1. Tienda de equipos para fitness

Escrito por la empresa

Välkommen till Sveriges största kampsportsbutik. Vi erbjuder utrustning för MMA, BJJ, thaiboxning, kosttillskott m.m – Alltid bra pris med snabba leveranser!

• Kärrtorpsplan 1, 121 55, Johanneshov, Suecia

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Bra!

Jag kan ingeting om boxning osv men vågade beställa ett par shorts åt en kompis efter att ha kikat här på trustpilot. Gick snabbt, var kvalitén/material man tänkt sig etc, inga anmärkningar.

23 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dålig storlek

De beskrivit passformen för en produkt fel. Jag måste betala 118 kr för retur.
Sista gång beställa från er.
Plocka er

4 de marzo de 2026

Respuesta de Jabb.se

Hej. Returer kostar 59kr hos oss (det är vad postnord tar för att skicka ett standardpaket) Dräkten som ni beställde har en tydlig storleksguide från leverantören. Mvh

Rekommenderar starkt

Snabb leverans, mycket bra kundbemötande och service. Webbplatsen är dessutom lättnavigerad och enkel att använda. Jag är väldigt nöjd och kan varmt rekommendera dem.

16 de diciembre de 2025

Besök i butik

Besökte deras butik vid Globen för att prova ut en gi för BJJ. Väldigt trevlig och bemötande personal som gav kanonservice. Jag kommer tillbaka! 🙌

25 de agosto de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dåliga returer

Dåligt kundbemötande, dåliga returer. Skulle ha 120kr i returkostnad när de beskrivit passformen för en produkt fel.

3 de marzo de 2025

Respuesta de Jabb.se

Hej Elias. Vi ser att du beställde en tröja från oss och var missnöjd med produktbeskrivningen gällande storlek, samt returfrakten som Postnord tar ut. Efter ditt e-mail så strök vi returfrakten och förklarade att storlekstabellen kommer från leverantören, samt fotade oss själva i en tröja för att ge en bättre bild om hur dom sitter. Mycket märkligt att sedan gå in på både google och trustpilot, ljuga om summan av returkostnaden och ge 1 stjärna och skriva "respektlösa" samt försöka nedvärdera oss. Mvh

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bra nätbutik men dåliga returer

Bra nätbutik, men att först ta 59 i leverans och sen 59 kr i retur, är väl saftigt för en nätbutik idag. Så säkerställ att ni inte behöver returnera.

17 de mayo de 2024

Respuesta de Jabb.se

Hej. Vi har en fast kostnad på postnord paket upp till 20kg, trotts att våra avtal med postnord är dyrare än så. 59kr i retur täcker åter (dels) av den kostnad som postnord tar ut för försändelsen. Då returköp är väldiga höga bland e-handel så tvingas i stort sett alla webshoppar att ta ut en kostnad för returer, även dom större aktörerna som har bättre fraktavtal. Om företag stod för alla fraktkostnader så skulle tyvärr marginalerna påverkas och många hade fått lägga ner sin verksamhet. Med det sagt så erbjuder vi fri frakt till vår stockholmsbutik och fria returer i samma butik. Mvh

Bra service

Snabba leveranser, blev fel i en order men rättades till otroligt smidigt. Plus snabba svarstider.

30 de agosto de 2023

10/10 stjärnor :)

Man kan inget annat än att älska jabb.se deras kläder för träning är perfekta och utbudet av deras sortiment är ju klockrent. Finns allt något man kan hitta hos dem. Frakten gick snabbt och allt gick bara bra jag är iallafall jätte nöjda med dem, beställer hos dem jämt när jag behöver något till träningen!

12 de agosto de 2022

Utomordentligt bra!

Utomordentligt bra!

Som vanligt snabba svar från kundtjänst, extremt snabba leveranser. Beställde en söndag hade varorna på tisdagen.

Kan inte annat än att rekommendera jabb.se

31 de enero de 2019
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.