrijf met lekker veel afwisselende lessen. Juist ook voor beginners. Sport en spel is een aanrader net als senioren fit (die trouwens ook voor jongeren is die weer net beginnen). Ik... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik ben supertrots op mijn prestatie die zonder de helden bij myhealth mij nooit was gelukt . Doordat ik daar ben gaan sporten heb ik mij aangemeld gezien ik er al mee in gedachten liep . Maar geloof m... Ver más

Información sobre la empresa

1. Escuela de deportes

Escrito por la empresa

My Health Breda is low-budget sportschool in woonkamersfeer opgericht in 2008. Bij MyHealth Breda kun jij elke dag fitnessen en gratis deelnemen aan verschillende groepslessen. Benieuwd naar onze sportschool? Reserveer jouw gratis proefles en ervaar de unieke sfeer van MyHealth Breda

4,8

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Beste sportschool ooit

Sportschool met alle apparatuur en groepslessen. Er hangt een ontspannen en gezellige sfeer, waar we tussen het sporten door heel wat af lachen en waar men klaar staat voor je. Ik kom er vanaf mei 2025 en voelde me er meteen thuis. Ook toen ik overstapte naar de nieuwe locatie in breda Noord bleef dit gevoel. Complimenten voor Nicole en all medewerkers.

22 de enero de 2026

Nicole

Nicole wat een inspirerende eigenaresse!

Vanaf het moment dat je binnenkomt, voel je dat Nicole de drijvende kracht is achter alles. Ze ademt energie, passie en positiviteit. Nicole weet precies hoe ze mensen welkom laat voelen iedereen hoort erbij, of je nu net begint of al jaren sport.

Haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Ze motiveert niet alleen haar team, maar ook de leden om het beste uit zichzelf te halen. Ze heeft oog voor detail, denkt altijd mee en zorgt dat de sportschool soepel draait tot in de puntjes

28 de octubre de 2025

MyHealth Breda

MyHealth in Breda heeft een huiselijk, fijne sfeer dus als je binnenkomt voelt het niet als een sportschool maar je hebt alles om goed te kunnen sporten. Ze hebben zelfs ook nog groepslessen waar je voor kan inschrijven.

14 de octubre de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Huiskamer “gevoel”

MyHealth heeft goede nieuwe apparaten en de vrouwen/prikkelvrije ruimtes zijn ook erg prettig, maar men slaat een beetje door in het “huiskamergevoel” dat ze willen creëren.

Ik begrijp het concept van dat je het gezellig wilt maken/huiskamergevoel wilt geven, maar dat bereik je niet door overal tafeltjes met vazen neer te zetten, of plantenbakken en vazen met bloemen bij de sportruimtes te zetten. Ik heb het gevoel dat er altijd iets bij komt, of het nou een kast, een tafel of een vaas is, het wordt wat mij betreft te veel, en geeft meer een rommelige uitstraling dan dat het werkelijk een toegevoegde waarde heeft. Houdt de sportuimtes gewoon “clean” en creëer in de koffiehoek dan het huiskamergevoel.

28 de marzo de 2025

Myhealth breda

Myhealth breda is een top bedrijf ik heb goede ervaring met de team van myhealth breda ik vind hun groeplesen leuk ik heb met de singel samenloop meegdaan dat vond ik erg leuk.en gezellige.

13 de noviembre de 2024
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.