Fantastische doeken. Vind hoogglans tegelwerk ineens niet meer erg om ze schoon te maken. Zelfs ramen wassen is ineens een makkelijkere klus geworden. Overzichtige site, makkelijk te bestellen. Snel... Ver más
Vlotte levering en prima doekjes heel handig voor spiegels, fotokaders, vitrines,...en niet al te vuile ramen. Een aanrader!
Omdat ik ze zelf al jaren gebruikt heb ik me zus overgehaald om deze fijne doeken te gaan gebruik. Ze was super tevreden en streeploos. Hele snelle levering als het ze besteld. Ik zou iedereen aan... Ver más
Wij reizen veel met onze camper. In de keukenkastjes liggen alleen de doeken van iziclean. Wij gebruiken ze als handdoek, theedoek, ramenpoetser, vaatdoek, brillenpoetser en...ja eigenlijk voor alles.... Ver más
Información sobre la empresa
- Proveedor de productos de limpieza
- Tienda de artículos de peluquería
- Proveedor para baños
- Servicio de limpieza completa de automóviles
- Servicios de limpieza
- Restaurante
Escrito por la empresa
iZi-Clean is dé online shop voor slimme schoonmakers. We maken jouw leven een stuk makkelijker met onze unieke microvezel wonderdoeken. Dankzij het speciale weefpatroon schoon je sneller, gemakkelijker én streeploos. Veel klanten ervaren tot wel 50% tijdsbesparing – zonder gedoe met schoonmaakmiddelen. Wat iZi-Clean bijzonder maakt? Niet alleen de doeken zelf, maar vooral het gemak dat je ermee in huis haalt. Of je nu ramen lapt, je keuken laat glanzen of snel even door de badkamer gaat: onze producten geven direct resultaat en zijn duurzaam in gebruik. Met honderdduizenden tevreden klanten en een groeiende community weet je zeker dat je goed zit. Bestellen is eenvoudig, service persoonlijk en jouw schoonmaakklus zo geklaard. iZi-Clean: streeploos schoonmaakplezier, gewoon zoals jij het wilt.
Zonnehorst 5, 7207 BT, Zutphen, Holanda
- +31 6 39547676
- info@izi-clean.com
- izi-clean.com
Ha contestado el 88% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Verbazing
Ik wist eigenlijk niet zo goed wat ik zag. Ik geloofde er ook niet zo erg in. Maar later zag ik toch aan de binnenkant raam strepen of eigenlijk vegen zitten.
Is de doek dan te droog of moet ik iets azijn toevoegen.
Vlotte levering en prima doekjes heel…
Een aanrader!
Snelle levering doekjes doen wat er…
Snelle levering doekjes doen wat er wordt gezegd
Top product
Makkelijk te bestellen en de volgende dag al in huis.
Zo fijn schoonmaken hiermee.
Ik heb een groot raam met schuifdeur…
Ik heb een groot raam met schuifdeur daar laat het dochter strepen achter
Snelle levering en een goed produkt.
supersnelle levering goede website
supersnelle levering goede website
schoonmaakdoeken werken perfect voor de ramen zonder produkt alleen water
Handige doeken alleen als je ergens…
Handige doeken alleen als je ergens achter blijft haken. Da heb je er gelijk een samengetrokken ladder in. Jammer
Snelle levering en super fijne doeken…
Snelle levering en super fijne doeken omdat het geen strepen achter laat
Super fijne doekjes
De doekjes kwamen snel binnen
Ze zijn super fijn om mee te werken
Niet te dik of te dun en liggen fijn in de hand. Werkt streeploos
Snel en goed verpakt bezorgd ..
Ik ben en blijf blij met alles wat ik…
Ik ben en blijf blij met alles wat ik van is clean hen en gebruik het is
Geweldig
Zeker tevreden
Snel geleverd, superfijne doeken die het schoonmaken makkelijker maken.
Más información sobre otros tipos de reseñas.